HOROSCOP 14 NOIEMBRIE: Ce rezervă astrele în weekend

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE: Nevoia de a ne face observati si de a fi apreciati este in directa contradictie cu tendinta de a ne face invizibili pentru a fi ocoliti de discutii tensionate, solicitari si alte chestiuni obositoare ca vor aparea azi.

14 nov. 2014, 06:35
HOROSCOP 14 NOIEMBRIE: Ce rezervă astrele în weekend

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 14 noiembrie, si pentru weekend 

Berbecii se vor bucura de intensitatea relatiilor personale. Vor aprecia caldura sufleteasca si bunavointa acelor persoane foarte apropiate lor, cu atat mai mult cu cat au ajuns la un punct de saturatie in ceea ce priveste reuniunile de obligatie, zambetele si discutiile de complezenta, adesea pline de ipocrizie. 

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 14 noiembrie, si pentru weekend 

Taurii sunt usor delasatori. Neglijeaza unele informatii avand impresia ca le vor afle ei, cum-necum, de la altii. Insa aceasta neglijenta ar putea sa-i coste scump, mai ales pe plan profesional. 

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 14 noiembrie, si pentru weekend 

Gemenii isi fac planuri de relaxare si asteapta cu nerabdare sa scape de obligatiile pe care le au. Timpul trece, insa, greu pentru ei, in ciuda faptului ca vor fi puternic solicitati profesional. Dupa pranz isi vor spune: “Dar ziua asta nu se mai termina”. Totusi, sarcinile curente vor fi indeplinite, motiv pentru care ar putea sa se relaxeze fie alaturi de persoana iubita, fie cu prietenii in oras. 

RAC – horoscopul zilei de vineri, 14 noiembrie, si pentru weekend 

Mai multe cai pot duce la relaxare si placere in cazul Racilor, care insa se arata destul de nehotarati. Trebuie sa se mobilizeze si sa ia o decizie chiar si in ceea ce priveste timpul lor personal caci, altfel, ar putea pierde niste oportunitati. 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 14 noiembrie, si pentru weekend 

In cazul Leilor, exista o contradictie majora intre ceea ce fac, intre cum se afiseaza oamenilor din jur si ceea ce simt in sinea lor. Sunt tulburati, obositi, dar si dornici sa rationalizeze unele aspecte din viata lor cu gandul ca le va fi mai usor. Totusi, timpul necesar pentru gandire il vor gasi abia spre seara, caci inainte vor fi solicitati de persoane din anturajul lor care par sa nu conteneasca cu rugaminti. 

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 14 noiembrie, si pentru weekend 

Fecioarele se vor stradui sa fie cat mai sincere si directe in exprimarea dorintelor lor. Ar putea sa fie neplacut surprinse de reactia unei persoane de la care chiar nu se asteptau la atitudini negative. Fecioarele nu trebuie sa se lase descumpanite, ci sa se mentina ferme pe pozitiile lor. Urmandu-si cu tarie instinctul vor obtine ce cauta!

Cite;te mai mult pe lyla.ro