Horoscop 14 martie: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Zi de 14 martie destul de agitate pentru majoritatea nativilor zodiacului. O serie de evenimente provoaca schimbari pe mai multe planuri.

14 mart. 2016, 06:41
Horoscop 14 martie: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Incearca sa-ti gasesti linistea si pacea astazi. Te vei elibera de tot ce inseamna gelozie si invidie. Este foarte important sa iti rezervi niste timp doar pentru tine in care sa-ti dai seama cat si cum ai evoluat. Scapa de bagajul emotional pe care il cari dupa tine in permanenta si concentreaza-te pe lucrurile cu adevarat importante.

Taur – Cuvantul cheie pentru tine astazi este ,,limita”. E momentul sa ai discutie serioasa cu tine insuti si sa vezi ce te nemultumeste si ce nu iti place la tine si la mediul care te inconjoara. Incearca sa gasesti calea de mijloc pentru a nu te epuiza fizic. E important sa pastrezi o balanta intre viata personala si cea profesionala. O mini-vacanta ar fi indicata pentru tine.

Gemeni – Asigura-te ca totul este in regula si nu exagerezi prea mult cand vine vorba despre viata profesionala. S-ar putea sa treci printr-o perioada mai dubioasa in care nu accepti cateva aspecte negative despre tine. Iti trebuie un pic de timp liber pentru introspectie. E important sa afli ce-ti doresti, ce ai gresit si ce poti indrepta la tine pentru a avea parte de liniste si succes.

Rac – Nu esti foarte fericita cu deciziile luate in ultima perioada si nu iti place cum evolueaza lucrurile din orice perspectiva privesti. S-ar putea sa te urmareasca si cateva greseli din trecut, dar asta nu conteaza asa mult. Greselile te-au ajutat sa evoluezi in ceea ce esti astazi. Incearca sa afli ce se petrece exact cu tine, afla radacina problemei si rezolv-o pentru ca doar tu poti!

Leu – Lasa ziua de astazi sa-ti serveasca ca o amintire pentru importanta pe care iubirea o are in viata ta in momentul de fata. Dragostea si pozitivitatea de care dai dovada astazi te vor ajuta sa strabati cu usurinta provocarile de peste zi. Cu cat reusesti sa dispersezi acest sentiment si in alte persoane, vei vedea ca lucrurile vor capata o nuanta mult mai frumoasa, iar oamenii vor deveni mai buni. Tu ai puterea asta!

Fecioara – S-ar putea sa simti un pic de vinovatie astazi pentru ca ai facut ceva care ti-a hranit orgoliul, in loc sa lasi garda jos. Fii mai atenta la cum actiunile tale afecteaza persoanele din jurul tau. Senzatia pe care o simti acum va disparea, daca vei fi mai atenta la momentele in care interactionezi cu alte persoane.

Continuarea pe lyla.ro