HOROSCOP 14 martie 2014: Atenţie la bârfe!

Horoscop 14 martie 2014: Astrele se afla intr-o conjunctura cel putin interesanta asa ca pot avea loc schimbari majore in viata fiecareia dintre voi. Sa vedem ce anume ne rezerva  horoscopul.

13 mart. 2014, 21:15

Horoscop 14 martie 2014 – Berbec
Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala. Tu stii ca exista, dar preferi sa o pastrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva sa-ti taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret in privinta aspectelor negative, ca nu cumva sa le descopere si altii si sa se foloseasca de ele pentru a-ti strica tie cheful. Vei recunoaste public ceea ce acum tii ascuns, abia dupa ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur ca la orice succes exista si un pret de platit, dar nu spune inca nimanui care este, ca sa nu influenteze finalul.

Horoscop 14 martie 2014 – Taur
Este o zi cu risc mare de esec, dar care deja era prin preajma de cateva zile. Deja stateai pe loc, blocat intr-un punct mort, deja aparusera o multime de avertismente ca nu mergi in directia cea buna, dar nu ai tinut cont de toate aceste semnale, ci ai continuat sa te indrepti spre esec. Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale si regreti amarnic ca nu ai tinut cont de cei care te-au tras de maneca si nici de toate hopurile care te-ar fi putut opri la timp, daca nu ai fi insistat atat de mult sa continui. E o lectie buna sa iti educi ambitia si agresivitatea.

Horoscop 14 martie 2014 – Gemeni
Nu te poti exprima in voie, ca si cum au pus stapanire pe tine doar emotii negative. Indoiala, teama, nesiguranta, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dusmani pentru tine, pentru ca nu te lasa sa spui ce simti sau ce gandesti. Ai mereu impresia ca ceva iti blocheaza evolutia, ca nu ai voie sa mergi mai departe, ci bati pasul pe loc prins intr-o capcana din care nu poti evada momentan. Ia o pauza, profita de acest ragaz, chiar daca nu e unul dorit, pentru a-ti mai trage sufletul si a analiza la rece ce anume te tine pe loc. De maine vor merge din nou lucrurile!

Horoscop 14 martie 2014 – Rac
Astepti cu infrigurare o anumita veste care va sosi prin intermediul unei persoane careia ii atribui un rol de destin, ca si cum urmeaza sa-ti schimbe toata viata prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la usa, emotionat ca, din clipa in clipa, poate aparea mesagerul divin! Informatia soseste si te face sa te simti ciudat, la prima vedere, dar dupa ce vei sta si te vei gandi la cele auzite, iti vei da seama de greutatea vestilor primite.

Horoscop 14 martie 2014 – Leu
Ai mare grija la afacerile pe care le inchei astazi, pentru ca exista riscul sa atragi alaturi de tine un om cu intentii necurate din care ai putea avea mult de suferit. Urmareste el ceva, pentru ca a pus ochii pe valoarea pe care o reprezinti si abia asteapta sa se capatuiasca de pe urma ta. Fii mai discret in privinta bunurilor tale, in privinta banilor de care dispui, ca nu cumva sa sara in ochii unui escroc care va sti sa ti se bage pe sub piele pana ce-ti afla toate secretele. Fii cu ochii pe bani, pe bunurile de pret, pe tot ce consideri important in viata ta la momentul acesta.

Horoscop 14 martie 2014 – Fecioara
Nimeresti intr-un mediu in care iti place cum esti tratat. Simti in tonul tuturor apreciere, respect, pentru ca nimeni nu te judeca aici, nimeni nu-ti pune etichete nemeritate, ci te vede exact asa cum esti tu cu adevarat. Nici tu nu incepe sa-i cataloghezi pe ceilalti in niciun fel, pentru ca dialogul se va mentine pe un teren pasnic si amiabil atat timp cat stiti sa va apreciati corect unii pe altii. Lasa barfa, lasa judecatile de valoare fara sa-l cunosti pe cel de langa tine. si ai sa vezi ce relatie buna ai cu oricine!

Horoscop 14 martie 2014 – Balanta
Nici nu ai incheiat bine un capitol, ca tu deja te gandesti la altceva si mai interesant si mai indraznet decat primul. Asa esti tu: inovator si creativ, mereu dornic de noutate, si nu poti sta pe loc nici macar ca sa-ti reincarci bateriile. S-a nascut deja un alt scop in mintea ta si nu pierzi vremea: te apuci serios de treaba, entuziasmat ca la orice nou inceput de drum. Totul evolueaza extrem de bine si de repede. Posibil ca noul plan sa se nasca, de fapt, din cel tocmai incheiat, acela fiind doar startul unei noi directii care va avea efecte si mai bune decat primele.

Horoscop 14 martie 2014 – Scorpion
Ai grija spre ce-ti canalizezi azi energia debordanta, ca nu cumva sa o risipesti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Esti pus pe harta, agresiv in exprimare si daca mai intalnesti si alti oameni la fel de nervosi ca si tine, scanteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control si toleranta maxima, ai putea depasi chiar si cele mai acerbe contradictii, transformand un conflict intr-o competitie constructiva, din care fiecare scoate la lumina ce are mai bun in el: vointa, ambitie, spirit de conducator.

Horoscop 14 martie 2014 – Sagetator
Muncesti mult, dar nu prea se vad rezultatele. Nu cumva ti-ai canalizat energia intr-o directie care nu aduce nimic bun? Stai un pic si gandeste-te la ceea ce ai de facut, pentru ca ai putea descoperi ca nu inaintai spre scopul propus, ci spre o cu totul alta directie. Poti modifica totul din mers, nu e totul pierdut si nici nu ai consumat timp, energie si resurse chiar degeaba, ci poti folosi tot ce-ai cladit pana acum in alt scop. Apuca-te serios de treaba imediat ce descoperi incotro trebuie sa mergi, fara sa strici tot la nervi. Calmeaza-te inainte de a lua decizii.

Horoscop 14 martie 2014 – Capricorn
Arunca o privire inapoi, la un succes deosebit de demult pe care te poti baza si astazi. A fost o reusita cu efecte pe termen lung din care iti extragi energia si acum, semn ca intotdeauna e bine sa duci in spate un bagaj ca acesta, la care sa apelezi la nevoie. Ca e un arsenal de cunostinte pe care le scoti de la naftalina exact cand ai nevoie sau doar experienta bogata acumulata in timp indelungat, se vede ca esti un om serios care a tot invatat pana a atins un nivel solid pentru ani de zile de acum inainte. Esti o enciclopedie de solutii si idei practice.

Horoscop 14 martie 2014 – Varsator
Greu de spus daca nivelul la care ai ajuns te bucura sau se poate si mai bine, de parca ai avea parte de ambele fete ale unei situatii simultan. E ca si cum un succes se ridica pe insuccesul altuia sau o mare reusita are si un pret de platit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce panta te indrepti: in sus sau in jos? Incearca sa nu lasi latura ta pesimista sa te copleseasca ci priveste mai intai partea buna a lucrurilor, fara sa te gandesti si la aspectul mai putin placut din spatele reusitei. Intotdeauna exista si reversul medaliei, dar nu-l cauta neaparat acum!

Horoscop 14 martie 2014 – Pesti
Dai piept cu o situatie la care nu te asteptai si care, pe moment, te determina sa-ti pierzi increderea in planul la care munceai. Nu mai crezi ca poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agata concret iar sacrificiile care ti se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului soc, ci lasa sa treaca primul val ca mai apoi sa schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie sa scapi mai intai de senzatia de fatalitate pesimista care te cuprinde in prima instanta.

Horoscop 14 martie 2014 furnizat de Acvaria