Horoscop 14 martie 2015: Ce v-au rezervat astrele sâmbătă

Horoscop 14 martie 2015: Citește horoscopul din 14 martie 2015 pentru toate zodiile și vezi ce îți rezervă astrele!

14 mart. 2015, 05:49
Horoscop 14 martie 2015: Ce v-au rezervat astrele sâmbătă

Horoscop 14 martie 2015:

Horoscop 14 martie 2015 – Berbec 
Incearca sa te comporti conform varstei pe care o ai, pentru ca azi iti da tarcoale o atitudine care nu te pune in cea mai buna lumina. Te joci prea mult, dai senzatia ca esti usuratic si superficial, te eschivezi de sarcini, deci nici vorba de maturitate aici. Chiar daca nu-ti place s-o faci pe omul serios, sunt momente cand a te purta infantil e in defavoarea ta, pentru ca poate forma o impresie gresita asupra ta. Comporta-te de fiecare data asa cum iti cer circumstantele: amuzant intre prieteni, serios in fata unui superior sau a unor clienti, tonic in familie s.a.m.d. Te adaptezi situatiei, nu ai incotro.

Horoscop 14 martie 2015 – Taur
Apelezi la tot felul de arme din recuzita diplomatiei, si datorita lor iti merge de minune oriunde te-ai afla. Toata lumea va aprecia modul in care comunici cu ei, in care te implici in activitatile comune, dar in toate ai avea nevoie de o pozitie superioara, pe cat posibil, pentru ca ai da randament mai bun daca tu ai fi seful, conducatorul, strategul principal. Nu la fel de bun ai fi ca simplu executant sau supus in fata altora, dar daca nu ai alta varianta, fii politicos, asuma-ti sarcinile cu seriozitate, pentru ca te va ajuta enorm sa-ti atingi scopurile mai usor. Lasa orgoliile deoparte si zambeste amabil, chiar daca nu e zambetul tau natural.

Horoscop 14 martie 2015 – Gemeni
Te imparti intre prea multe directii si, desi esti o fire care face fata chiar si asa, de data aceasta simti ca toate aceste sarcini te depasesc. Stresul se acumuleaza, esti nervos, obosit, incat va veni un moment cand, dintre atatea sarcini incepute, va trebui sa renunti la toate ca sa te concentrezi pe una singura. Totusi, nu e imposibil ca, dupa ce te axezi pe o singura varianta, sa ramai cu gandul la cealalta si sa te tot intrebi: oare ce-ar fi fost daca alegeam altceva? Daca poti, amana astfel de decizii, pentru ca esti oscilant, te razgandesti repede, si dupa ce crezi ca ai ales, s-ar putea sa regreti alegerea facuta.

Horoscop 14 martie 2015 – Rac
Esti prins intr-o actiune care nu mai evolueaza atat de bine pe cat a inceput. Ritmul a scazut simtitor si incep sa apara tot felul de piedici care-ti taie elanul si scad interesul cu care ai pornit candva pe acest drum. Esti gata chiar sa si renunti, de vreme ce nu se mai intampla nimic nou, dar nu te grabi inca la abandon, mai insista, mai impinge un pic aceasta caruta ramasa in drum, pentru ca poate fi doar acea faza de platou in care totul stagneaza, dupa cateva zile s-ar putea sa apara noutati, si atunci oare nu vei regreta ca ai renuntat atat de repede cand era mai greu? Mai ai rabdare!

Citeşte continuarea pe revista TEO