HOROSCOP 16 – 22 aprilie 2018. Camelia Pătrășcanu spune cine are noroc în această săptămână. Previziuni pentru fiecare ZODIE

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru perioada 16 - 22 aprilie.

16 apr. 2018, 07:21
HOROSCOP 16 – 22 aprilie 2018. Camelia Pătrășcanu spune cine are noroc în această săptămână. Previziuni pentru fiecare ZODIE

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE BERBEC

Pentru Berbec e o săptămână bună. Luni poate aduce schimbări de stil, de direcție, de sens. Fac bani în această perioadă, marți și miercuri, zilele cele mai favorabile, multe discuții însă apoi în a doua jumătate a săptămânii, trebuie să fie atenți la tonul folosit.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE TAUR

Pentru Tauri este o săptămână care poate aduce multă dragoste, pentru că sunt foarte carismatici, au nevoie de acest lucru în viața lor, mai ales dacă au de rezolvat niște probleme, niște greșeli din trecut și atunci înmoaie inima persoanelor pe care le-au supărat.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE GEMENI

Pentru Gemeni, iubirea bate la ușă, au nevoie de mai multe semne. Cumva se schimbă atitudinea, dacă erau geloși, nu mai sunt geloși. Dacă au de ales între două persoane, lasă persoanele să-și arate calitățile. Sunt foarte dibaci.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE RAC

Au aspecte foarte frumoase de dragoste, poate fi vorba de un moment romantic. Poate cineva revine în viața lor cu mai mult curaj.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE LEU

Au o săptămână de autoritate, aspectele bune care se formează mai ales joi și vineri sunt legate de carieră, conduc ferm, dar delicat, au înțelegere pentru stările celor din jur, se pot evidenția prin lucrurile pe care le pot realiza, nu scot bani de pe urma lor, dar câștigă prestigiu.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE FECIOARĂ

Fecioarele au și ele idei foarte bune, dar trebuie să meargă pe mâna lor, nu a altora. Deci felul în care văd ei o teorie, o teză, un proiect, o rezolvare a unei probleme este mai corect decât ceea ce li se sugerează, sigur se pot sfătui cu persoane bine pregătite, dar concluziile le trag ele.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE BALANȚĂ

Balanțele se gândesc la banii partenerului de viață pe care îl pot susține, îl pot stimula, împreună cu care pot lucra. Aspectele vizează mai degrabă partenerul de viață, ce pot vinde, ce pot cumpăra, ce dă mama, ce dă tata. Cu mâna lor de fier pot pune bazele unui proiect, a unei afaceri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE SCORPION

Scorpionii au și ei o săptămână foarte bună, sub aspectul relațiilor personale, au farmec, au grație. Pot ajunge la persoanele cele mai greu de abordat. Fac niște strategii, proiecte pe termen lung. Dacă depind de cineva, trebuie să se întâlnească în această săptămână.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE SĂGETĂTOR

Multă muncă, dar acolo unde ei se pricep foarte bine, să nu se bage acolo unde nu au expertiză. Ceva ce execută în acest moment aduce foarte mulți bani. Se luptă și pentru ei.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE CAPRICORN

Pentru Capricorni, multă iubire, sunt nostalgici, poate să le meargă foarte bine la muncă. Dar nu despre asta e vorba. E vorba de iubire, le e dor de o persoană dragă, de cineva drag.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE VĂRSĂTOR

O bună parte din această săptămână e legată de familie, dar și de starea lor fizică. Pot simți o îmbunătățire a sănătății, a chefului de viață. Cei care au avut probleme de sănătate o iau pe o pantă ascendentă.