HOROSCOP 15 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 15 DECEMBRIE: Marţi, trei ceasuri rele? Citiţiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie.

14 dec. 2015, 14:45
HOROSCOP 15 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Exagerezi cu privire la ceea ce ti se intampla si vei sta mult timp trist. Crezi ca cei din jur nu te apreciaza asa cum ar trebui, ci doar vor sa obtina diverse avantaje de la tine. Suspicios si mohorat esti o companie extrem de neplacuta pentru prieteni, iar acasa ii indispui pe cei din familie.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Iti schimbi starea de la o ora la alta si uite asa ii duci in eroare pe cei din jurul tau. Nu stiu exact cum sa se comporte cu tine, ba chiar isi pun intrebari cu privire la ceea ce te-ar face fericit. Desi cei dragi isi dau toata silinta nu prea reusesc sa obtina un zambet sincer de la tine.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Te gasesti intr-un impas financiar si o persoana la care apelezi nu iti spune adevarul. Nu iti spune nici ca o va face, dar nici nu iti da de inteles ca este mult peste puterile lui. In aceasta situatie te vezi nevoit sa gasesti alta metoda de a face rost de bani si ramai si cu inima franta.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Pesimismul isi face aparitia in forta si drept urmare nu te astepta sa gandesti la rece vreo situatie. De asemenea te lasi foarte usor influentat de ceea ce au altii de spus. Cu o astfel de gandire mult prea flexibila nu vei atinge nici macar unul dintre obiectivele fixate pentru aceasta zi.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Mare parte din timpul tau liber este dedicat activitatilor casnice si cei din familie se mira de rabdarea pe care o ai pentru ca de obicei tu esti cel grabit cand vine vorba de treburile gospodaresti. Acum vrei ca totul sa iasa ca la carte, ba chiar te simti multumit pentru ca in sfarsit te-ai implicat activ.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
O problema cauzata de cineva din familie trebuie rezolvata acum si nu poti decat sa speri ca tu ai destul fler cat sa ii impresionezi pe cei din jur, iar asta sa duca la rezolvarea situatiei. La cat esti de tenace este absolut imposibil sa nu duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Pe plan financiar cu siguranta ca vaslesti in ape cam tulburi si afli ca ai de achitat o datorie. Este vorba despre o data scadenta si din pacate tu nu ai banii necesari, asa ca te gandesti rapid cine te poate ajuta. Nu ai prea multe variante, dar cel putin unul dintre prieteni se va sensibiliza la drama ta.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Dragostea iti va da multe batai de cap pentru ca nu stii cum sa raspunzi la nevoile sentimentale ale altora. Pari nemuritor si rece in timp ce partenerul vreau cu orice pret dovezi de dragoste si momente de tandrete. Astazi cel putin nu reusesti sa te calibrezi cu cel pe care il iubesti si sunt posibile conflicte.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
O persoana din trecutul tau revine acum si esti destul de confuz. Pe de o parte te bucuri, pe de alta iti dai seama ca daca va deveni un obicei, probabil va disparea din nou cand iti este lumea mai draga. Lasa deoparte orgoliile si pune pe fagas normal viata sociala, ce a fost grav avariata in ultima vreme.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Cearta nu este pe placul tau, insa atunci cand esti acuzat de ceva ce nu faci te aperi si nu iti pasa de consecintele vorbelor tale. Astazi te afli intr-o astfel de situatie, iar de diplomatie uiti imediat ce te vezi incoltit. Pana la urma argumentele tale si cuvintele neprietenoase te ajuta sa scapi basma curata.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Conventionalul si obisnuitul te deranjeaza pentru ca tu ai nevoie de cu totul altceva. Vrei adrenalina si cat mai multe activitati ce sa te tina ocupat si pozitiv. Pesimismul ce te-a subjugat zilele trecute trebuie sa devina po trista amintire de aceea iti dai silinta sa ai alaturi doar oameni veseli.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Astazi iti dai seama ca anturajul in loc sa te ajute te trage in jos, iar persoanele puse doar pe distractie te-au incetinit. Poate este timpul sa mergi inainte fara sa mai astepti ca altii sa vina din urma. Ai mare grija lh prietenii falsi care vor doar sa te indoiesti de propriile forte.