Horoscop 15 decembrie 2021. Ziua scadenţelor, se rezolvă probleme mai vechi

Vezi horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.
Alina Costache
14 dec. 2021, 15:22
Horoscop 15 decembrie 2021. Ziua scadenţelor, se rezolvă probleme mai vechi
Horoscop 15 decembrie 2021 Berbec

Taur
Pentru tine sunt favorizate negocierile, lucrul la birou, dar și interacțiunile cu autoritățile. Sunt bine aspectate deplasările, drumurile scurte, vizitele, precum și legătura cu alte culturi, cu strănătatea. S-ar putea ca dispoziția să fie mult prea schimbătoare și să fie nevoie să cauți metode de a-ți ajusta emoțiile și trăirile.

Horoscop 2022: 6 zodii care vor fi foarte norocoase anul viitor, li se aşterne covorul roşu în fiecare zi
Horoscop 15 decembrie 2021 Gemeni
În această zi stai bine la capitolul parteneriate, muncă în echipă, pentru comunitate. Este timpul să iei lucrurile în serios, mai ales în ceea ce privește o relație specială din viața ta. Te interesează azi mai mult și aspectele legate de sectorul banilor, ai nevoie să simți o anumită o stabilitate financiară.

Rac
S-ar putea să ai parte de unele surprize în această zi. Pentru că se anunță unele lucruri neașteptate, evenimente imprevizibile, ba chiar răsturnări de situație. Reușești să fii un bun comunicator, să negociezi, să convingi, dar în același timp, dai dovadă de maturitate, de emăatie atunci când este nevoie.

Horoscop 15 decembrie 2021 Leu
În această zi ești foarte preocupat de rutina zilnică. Ar fi cazul să te concentrezi mai mult pe cariera ta și să te ambiționezi să soluționezi tot ce ai de făcut. Un sfat din partea astrelor este să cauți să faci lucrurile mai interesante, să îmbini utilul cu plăcutul. Fii creativ, folosește-ți talentele.

Horoscop BANI si SUCCES 14-19 decembrie 2021. Influente in casa banilor! Este de dat sau de primit?
Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Fecioară
Astăzi s-ar putea să te simți capabil să faci dintr-o dată o declarație pasională. S-ar putea să fii într-o dispoziție foarte impulsivă, deoarece planetele excită aceste sentimente de afecțiune profundă. Dacă ai pus ochii pe o anumită persoană, ar trebui să fii curajos cu ea. O vei complimenta și îi vei arăta interesul pentru ea. Dacă în prezent ai un iubit, ai putea trăi momente foarte intense.
Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Balanță
Pe tot parcursul zilei, puterea farmecului Balanței se va înmulți cu zece. Fără îndoială, vei fi centrul de atracție într-o întâlnire de prieteni sau o întâlnire profesională. Latura ta poetică și creativă, precum și stilul tău măgulitor, vor fi aspectele personalității tale care îi vor seduce cel mai mult pe cei din jur. Dacă încă mai speri să întâlnești pe cineva, aceasta ar putea fi o zi bună.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Scorpion
Pe parcursul zilei de astăzi, Scorpionii vor vedea cum dragostea se profilează la orizont și vor simți că focul se ridică în ei. Așa că eliberează-ți inima și lasă-o să explodeze. Ar trebui să realizezi că mulți oameni îți atrag atenția pentru că îți stimulează personalitatea grijulie și distractivă. S-ar putea să suspinați în seara asta în brațele cuiva care vă place.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Săgetător
Această zi ar trebui să îți ofere o oarecare claritate despre viitorul tău profesional. Este posibil ca în acest moment să te regăsești într-un moment de jos și, uneori, să te întrebi de ce faci această muncă sau de ce studiezi ceea ce studiezi. Uneori s-ar putea să ai chiar și o mare dorință de a face ceva diferit. Această zi în care rațiunea prevalează îți poate face sentimentele puțin mai concrete.

Horoscop zilnic, 15 decembrie 2021. Săgetător 
Nativii din zodia Săgetător abordează cu seriozitate o problemă apărută pe plan financiar. Nici la locul de muncă nu sunt feriți de mici obstacole și vor fi nevoiți să se implice mai mult în ceea ce privește un proiect.

Horoscop zilnic, 15 decembrie 2021. Capricorn 
Cei născuți în zodia Capricorn se simt bine în această zi, și vor lăsa o impresie foarte bună la o ședință de la locul de muncă. Pe seară fac cumpărături pentru casă și sunt șanse mari să se întâlnească cu cineva din trecut.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Vărsător
Poate că astăzi ar putea fi o zi extrem de tensionată pentru Vărsător. Cât despre tine, s-ar putea chiar să te enervezi inutil. De asemenea, s-ar putea să simți că persoana cu care îți împarți viața nu te înțelege sau că este nevoie de mult timp pentru a înțelege lucruri care ți se par simple, dar aceasta este o simplă iluzie. Adevărul este că acum te simți mai puțin confortabil cu imperfecțiunile altora, dar gândește-te că le ai și tu.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Pești
Astăzi ar putea fi o zi bună pentru Pești pentru a încerca să se afirme puțin mai mult în viața lor socială. Poate doriți să vedeți o persoană specială din nou și să mergeți la o întâlnire cu ea. Ar trebui să fii mai încrezător în felul în care îți exprimi sentimentele. Ar trebui să te desprinzi de acea blestemată de timiditate. Ați putea obține rezultate bune dacă anunțați pe alții că sunteți interesat de aceasta sau acea persoană.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Capital.ro
Elena Udrea iese din închisoare?! E nevinovată: A avut dreptate
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Ai planuri pentru această vară? ANM anunță cum va fi vremea în iunie
Adevarul
Indignare mondială după atacul israelian de la Rafah. Premierul cataloghează atacul drept o „greșeală tragică”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Veste mare pentru românii care merg la mare. Se deschide noua autostradă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Vara anului 2024 va fi una dintre cele mai călduroase veri din istorie, anunță Organizația Meteorologică Mondială
Capital.ro
Interdicția care se aplică în toată România. E interzis să le faci asta vecinilor
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Sotul uita telefonul acasă și descoperă un joc periculos între soție și amantă: Mesajele care au declanșat scandalul
MediaFlux
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'