Horoscop 15 Mai 2015: Balanţele visează cu ochii deschişi, iar Gemenii au dificultăţi minore

Horoscop 15 Mai 2015: Gemenii se pot confrunta cu unele dificultăți minore, iar Balanțele visează cu ochii deschișI, potrivit Bewoman.ro.

14 mai 2015, 09:01
Horoscop 15 Mai 2015: Balanţele visează cu ochii deschişi, iar Gemenii au dificultăţi minore

Horoscop zilnic berbec Vineri 15 Mai 2015

Astăzi, faceți toul încet și încercați să acordați atenție familiei dvs. Vă puteți aștepta la experiențe plăcute cu cei dragi. 

Horoscop zilnic taur Vineri 15 Mai 2015

Aveți în cap un vis și vă este foarte dificil să vă concentrați. Pentru persoanele care se angajează în activități de creație, ziua poate fi deosebit de inspirată. Nu semnați contracte importante și mai ales nu credeți în vorbe, deoarece puteți cădea în iluzie. 

Horoscop zilnic gemeni Vineri 15 Mai 2015

Va fi dificil să vă concentrați asupra sarcinilor de rutină, mai ales dacă acestea sunt plictisitoare. Informațiile pe care le primiți de la alții, probabil, vă induc în eroare și nu e de mirare să fiți confuz. Cu toate acestea, inspirația va fi cu dvs și vă ajută să ajungeți la un rezultat fericit. 

Horoscop zilnic rac Vineri 15 Mai 2015

Nu vă ascundeți de lume, spuneți direct ce aveți pe suflet. Dacă aveți de gând să vă manifestați într-un anume fel, acum ar fi momentul ca să străluciți înaintea altora. Ziua este deosebit de potrivită pentru a face multe. 

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO