HOROSCOP 15 MARTIE 2017: Se anunţă răsturnări de situaţie din cauza opoziţiei Lunii cu Uranus

HOROSCOP 15 MARTIE 2017: Opozitia Lunii cu Uranus poate sa aduca rasturnari de situatie, agitatie sociala si chiar o anumita lipsa de respect fata de reguli si institutii. Aceste predispozitii sunt cauzate de Luna, cel mai rapid astru, deci sunt de scurta durata.

14 mart. 2017, 12:43
HOROSCOP 15 MARTIE 2017: Se anunţă răsturnări de situaţie din cauza opoziţiei Lunii cu Uranus

HOROSCOPUL 15 MARTIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE 

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu te multumesti cu spatiul stramt in care traiesti, ci visele tale zboara cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tarii tale! Visezi la o calatorie deosebita, si poate deja pregatesti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinatie. Poate te intalnesti cu cineva care a fost deja acolo si ti se face un dor nebun de duca doar discutand despre acele locuri. Destinatiile indepartate te cheama ca un magnet si, cu ceva noroc, dar si cu vointa, ai putea ajunge acolo! Nu poti sta acasa.

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate motivele sa fii mandru de tot ce ai realizat pana acum. poate mai e loc de ultimele retusuri inainte de a pune punctul final, deci profita de aceasta zi pentru a trece in revista etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totusi nimanui de realizarea ta pana ce nu devine deja un fapt concret pentru care poti baga mana in foc.

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mare grija la tonul pe care il folosesti astazi in relatia cu o persoana cu care nu te mai intelegi foarte bine de la o vreme. Sunteti amandoi iritati, irascibili, si orice fleac va poate aduce pe marginea unei despartiri agresive. Nervii ajung la cote maxime si de o parte si de alta incat vei vedea ca finalul acelei colaborari e din ce in ce mai aproape. Daca ajungi la concluzia ca nu mai are rost sa lupti pentru a salva relatia, ca nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o inchei, dar pe cale pasnica, lasand totusi loc de buna ziua. A va arunca unul altuia injurii, nu e chiar asa de placut.

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu pune la suflet ironiile si replicile acide indreptate azi spre tine. Le faci tu sa para mai grave decat sunt, pentru ca cei care ti se adreseaza azi incearca, de fapt, sa fie amuzanti, sa te atinga prieteneste, pentru a te motiva mai mult. Nu privi aceste replici jucause ca pe un atac la persoana, pentru ca nu are nimeni asemenea intentii, ci pur si simplu unii nu prea stiu sa-si adapteze tonul ca ceea ce spun sa sune intr-adevar a gluma. Intoarce-le si tu vorbele cu aceeasi moneda, pentru ca nu e indicat sa ripostezi agresiv la o banala poanta ce se dorea a fi simpatica, doar.

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu te poti debarasa de o amintire urata la care tot revii iar si iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul sa confrunti acest adevar odata pentru totdeauna, sa nu mai ascunzi gunoiul sub pres, cum se spune, si sa te intorci in acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de vointa sa privesti trecutul cu detasare, pentru a sterge acea pata pe care o tot duci dupa tine. Daca fugi de ea si o tot cosmetizezi, cu speranta ca nu se vede, te inseli, ci cel mai bine e sa o recunosti si sa iei masurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fara teama de consecinte.

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Marile schimbari nu trebuie sa survina ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci poti incepe putin cate putin, pana reusesti sa ajungi acolo unde doresti. Nu insista sa transformi totul de la zero, ci ia-o mai moale, cu schimbari minore, ridicand mai apoi complexitatea transformarilor la care te supui cu buna stiinta. Totul va fi diferit, la final, dar nu insista sa rastorni muntii dintr-o singura miscare. Schimbarile lente, de durata, sunt mult mai bune decat cele care seamana cu un cutremur ce darama totul intr-un minut. Transforma-ti viata intr-un ritm moderat, pas cu pas!

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Iesi afara, mergi unde vezi cu ochii, pentru ca e o zi in care iti vei incarca bateriile daca esti in conexiune directa cu natura. Mergi in spatii in care poti vedea linia orizontului, in care poti observa cerul senin si soarele, in care descoperi copacii si iarba intr-o lumina noua, pentru ca acela va fi locul miracolelor frumoase. Esti cumva meteodependent, pentru ca starea ta va fi in stransa legatura cu vremea de afara. Daca ai o zi superba in program, la fel te vei simti si tu, dar daca incep sa se mai adune norii, parca devii si tu un pic mai posac. Cauta deci un decor viu, luminos, larg, in care sa te simti liber si ferice!

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capat, dar daca ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Daca esti incapatanat si iti tot plangi singur de mila, s-ar putea sa respingi exact cele mai de pret indrumari care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie facut in problema in care acum esti tu implicat. Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nici nu ai idee cate poti realiza daca te rupi de anturajul negativ care te inconjoara, ca atare primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa inveti sa inchizi poarte musafirilor nepoftiti. Daca nu incepi sa faci curat in jurul tau, vei tot cara dupa tine niste prieteni care te vor impovara cu problemele lor. Vor gasi in tine un umar numai bun de plans si o ureche disponibila de ascultat si isi vor desarta tot balastul asupra ta, dar tu nu ai nevoie de asta. Fa tu o magie, ceva, ca sa iesi repede de sub influenta lor altfel iti strici singur toata ziua. Evadeaza!

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Lucrurile cele mai bune se intampla chiar acum, deci nu te mai concentra neaparat nici la ce a fost, nici la ce va veni. Acum are loc un eveniment care poate genera o intreaga serie de schimbari pozitive, dar trebuie sa te dedici in totalitate acestui moment. E ziua in care trebuie sa iei niste decizii, sa-ti exprimi un punct ferm de vedere, sa faci o afirmatie categorica, si toate acestea au rol de deschizator de drumuri. Ceea ce decizi sau spui acum, devine punctul de plecare spre o noua etapa de acum inainte, ca atare conteaza enorm cum asezi caramida chiar astazi. Gandul bun pe care il investesti in aceasta samanta va sta la baza viitoarei recolte bogate, deci acesta moment e cel care conteaza!

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu trebuie sa-ti arati temerile si suspiciunile pe fata, ca atare tine-ti sub control emotivitatea crescuta, pentru ca nu asta vrea sa vada lumea la tine. Multi asteapta de la tine o decizie importanta, o atitudine ferma si curajoasa, ca atare, ia-ti inima in dinti si spune doar ceea ce gandesti. Evita orice cuvant cu impact negativ, nu folosi barfa, critica sau judecata aspra in nicio situatie, pentru ca e un moment in care trebuie sa-ti pastrezi calmul si luciditatea pentru a spune ce vrei. Daca incepi sa te plangi si vezi in jur doar obstacole si probleme, nu vei lasa o impresie prea buna, deci schimba atitudinea.

HOROSCOP 15 MARTIE 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nu te mai crampona de lucruri marunte care nu sunt chiar asa cum ai fi dorit. Mai bine iti canalizezi energia spre un scop nou, care are mai mari sanse sa fie atins, decat sa te tot chinui sa duci mai departe acest drum care s-a impotmolit. Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care ti se poate intampla, semn ca planul in care iti aduci contributia nu are sanse si ar fi mai bine sa te apuci de altceva. Asta trebuie sa faci si tu azi, sa abandonezi acel sens care nu mai vrea deloc sa inainteze si sa alegi un alt tel, mai frumos, mai entuziasmant, mai motivant. Propune-ti altceva, deci!

Sursa text: enigmeleuraniei