Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus: Probleme în anturaj, provocări de la şefi. Karma grea pentru multe zodii

Publicat: Luni, 14 Mai 2018 11:50 // Actualizat: Luni, 14 Mai 2018 11:50 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus. Săptămâna începe leneş, însă o să reuşeşti, totuşi, să rezolvi unele probleme pe care le-ai tot amânat. Pe parcursul săptămânii, îţi concentrezi atenţia asupra unui prieten şi a crizei în care se află. Faptul că reuşeşti să îl ajuţi te umple de energie pozitivă. 

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Berbec

Săptămâna aduce un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Cheltuielile se pot înteți, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse să ți se mărească veniturile, dar nu atât cât ai dori. Totuși te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai. Persoanele din anturjul apropiat îți sunt alături, dar unele au interese ascunse și defavorabile ție. Foarte importantă este ziua de 16 Mai, deoarece anunță schimbări parteneriale majore. Stabilește un plan de acțiuni comune cu partenerul de viață, dar și cu cei de afaceri.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Taur
Începutul săptămânii este favorabil alcătuirii planurilor personale și profesionale pe termen lung. Atenția și eforturile îți sunt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vântul schimbării. Reține ce se petrece pe 16 Mai, atât la locul de muncă, cât și în segmentul sănătății. Unele persoane din anturajul apropiat îți sunt alături și ai putea discuta pe îndelete cu cineva, ales bine, despre intențiile tale profesionale de viitor. Evită exagerările și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Gemeni
Sunt zile bune pentru a te ocupa de sufletul și trupul tău. Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și dialog interior. Se pot evidenția unele afecțiuni legate de segmentele sistemului renal, sistemul respirator și gât, însă îți vin ajutoare deosebite, dacă ești atent și deschis mental. De evitat analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul 14 – 16 Mai. Odihna, alimentația corectă, plimbările ușoare în aer liber, te însănătoșesc și-ți limpezesc gândurile. Vin bani, dar și cheltuieli!

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Rac
Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Totuși, informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, undeva, cândva. În zilele de 16 și 17 Mai ai nevoie de interiorizare, detașare de cotidian și alcătuirea unor planuri de viitor, atât în plan personal, cât și profesional. Primează planul personal, în special segmentul domestic și relațiile parteneriale. Îngrijește-ți sănătatea, care este destul de vulnerabilă întreaga săptămână.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Leu
Se conturează multe evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine dacă accepți, pentru că va fi dificil să duci la bun sfârșit, indiferent despre ce este vorba. În preajma datei de 16 Mai te vei gândi să-ți reevaluezi relațiile cu prietenii și cele profesionale. Relații parteneriale dinamice, dialoguri cu lume diversă și contradicții sufletești. Odihnește-te, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Fecioara
Dacă începutul săptmânii îți aduce gânduri și preocupări spirituale, influxurile energetice din a doua parte a săptămânii te ancorează puternic în planul material, prin situații deosebite. Se pare că ești susținut de către șefi sau de persoane cu autoritate. Însă depinde de tine cum gestionezi relațiile și situațiile în care ești implicat. Evită discuțiile aprinse și criticile la adresa altora. Prietenii îți sunt alături și te sfătuiesc de bine. Dar, analizează pe îndelete tot ce vine dinspre alții și decide în consecință. Schimbări relaționale la locul de muncă!

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Balanta
Săptămână importantă în plan profesional, deoarece apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Recomandabil este verifici toate documentele cu care ai de-a face și să te informezi corect și la timp cu privire la tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții. La serviciu ești în vizorul șefilor, fiind posibil să participi la reuniuni socio-profesional importante. Prudență și măsură pentru că există riscul să-ți pierzi reputația sau locul din cadrul unui colectiv de lucru.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Scorpion
Colaborările și relația cu partenerul de viață se vor evidenția încă din primele zile ale săptămânii. Este nevoie să asculți și să ții cont de sugestiile și doleanțele celorlalți, altfel există riscul să izbunească conflicte. Cumva la tine este hiba, în sensul că ești nerăbdător și cu greu îți intră cineva sau ceva în voie. Controlează-ți reacțiile și ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Îndreaptă-ți atenția și spre cheltuileile comune cu alții, în speță achitarea datoriilor de orice fel. Finalul săptămânii îți aduce vești din și despre străinătate.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Sagetator
Mult de lucru la serviciu, însă este vorba despre activități de rutină destul de plictisitoare. Dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Relațiile parteneriale sunt conflictuale în zilele de miercuri și joi, deci fii prudent, evită discuțiile contradictorii și angrenarea în activități care nu te privesc. Colegii te susțin prea puțin, iar cu șefii nu se recomandă vreun contact. În paralel apar câștiguri din activități suplimentare sau cei dragi îți oferă bani, bunuri sau favoruri.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Capricorn
Interesante zile pentru relațiile sentimentale și cele cu copiii. Se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi, chiar și implicarea în hobby-uri comune. Totuși ai grijă să ții cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți. Ți se poate reproșa faptul că faci totul numai pentru îmbunătățirea imaginii tale publice sau pentru a obține favoruri din partea unor persoane oficiale importante. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, decât în cazuri ce nu suportă amânare.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Varsator
Prima parte a săptămânii este favorabilă segmentului domestic, astfel că ar fi bine să-ți programezi activități necesare casei, împreună cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit și pentru dialoguri pe teme patrimoniale. Persoana iubită sau copiii te vor solicita să le fii alături, fie într-o chestiune personală delicată, fie în activități distractive. Dozează-ți eforturile, astfel încât să rezolvi totul corect, la timp și împăcând pe toată lumea. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii.

Horoscop 15 - 20 mai 2018 Nicoleta Svârlefus Zodia Pesti
Luni și marți ai multe drumuri de făcut, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. De asemenea se vor evidenția întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Mulți te vor provoca la discuții indiscrete, dorind, sub o mască binevoitoare, să afle cât mai multe din viața ta personală și din planurile profesionale. Fii prudent și nu te lăsa ademenit de vorbe și gesturi mieroase. Ai putea avea senzația că participi la un dialog al surzilor. Ești destul de solicitat și acasă de către membrii familiei.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mai 12:43
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H