Horoscop 16-22 mai. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

15 mai 2016, 07:28
Horoscop 16-22 mai. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în această săptămână

TAUR

E momentul să faci ceva pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Sfătuieşte-te cu persoanele apropiate ţie şi găseşte o soluţie pentru un trai mai bun. Cu siguranţă există, însă trebuie să fii mai preocupată de acest aspect al vieţii tale. Renunţă şi la stilul tău de viaţă dezordonat!

GEMENI

Săptămâna aceasta este perfectă pentru afaceri, aşa că lasă scepticismul deoparte şi acţionează cu mai mult curaj. Ce-i drept, nu porni la drum de una singură, ci ascultă de sfaturile celor cu mai multă experienţă în domeniu. Un parteneriat neaşteptat îţi poate aduce sume semnificative de bani în viitor apropiat.

RAC

Ai putea evolua profesional în această săptămână şi nu te aşteptai deloc la asta. O oportunitate grozavă va ieşi în calea ta şi nu ai cum să o ratezi. Eşti plină de idei bune, iar acestea vor fi ascultate exact de cine trebuie. Chiar dacă situaţia materială nu ţi se va schimba curând, nu îţi pierde speranţa!

LEU

Socializezi foarte uşor cu cei din jurul tău în această săptămână, de aceea poţi da de o persoană care te poate ajuta în carieră. Este foarte important ca în această perioadă să găseşti noi modalităţi de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară, pentru că nu stai deloc bine la acest capitol!

FECIOARĂ

Norocul e de partea ta în această săptămână şi ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani decât de aşteptai. Fie este vorba despre rezultatele unui proiect în care eşti implicată, fie vei primi o mărire de salariu datorită ideilor bune pe care le-ai avut în ultima perioadă.

Citeşte mai multe pe eva.ro