Horoscop 15 iulie: Zi specială pentru multe zodii

HOROSCOP: Ziua de 15 iulie este speciala pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca apar pe neasteptate o serie de evenimente ce pot sa schimbe multe lucruri pe plan emotional si financiar.

15 iul. 2015, 04:46
Horoscop 15 iulie: Zi specială pentru multe zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie

Zi de miercuri agitata pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca primesc o serie de vesti destul de proaste din partea persoanei iubite. Nativii acestei zodii ar putea sa incheie ziua cu o cearta destul de mare.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie

Taurii se feresc miercuri sa faca vreun comentariu la locul de munca, in ciuda faptului ca sunt destul de mult solicitati de catre superiori, in unele probleme care nu depind de ei. Aceasta atitudine va aduce aprecierea superiorilor care vor decide sa le premieze rabdarea.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie

Zi de miercuri minunata pentru Gemeni, din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii vor primi una dintre cele mai bune vesti, la care nu se asteptau, si se vor bucura si de un castig financiar pe masura.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie

Racii isi fac de cap miercuri, avand in vedere ca se trezesc cu mult timp liber la dispozitie. Asa ca este posibil sa aleaga sa se distreze toata ziua, in compania prietenilor apropiati.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie

Zi de miercuri destul de buna pentru nativii din Leu, avand in vedere ca reusesc in sfarsit sa se odihneasca, dupa ce au depus un efort destul de mare la locul de munca, in ultima vreme. Se vor bucura de timpul liber si il vor petrece in compania persoanei iubite.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie

Fecioarele isi dau seama miercuri ca ar cam fi cazul sa puna piciorul in prag in ceea ce priveste relatia sentimentala. Se simt aproape folosite de persoana care sustine ca le iubeste, iar acest lucru incepe sa nu le convina deloc.

Continuarea pe Lyla.ro