HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2018: Jumătatea lunii aduce momente de cumpănă, de tranziţie. PREVIZIUNILE ZILEI

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2018: Află ce-ți rezervă astrele pentru joi, în funcţie de zodia fiecăruia.

14 feb. 2018, 17:32
HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2018: Jumătatea lunii aduce momente de cumpănă, de tranziţie. PREVIZIUNILE ZILEI

BERBEC:

Este momentul a acești nativi să dea mai multă dovadă de maturitate. Berbecii vor da peste o situație dificilă și ar trebui să o trateze cu seriozitate și să lase amuzamentul și glumele.

TAUR:

Acești nativi au ajuns la fundul sacului și ar trebui să facă ceva în acest sens. Ar fi cel mai bine dacă ar începe un nou proiect pentru a suplimenta veniturile.

GEMENI:

Acești nativi se vor lăsa purtați de val azi și vor face ceva ce nu au mai făcut de mult timp, vor fi spontani. Își vor lua prin surprindere chiar și partenerul de viață.

RAC:

Racii vor visa cu ochii deschiși azi, la vacanțe și la persoana iubită. Ar vrea să se odihnească și să nu facă nimic, însă sunt conștienți că mai este mult până la concediu și se concentrează asupra muncii.

LEU:

Leii vor primi o veste care le va schimba planurile din următoarele zile și, de asemenea, starea de spirit. Vor reuși să revină la atitudinea pozitivă în a doua parte a zilei.

FECIOARĂ:

Simțul umorului îi va ajuta pe acești nativi să depășească o situație dificilă azi. Este foarte bine că au zâmbetul pe buze pentru că astfel vor învăța ceva din greșeli și nu se vor lăsa doborâți.

BALANȚĂ:

Azi este una dintre zilele în care acești nativi se vor simți perfect. Nimeni și nimic nu le poate schimba această stare, iar acest lucru va atrage asupra lor doar lucruri pozitive.

SCORPION:

Azi, scorpionii își vor face planuri de viitor și vor avea discuții importante în acest sens. Reușesc până la sfârșitul zilei să ia decizii ce îi va ajuta să se dezvolte pe plan profesional.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii sunt plini de energie, însă nu au dispoziția necesară să facă toate lucrurile pe care și le-ar dori. Se trezesc cu fața la cearceaf și așa vor fi pe toată perioada zilei.

CAPRICORN:

Acestor nativi li se va pregăti o surpriză plăcută și vor avea o zi specială. Au impresia că toată lumea se comportă frumos cu ei și acest lucru le place la nebunie.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii vor pune piciorul în prag azi și vor spune lucrurile pe care le-au ținut pentru ei mult timp. După asta, se vor simți eliberați.

PEȘTI:

Peștii vor avea o stare proastă încă de dimineață pentru că se vor întâlni cu cineva care o să le strice starea de spirit. Vor fi morocănoși pe toată perioada zilei.