Horoscop 15 noiembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 15 noiembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele în funcţie de zodie. 

14 nov. 2015, 17:10
Horoscop 15 noiembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 15 noiembrie 2015 – Berbec

Treburile casnice te preocupa mai mult, pentru ca azi ai starea necesara de a privi in jur cu mai multa atentie la detalii. Descoperi cu aceasta ocazie ca se cer facute reparatii prin locuinta, ca gradina cere ingrijire, ca nu ai mai facut curatenie de atata vreme, ca educatia copiilor lasa de dorit. Sunt astfel de momente cand descoperi cu alti ochi micile nereguli ale vietii de familie si incepi sa le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corecta. Ai neglijat multe in ultima vreme din lipsa de timp, dar incepi sa-ti faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe fagasul normal.

Horoscop 15 noiembrie 2015 – Taur

Stai putin si asculta ce-ti transmite vocea interioara cu privire la directia de mers in situatia de fata. Poate sensul la care te-ai gandit nu este cel mai bun, ci mai exista si altceva care ar merita folosit ca solutie in ceea ce te preocupa acum. Nici nu stii cum auzi un sfat excelent din cel mai neasteptat ungher al mintii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informatiile cele mai folositoare vin catre tine pe cai subtile, nu sub forma de sfaturi concrete, informatii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent si la aspectele mai ciudate cu care intri azi in contact.

Horoscop 15 noiembrie 2015 – Gemeni

Emotiile tale dau in clocot, prins intr-un iures de evenimente cu efecte contradictorii asupra ta. E ceva ce te cheama inainte si te ambitioneaza sa faci totul sa ajungi mai repede acolo, dar altceva te trage inapoi si isi spune s-o lasi mai moale, pentru ca nu esti suficient de bine pregatit sufleteste. Detii toate resursele unui succes deplin, deci nu lasa latura ta sensibila sa te opreasca din elan. Entuziasmul zilei e imens, energia la cote maxime, doar inima e slaba si nu te sustine in demersurile curajoase spre care ai vrea sa pornesti. Ba poti, deci si tu, inima, hai!

Horoscop 15 noiembrie 2015 – Rac

Astepti semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu stie sa arate concret ce simte, ci doar atat: simte. Bucura-te de emotiile pe care le impartaseste alaturi de tine, nu-i cere sa vina mereu cu dovezi despre iubirea sa. Vrea increderea ta neconditionata, pentru ca acelasi lucru iti ofera si el. Tu, insa, azi, consideri ca iubirea trebuie si demonstrata practic, palpabil, concret, fara putinta de tagada, de aceea vii la el cu daruri, cu servicii in favoarea sa, cu scrisori de amor, cu buchete de flori, cu tot felul de lucruri palpabile prin care vrei sa-i arati ce simti.

Horoscop 15 noiembrie 2015 – Leu

Orice problema care te framanta are intotdeauna rezolvare, deci nu te impovara singur cu griji inutile. Stresul nu te ajuta la nimic, ci calea de vindecare a acestei situatii e gandirea pozitiva. Daca te relaxezi un pic si alungi fricile din minte, ai descoperi deodata ce paleta larga de solutii ai la dispozitie. E o zi cu idei din belsug, cu un flux abundent de variante, dar pe care nu le poti descoperi daca mintea ta e bolnava de frica, de stres, de ingrijorare. Scoate tot ce-i negru din mintea ta, si vei descoperi un curcubeu de nuante, o paleta infinita de optiuni ce merita folosite in beneficiul tau.

Horoscop 15 noiembrie 2015 – Fecioara

Ai comunicare mult mai usoara cu lumea din jur, pentru ca sufletul tau e foarte receptiv la tot ce se intampla. Rareori reusesti sa iti deschizi inima ca acum, tocmai aceea lumea te priveste diferit, descoperind la tine un om cald si intelegator, un bun ascultator la nevoie. Esti convins ca poti colabora eficient cu lumea daca lasi toti receptorii tai deschisi, fara a mai filtra tot numai prin prisma ratiunii. Intuitia, simtirea, senzatiile sunt cele care iti vor oferi azi cele mai corecte informatii despre ceea ce se petrece in jurul tau si tot prin intermediul emotiilor transmiti inapoi raspunsul tau.

Citeste horoscopul zilei pe revista Teo