HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 14 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 14.11.2014 pentru toate zodiile.

13 nov. 2014, 13:15
HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 14 noiembrie 2014- Berbec

Parca ai fi nimerit intr-un mediu cu oameni ostili, care ti se opun cu incapatanare, orice le-ai spune. Nu le raspunde cu aceeasi moneda, intelege-i tu pe ei, pentru ca nu poti fi pe placul tuturor, intotdeauna. E o problema de comunicare la mijloc, parca ati vorbi fiecare alta limba si e normal sa apara animozitati atat de mari cand nu gasiti terenul comun pe care sa va apropiati unii de altii. Daca vezi ca nu te intelege nimeni, ramai zambitor si amabil, fara a te intersecta prea mult cu acestia. Lasa-i sa te cunoasca mai bine inainte de a emite si tu pretentii.

Horoscop 14 noiembrie 2014- Taur
E o placere sa treci prin locuri de care te leaga amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regasi prieteni de demult, colegi de odinioara, persoane de care se leaga intr-un fel sau altul copilaria sau tineretea ta. Amintirile frumoase revin la lumina vii si puternice de parca abia ieri s-au intamplat, si totul datorita oamenilor pe care ai ocazia sa ii intalnesti si vestilor bune care ajung la urechile tale. Poti afla o multime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit pana acum, incat poti spune ca te mai pui si tu la curent cu stirile, poate din urma cu cativa ani si pana in prezent.

Horoscop 14 noiembrie 2014- Gemeni
Emotiile tale cresc la cote maxime pentru ca traiesti un eveniment intim care are un efect major asupra starii tale psihice. Spui ca parca un vis ti s-a implinit, ca rugaciunile ti-au fost ascultate, ca cineva acolo sus te-a auzit, pentru ca este exact ceea ce inima ta dorea si sufletul tau astepta. Bucura-te de aceste momente superbe in care inima ta e rasfatata cu senzatii atat de placute, dar nu le impartasi inca nimanui. E nevoie de un pic de discretie, tine-le doar pentru tine, ca sa fii si tu sigur ca ceea ce simti acum e real si are viitor. Daca incepi sa spui la toata lumea, magia se risipeste!

Horoscop 14 noiembrie 2014- Rac
Faci parte dintr-un colectiv mai larg in care fiecare are impresia ca poate juca rolul de lider, dar nu e chiar asa. Cand se aduna la un loc atatea minti luminate, e clar ca iese si cu dispute de suprematie, cu lupte de orgolii, pentru ca nimeni nu-si accepta usor pozitia de subaltern. Dar tu o faci cu bucurie, pentru ca nu te simti in stare sa preiei pe umerii tai decizii, responsabilitati, solutii atat de dificile care se cer azi. Ii lasi pe altii sa ti-o ia inainte, pentru ca sunt mai potriviti! Nu te retragi din comoditate, ci pentru ca recunosti ca nu detii toate informatiile pentru a prelua controlul acestei actiuni colective.

Horoscop 14 noiembrie 2014- Leu
Atitudinea ta tonica, optimista, increzatoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici si pesimisti. Tu faci un pas in fata si arati tuturor ca nimic nu e atat de greu incat sa nu poata fi rezolvat, nimic nu e atat de trist incat sa merite sa-ti torni cenusa in cap, si prin aceasta atitudine atat de luminoasa, poti trage si pe altii dupa tine, in sus. Sunt cateva persoane in preajma ta care l-au luat pe nu in brate si se plang intruna, dar au noroc de o prezenta ca a ta care le readuce si lor zambetul pe buze si speranta in suflet. Mobilizeaza-i, ridica-le moralul, pentru ca iti vor fi recunoscatori pentru energia pe care le-o insufli!

Horoscop 14 noiembrie 2014 – Fecioara
Emotiile tale dau in clocot, prins intr-un iures de evenimente cu efecte contradictorii asupra ta. E ceva ce te cheama inainte si te ambitioneaza sa faci totul sa ajungi mai repede acolo, dar altceva te trage inapoi si isi spune s-o lasi mai moale, pentru ca nu esti suficient de bine pregatit sufleteste. Detii toate resursele unui succes deplin, deci nu lasa latura ta sensibila sa te opreasca din elan. Entuziasmul zilei e imens, energia la cote maxime, doar inima e slaba si nu te sustine in demersurile curajoase spre care ai vrea sa pornesti. Ba poti, deci si tu, inima, hai!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com