HOROSCOP 15 APRILIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 15 APRILIE 2016: Citiţi previziunile astrale pentru toate zodiile. 

14 apr. 2016, 16:46
HOROSCOP 15 APRILIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Valorile tale ar putea suferi o schimbare de direcție completa astazi. Progresele recente facute in lume, in comunitate si in cercul tau de prieteni, te fac sa realizezi, fie ca iti place sau nu, ca tu si toata lumea din jurul tau treceti printr-o transformare. Acest lucru ar putea fi un pic confuz, dar este o evolutie pozitiva. Pune-te la curent cu toate noutatile si vezi in ce directie duc. Vei fi incantat, cu siguranta.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Cele mai importante subiecte pentru tine azi vor fi cele de natura spirituala si psihica. Inspiratia te ajuta sa fii foarte creativ. Ai putea fi, de asemenea, destul de surprins de intelepciunea de care dai dovada azi. Iti surade ideea unei reuniuni cu prietenii, probabil pentru ca arzi de nerabadare sa abordezi diferite subiecte metafizice. Nu te agata numai de ceea ce iti doresti tu. Fii flexibil!

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Reflectezi la ceva nume? Te gandesti daca sa te muti pentru a fi mai aproape de membrii unui grup din care faci parte, sau nu. Iei in considerare si varianta unei mutari intr-o comunitate in care valorile spirituale și metafizice nu sunt doar discutate, ci si traite. Fa o lista cu toate optiunile tale, daca asta te ajuta. Esti intr-o perioadă de tranzitie in acest moment. Trebuie sa fii practic.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Comunicarea, de astazi, cu prietenii, fratii si vecinii tai ar trebui sa fie una deschisa, prietenoasa si de sustinere. O reuniune ar putea insemna noi prietenii, discutii interesante si alte activitati de grup de care te-ai putea bucura. Singurul dezavantaj ar fi o incarcatura emotionala prea mare. Vei invata atat de multe astazi ca nu vei putea tine pasul. Ia notite astfel incat sa poti pastra o evidenta a tot ceea ce te-a impresionat in mod deosebit.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Lucrurile legate de cariera nu ar putea merge mai bine de atat in momentul asta, mai ales daca lucrezi intr-unul dintre domeniile de comunicare, inclusiv scriere, editare, invatamant sau mass-media. Situatia ta financiara se imbuntateste foarte repede, iar tu iei contact cu oameni prietenosi, care au ceva de spus si care iti impartasesc interesele. Devii din ce in ce mai constient de schimbarile din lume si incerci sa contribui la aceste schimbari. Bravo!

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Planuiesti sa calatoresti cu avionul, probabil, intr-un loc indepartat si cu o traditie spirituala specifica? Locuri calduroase, cum ar fi Egipt, Mexic sau Israel, par deosebit de atragatoare. Ai putea merge cu un grup de prieteni. Daca nu ai luat in considerare o astfel de calatorie pana acum, este timpul sa te gandesti la asta. Ai putea ramane surprins. Incepe planificarea de acum.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Unele dintre visele sau viziunile tale de azi sunt foarte realiste, incurajatoare și intense. Ele ar putea implica siluete paranormale, cum ar fi ingerii. Asigura-te ca tii minte ce visezi deoarece vocea ta interioara incearca sa-ti spuna ceva. Fa o lista cu toate lucrurile pe care ti le amintesti și analizeaza ce simbolizeaza acestea pentru tine. Ai putea descoperi unele lucruri destul de profunde despre tine si lumea din jur.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Iubirea iti da tarcoale. Daca esti singur, vei forma in curand un cuplu minunat cu persoana pe care o placi de atata timp. In cazul in care esti implicat deja intr-o relatie, legaturile spirituale si afective dintre tine si partenerul tau se consolideaza. Liniile de comunicare sunt larg deschise. Foloseste-te de ele si vei avea parte de acel tip de dragoste la care cei mai multi oameni pot doar sa viseze.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Din punct de vedere fizic ar trebui sa te simti puternic, sanatos si energic astazi, cu toate ca ai putea fi, de asemenea, un pic ametit. Ai senzatia ca mergi fara sa stii in ce directie sa o iei. Nu va fi usor sa obtii echilibrul dorit, dar esti capabil sa gestionezi situatia. Concentreaza-te pe activitati care iti solicita abiliatile intelectuale si sprituale.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
In anii ce vin, iti vei aminti de ziua de azi ca fiind una dintre cele mai bune zile din viata ta. Esti inconjurat de iubire azi. Atat tu cat si partenerul tau faceti schimb de mesaje pline de dragoste toata ziua. Viitorul arata luminos, iar tu ai multe planuri pentru a reusi sa faci ceea ce iti doresti cu adevărat. Esti gata sa incerci orice. In curand ai putea chiar pleca intr-o calatorie. Esti entuziasmat si increzator in ceea ce urmeaza.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Fericirea domneste in casa ta acum ca prietenii și membrii familiei s-au adunat la tine pentru o reuniune mult-asteptata. Sau ai putea gazdui o reuniune de prieteni si cunostinte interesate de arta sau subiecte psihice sau metafizice. Discutiile pot fi intense, dar in acelasi timp si fascinante. Un tanar vizitator ar putea veni cu unele descoperiri si revelatii neasteptate, care vor impresiona pe toata lumea. Noteaza-ti tot ceea ce te impresioneaza. Bucura-te de seara ta.

HOROSCOP 15 APRILIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Astazi ar putea avea loc undeva prin cartierul tau niste activitati de grup, probabil, cu un accent social, ecologic sau umanitar. Este posibil sa participi impreuna cu partenerul tau. In timpul procesului te-ai putea intalni cu niste prieteni, si cu totii ati putea fi captivati de ceea ce promit aceste activitati. Asculta si gandeste-te bine la ceea ce ai invatat azi. Ar putea avea un mare efect in viitorul tau.