Horoscop 15 ianuarie 2024. Luna si transformatorul Pluto ne dau de lucru azi. Ce trebuie sa eliberam din viata noastra

Horoscop 15 ianuarie 2024. In cele din urma, Luna colaboreaza cu transformatorul Pluto pentru a aduce un strop din aceasta energie in interiorul nostru, schimbandu-ne in bine. Nu te agata de ceea ce trebuie sa fie eliberat.

14 ian. 2024, 23:59
Horoscop 15 ianuarie 2024. Luna si transformatorul Pluto ne dau de lucru azi. Ce trebuie sa eliberam din viata noastra

Horoscop 15 ianuarie 2024. Luna intuitiva face conjunctie cu Neptun cel creativ, consolidand intuitia noastra si incurajandu-ne sa ne exprimam in moduri care erau odata blocate. Mai multe binecuvantari vin in momentul in care Soarele increzator face sextil cu Neptun, ridicandu-ne energia si oferindu-ne o viziune mai spirituala asupra lumii noastre.

Horoscop 15 ianuarie 2024 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Libertatea este numele jocului pentru tine azi. Fie ca realizezi sau nu, ai multa libertate si ar trebui sa te bucuri de ea cu incredere. Fii spontan. Planifica o calatorie lunga undeva unde esti curios sa ajungi. Ai multe lucruri de trait deci iesi acolo in lume si traieste. Dand drumul fricilor iti vei face si mai mult loc pentru visele tale.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Deseori ai tendinta sa iei oamenii la valoarea care se vede. Esti o persoana foarte deschisa, deci iti asumi ca si ceilalti sunt la fel de onesti. Azi ai putea avea de-a face cu cineva ce are interese ascunse. Poate ca nu isi releva povestea intreaga. Nu lua cuvantul de buna tuturor, e o zi in care multa lume vorbeste mai mult decat de obicei dar nu neaparat si mai sincer.

Horoscop special: Aceste 4 ZODII vor avea un 2024 INCREDIBIL! Schimbări puternice pentru ele
Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
S-ar putea sa spui una intr-un minut si opusul in clipa urmatoare. Cea mai mare parte din timp, tu continui sa sari de la un subiect la altul fara pic de greutate si stres, dar azi oamenii te pot taxa pentru asta. Gandeste cu adevarat ceea ce urmeaza sa spui. Nu gandi cu voce tare sa te auda si altii. Procesul tau continuu mental poate fi inteles gresit si risca sa genereze confuzie.

Horoscop 15 ianuarie 2024 RAC (22 iunie – 23 iulie)
Daca ai in fata 10 oferte de aperitive in meniu, iti poate fi greu sa alegi una singura. Simte-te liber sa alegi doua sau mai multe. Nu lasa indecizia sa te incetineasca. Nu privi acest lucru ca pe ceva negativ. Cheia azi este sa te duci cu valul. Expandeaza-ti visele cat de departe si de mult doresti. Simte-te bine si distreaza-te cat timp iti poti asuma responsabilitatea pentru actiunile tale.

Previziuni RUNE pe ZODII 15-21 ianuarie 2024. DAGAZ e inversată, avertizează să nu facem schimbări, dar JERA anunţă energii pozitive
Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)
Dintr-o data, lucrurile pot parea complicate pentru tine. Ceva stresant poate escalada si nu esti sigur daca esti stapan pe toate situatiile. La lucrurile cate un pas pe rand. Rezolva aspecte pe masura ce apar. Daca te agiti prea rau in mintea ta, te poti simti prea coplesit de ce te temi si ajungi sa nu mai gestionezi situatii altminteri total de stapanit. Nu transpira la lucruri marunte.

Horoscop 15 ianuarie 2024 FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Lucrurile pot fi oarecum confuze pentru tine azi. Nu te simti ca si cum trebuie sa intelegi totul mereu. De fapt, acest lucru poate sa fie chiar total imposibil. Orice ai face, asigura-te ca esti tu insuti. Lasa-ti natura creativa sa straluceasca de-a lungul zilei. Alti oameni sunt destul de maleabili, deci ar trebui sa te simti sa preiei conducerea in aproape orice situatie. Asigura-te, totusi, ca ai consideratie fata de nevoile altora.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro