HOROSCOP 15 IULIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 15 IULIE 2014: Aceasta zi de 15 iulie 2014 este una buna pentru a face ceva pentru o alta persoana. Faceti pace cu trecutul vostru si pastrati-va idealurile. Nu va pierdeti integritatea si fiti un prieten bun pentru cei care au nevoie de sfaturi. 

14 iul. 2014, 11:53
HOROSCOP 15 IULIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

Horoscop berbec – 15 iulie 2014

Astazi iti faci prieteni noi care te pot ajuta cu investitii, locuri de munca, cercetare si idei. Pentru ca iti place sa fii documentat si sa afli cat mai multe lucruri, intodeauna o sa-ti placa sa te informezi. Fii recunoscator pentru cine esti si ceea ce ai.

Horoscop taur – 15 iulie 2014

Fii sincer astazi si exprima-ti sentimentele. Simti nevoia sa afli cine esti cu adevarat si de aceea vrei sa descoperi ce se ascunde in interiorul sufletului tau. Astazi o sa-ti ajuti un prieten si realizezi ca esti foarte incantat de faptul ca ii poti face fericiti pe cei din jurul tau.

Horoscop gemeni – 15 iulie 2014

Poti sa descoperi idei noi care te vor ajuta pe plan financiar. Tu doar trebuie sa ai curajul necesar pentru a incerca. Ai capacitatea sa faci ceva diferit, ba mai mult, o sa si functioneze. Acum este momentul pentru a-ti cauta un nou loc de munca sau pentru a-ti construi propria afacere. Astazi esti hotarat sa nu te mai bazezi pe nimeni si sa faci totul exact asa cum iti doresti.

Horoscop rac – 15 iulie 2014

Daca vrei sa mergi intr-o vacanta in aceasta luna, trebuie sa economisesti bani. Poti sa-ti mai cauti un job pentru a face fata cheltuielilor. Pentru ca esti foarte creativ ai deja in minte cateva idei care te vor ajuta sa scapi de aceasta problema.

Horoscop leu – 15 iulie 2014

Astazi esti foarte relaxat, iar viata persoanala este mai putin stesanta. Acest lucru este avantajos pentru tine si o sa profiti de aceasta liniste. O sa stai acasa cu familia si o sa petreceti momente frumoase impreuna. Esti foarte mandru de tine ca ai reusit sa-ti faci familia fericita.

Horoscop fecioara – 15 iulie 2014

Astazi ai posibilitatea sa negociezi si sa iesi in castig. O sa fii plin de satisfactie atunci cand o sa-ti termini activitatatile de la locul de munca si o sa constati ca ai facut o treaba buna. Incearca sa faci ceva pentru partenerul tau, relatia voastra nu mai merge ca inainte si trebuie sa schimbi acest lucru.

Horoscop balanta – 15 iulie 2014

Concurenta pe care o ai cu un coleg de la locul de munca pare sa fie un pic stresanta. Incearca sa transformi aceasta competitie intr-una amicala. O sa realizati ca impreuna o sa puteti lucra mult mai bine si o sa aveti un mare succes cu acest proiect greu.

Horoscop scorpion – 15 iulie 2014

O sa incepi o relatie foarte misterioasa astazi. Esti foarte receptiv la tot ceea ce se intampla in jurul tau. Te concentrezi pe ceea ce trebuie sa faci si te asiguri ca ai toate elementele necesare pentru a-ti termina obiectivele. Nu exista niciun pericol in aceasta relatie, asa ca bucura-te de aceasta reusita. 

Horoscop sagetator – 15 iulie 2014

Astazi problemele de la locul de munca sunt extrem de importante pentru tine. Studiezi fiecare element in parte, inainte de a stabili ceea ce urmeaza sa faci. Esti foarte pasionat de munca pe care o faci si de aceea iti dai tot interesul.

Horoscop capricorn – 15 iulie 2014

Este posibil ca cineva din trecutul tau sa-si doreasca sa intre din nou in viata ta. Te gandesti serios daca sa-i mai acorzi o sansa sau nu. Astazi ar fi bine sa nu iti mai cumperi lucruri care nu iti sunt necesare. Daca o sa faci putina miscare o sa-ti prinda bine, vei avea nevoie de energie.

Horoscop varsator – 15 iulie 2014

Pentru ca exista anumite lucruri care nu sunt pe placul tau, trebuie sa vorbesti clar si sa-ti impui punctul de vedere. Esti foarte motivat sa-ti atingi toate obiectivele pe care ti le-ai propus si de aceea muncesti destul de mult.

Horoscop pesti – 15 iulie 2014

Te gandesti foarte mult cum sa faci sa-i indeplinesti toate dorintele partenerului tau. La locul de munca vor aparea anumite divergente, care te vor face sa fii agitat. Problemele te vor afecta destul de mult si vei fi incapabil sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important.