HOROSCOP 15 mai 2014: Previziunile pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL ZILEI de 15 mai 2014. RomaniaTV.net îţi prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie: HOROSCOP 2014. Mai jos afli cum va fi ziua de 15 mai 2014 pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014 – HOROSCOPUL ZILEI de 15 mai 2014 de pe site-ul eastrolog.ro:

15 mai 2014, 05:38
HOROSCOP 15 mai 2014: Previziunile pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2014 15 mai Berbec:  Dimineata, lipsa banilor va determina sa amanati o calatorie in interes personal, ceea ce va afecteaza relatiile cu partenerul de viata. Va ingrijoreaza starea de sanatate a unui membru mai tanar al familiei – un copil sau un frate mai mic. Va sfatuim sa dati dovada de mult calm.

HOROSCOP 2014 15 mai Taur:  Starea de melancolie va poate afecta relatiile sentimentale. Aveti mari sanse de reusita in activitati casnice: curatenie, reparatii, mutat mobila etc. Va recomandam sa acordati mai multa atentie persoanelor varstnice din familie.

HOROSCOP 2014 15 mai Gemeni: Dorinta de a va intalni cu prietenii va face sa lipsiti cam mult de acasa. Nu este exclus sa aveti o discutie cu partenerul de viata.  Va sfatuim sa va organizati in asa fel incat sa nu relatiile sentimentale. Temperati-va nervozitatea!

HOROSCOP 2014 15 mai Rac:  Discutiile cu persoana iubita va irita, iar starea de nervozitate va poate afecta relatiile sociale. Va recomandam sa va exprimati clar si sa nu evitati comunicarea. Ar fi bine sa va mai temperati orgoliul. Sfaturile unui prieten de incredere se pot dovedi foarte folositoare.

HOROSCOP 2014 15 mai Leu:  Este posibil sa aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana foarte usor, cu o vorba buna. Fiti mai atent la ce spuneti, mai ales ca astazi sunteti mai vorbaret ca de obicei! Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste buna, legata de o afacere.

HOROSCOP 2014 15 mai Fecioară:  Relatiile sentimentale pot avea de suferit daca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude. Partenerul de viata nu este de acord ca un esec in afaceri poate fi un motiv pentru a ramane acasa. Incercati sa va limitati la activitati de rutina!

HOROSCOP 2014 15 mai Balanţa:  Dimineata s-ar putea sa va pierdeti rabdarea si sa va certati cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica sa va odihniti mai mult. Oricum, este recomandabil sa evitati activitatile care necesita eforturi deosebite.

HOROSCOP 2014 15 mai Scorpion:  In prima parte a zilei, aveti dificultati de concentrare, ceea ce va scoate din sarite. Va recomandam sa amanati deciziile importante. Acordati mai mult timp odihnei! Va asteapta o saptamana grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seara, va face placere sa intalniti o persoana cu care nu v-ati vazut de mult.

HOROSCOP 2014 15 mai Săgetător: S-ar putea fiti apatic si, din cauza aceasta, sa aveti probleme sentimentale. Aveti chef sa fiti lasat in pace si sa nu faceti nimic. Oricat de indispus ati fi, acordati mai multa atentie persoanei iubite! Dupa-amiaza, un prieten va ofera sugestii pretioase pentru o afacere. Va sfatuim sa nu actionati in pripa.

HOROSCOP 2014 15 mai Capricorn: Aveti tendinta de a fi impulsiv. Va sfatuim sa va calculati bine fiecare pas, in special in afaceri si pe plan sentimental. Ar fi bine sa nu faceti astazi investitii si sa evitati calatoriile in interes personal. Nu exagerati cu munca, pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea!

HOROSCOP 2014 15 mai Vărsător:  Dimineata s-ar putea sa fiti indispus si sa nu va purtati corect cu persoana iubita. Nu este exclus ca de aici sa inceapa o cearta in toata regula. Va sfatuim sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Spre seara, sariti in ajutorul unei rude mai in varsta, care are probleme de sanatate.

HOROSCOP 2014 15 mai Peşti:  Aflati ca trebuie sa plecati de urgenta intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Va recomandam sa va pastrati calmul, indiferent de situatie.  Nu faceti investitii astazi, pentru ca nu este un moment favorabil!

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro