Horoscop 15 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 15 ianuarie 2016: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi de lucru a săptămânii. 

14 ian. 2016, 15:55
Horoscop 15 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Berbec

Nicaieri nu te simti mai bine decat in medii aglomerate, printre cat mai multi oameni, chiar si complet necunoscuti. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta vesela si relaxata e perfecta pentru a uita de toate. Se leaga usor discutiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de aceasta atitudine pozitiva pe care fiecare reuseste sa o arate in ochii celorlalti. Daca fiecare face efortul de a mentine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distractie, deci si tu, si ceilalti trebuie sa alungati din minte orice gand neplacut care ar putea strica atmosfera. Discuta doar de ceea ce-ti face placere!

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Taur

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care esti gata sa le iei, pentru ca nu detii toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca te-ai bazat pe o informatie gresita sau chiar rau intentionata transmisa de cineva, anume pentru a te face sa ratacesti mai apoi pe cai incorecte. Verifica de o suta de ori datele, cifrele, detaliile oricarei actiuni, ca nu cumva sa iei de buna o situatie mincinoasa. Ca e vorba de afaceri consistente sau de evolutia unui proiect important, cineva se interpune in treburile tale cu intentii clar negative si te poate face sa gresesti major, deci atentie in ce te bagi!

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Gemeni

E vremea sa te opresti un pic din iuresul cotidian si sa te concentrezi asupra unui singur scop pe care sa-l duci la indeplinire. Nu te mai rupe in atatea fragmentele mici, nu incerca sa duci o mie de treburi simultan pe umerii tai, pentru ca mult mai bine ai da randament daca le-ai lua pe toate pe rand, pas cu pas, una cate una. Stai putin de unul singur si fa ordine in ganduri, planuri, idei, traseaza o strategie unica spre un scop important si tine-te apoi doar de acesta. Vei sarbatori la final bucuria de a mai fi sters o sarcina de pe lista, eliberand locul pentru alt tel!

Horoscop 15 ianuarie 2016 – Rac

Ceva te scoate dintr-o pasa proasta exact cand aveai mai mare nevoie de un nou inceput. Gata, lasa tristetea, depresia, frica la o parte, pentru ca ceea ce se prefigureaza acum intr-o lumina atragatoare la orizont are rol binefacator asupra psihicului tau obosit. Reusesti cu brio sa inchizi un capitol nefast din trecut pentru a incepe altul cu si mai mult chef si entuziasm. Parca iti recapeti buna dispozitie dintr-o data si cine te vede spune ca ai luat o supradoza de vitamine care iti tureaza acum motoarele la maximum. Mentine acest tonus viu cat mai mult posibil!

Citiţi mai multe pe revista Teo