HOROSCOP 15-23 SEPTEMBRIE: Cum stai cu banii în această săptămână

Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

13 sept. 2014, 20:22
HOROSCOP 15-23 SEPTEMBRIE: Cum stai cu banii în această săptămână

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

E posibil să afli că suferi de o boală la care nu te aşteptai, iar acest lucru va fi un şoc pentru tine. Cu toate că nu este nimic de speriat, aceasta veste îţi va da viaţa peste cap şi te vei transforma în cu totul altă femeie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Chiar dacă nu ai probleme de sănătate sau cel puţin nu ai simptome care să anunţe apariţia unei boli, în acest început de săptămână vei vrea să îţi faci un set de analize complet. Nu este nimic mai bine decât să fii precaută, mai ales că ai păţit-o pe propria piele în trecut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fizic stai foarte bine, însă psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Dezamăgirile prin care ai trecut te-au făcut să fii destul de retrasă şi mult mai sensibilă decât de obicei. Un sfat ca să ieşi din depresie ar fi să te înconjori de persoanele pe care le iubeşti şi care te încarcă pozitiv.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Simţi că nu mai ai timp de nimic, iar de odihnă nici nu se mai pune problema?Încearcă să te detaşezi mai mult de grijile cotidiene şi să nu pui chiar tot la suflet. În caz contrar, la finalul săptămânii vei fi epuizată şi nu vei putea să te mai bucuri de el.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă ştii că eşti mai sensibilă la schimbările de temperatură, acum este momentul să te documentezi despre cum să treci în toamnă. O vestimentaţie corespunzătoare te poate scăpa de neplăcerile de sezon. Ai grijă la durerile de spate!

Citeşte mai mult pe eva.ro