Horoscop 15-21 iunie: Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară traversează o perioadă de vis, toate planurile vieții ei cunoscând o îmbunătățire simțitoare.  

15 iun. 2015, 03:41
Horoscop 15-21 iunie: Află previziunile pentru zodia ta!

GEMENI

Este foarte important să ai încredere în tine, așa că fă orice în acest sens săptămâna aceasta. Dacă ai probleme cu greutatea, mergi la sală și adoptă un stil de viață mai sănătos și un regim alimentar adecvat.

E posibil ca în această perioadă să nu câștigi mai mulți bani decât până acum, însă ai șanse mari să avansezi în carieră. Ai toate calitățile unui lider și acest post ți s-ar potrivi de minune!

Dacă ești singură, săptămâna aceasta ai ocazia perfectă de a flirta și de a te distra în compania unui bărbat care te atrage. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, șarmul tău îi poate crea un disconfort partenerului de viață, pentru că mai multe persoane de sex masculin roiesc în jurul tău.

RAC

Încearcă să nu faci excese în această săptămână, indiferent cât de mari ar fi tentațiile. Dacă ești plecată în concediu, fă multă mișcare, nu doar mâncarea este importantă. Un stil de viață sănătoasă te va face cu siguranță să te bucuri mai mult de orice vezi sau orice trăiești.

Stai bine la capitolul finanțe și chiar îți poți permite mai multe decât în mod normal. O vacanță va fi bine meritată și o poți face mult mai frumoasă datorită măririi salariului sau a unui venit suplimentar.

Nu lăsa trecutul să revină în gândurile tale și nu îi da nicio șansa fostului iubit de a te recuceri. Este foarte important motivul de la care a plecat totul și nu ar fi indicat să fii slabă și să cedezi ispitei. Te vei obișnui cu noul statut în timp și îți va fi mult mai bine.

LEU

Chiar dacă nu te vei simți prea bine în această săptămână, nu trebuie să te gândești la cele mai negre scenarii. Mergi la un medic și apoi cu siguranță te vei liniști. Lipsa energiei este cauzată de pofta scăzută de mâncare și de stresul cotidian, aici trebuie să aduci modificări.

Este o perioadă bună pentru investiții, dar este foarte important să știi pe cine te poți baza în caz de eșec. Nu îți irosi toate resursele financiare pentru că nu știi peste ce obstacole poți să dai. Ai grijă ca înainte de a intra în afaceri să îți plătești toate datoriile pe care le ai.

Nu te gândești prea mult la iubire și consideri că îți este mai bine de una singură. Vestea bună este că în această perioadă ai cu ce să îți ocupi timpul pentru că a venit vremea concediilor. După aceea trebui să te gândești serios la ce vrei de la tine și cum te vezi în viitorul apropiat.

FECIOARĂ

Traversezi o perioadă bună din punct de vedere al sănătății, iar energia și încrederea pe care o ai în tine te vor ajuta pe toate planurile. Te simți bine în pielea ta și asta e cel mai important, însă cu siguranță nu va dura mult și vei reveni la negativism.

Ai trecut mai multe hopuri pe plan profesional, iar acum este șansa ta să te faci remarcată. Prinde oportunitățile care îți apar în cale și fă în așa fel încât să lupți pentru a urca pe scara ierarhică. Dacă simți că aici nu ai nicio șansă, poți schimba numaidecât jobul.

Traversezi o perioadă bună în dragoste, și deși găsești mereu câte ceva de criticat, simți că partenerul tău devine persoana pe care ți-o dorești. Bucură-te de compania lui, mai ales dacă sunteți sau urmează să plecați undeva în concediu!

BALANŢĂ

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă și nici nu vei avea nevoie să depui vreun prea mare efort pentru ca să îți fie bine. Lucrurile decurg natural, iar liniștea de care ai parte îți vor aduce resurse suplimentare de energie.

Este o perioadă favorabilă pentru a căuta noi oportunități în carieră, fie că este vorba de o avansare sau poate chiar de schimbarea jobului. Tot ce trebuie să faci este să te interesezi mai mult și să relaționezi cu persoane noi! Situația financiară va rămâne aceeași.

Dacă te-ai certat recent cu iubitul, acum ai ocazia perfectă de a-i intra din nou în grații. Lasă orgoliul deoparte și fă tu primul pas, indiferent cine a greșit și de la cine a pornit. Dacă lași situația în același stadiu, există riscul să se producă o răceală iremediabilă.

Citeşte mai mult pe eva.ro