HOROSCOP 16 AUGUST: Se anunţă o zi agitată, cu certuri la serviciu. O zodie pierde o sumă mare de bani

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 16 august 2017.

15 aug. 2017, 14:19
HOROSCOP 16 AUGUST: Se anunţă o zi agitată, cu certuri la serviciu. O zodie pierde o sumă mare de bani

Berbec

Astepti o veste de la o persoana cu care nu ai mai vorbit de cateva saptamani. Raspunsul speri sa fie unul pozitiv. Daca va fi asa, vei putea sa stai linistit din toate punctele de vedere, pana la sfarsitul anului.

Taur

Fii atent la semnalele pe care ti le transmite corpul. Treci printr-o perioada mai dificila pentru sanatate si risti sa te imbolnavesti daca faci anumite excese. Dupa-amiaza te intalnesti cu o veche cunostinta pentru a o ajuta cu ceva.

Gemeni

Te asteapta o zi cam agitata. O discutie aparent banala cu un coleg se transforma aproape intr-o cearta si timp de cateva ore va veti arunca replici pe acest subiect. Totul se va rezolva la interventia unei persoane care nu este implicata si care vede lucrurile mai limpede.

Rac

Ai primit o propunere pentru un nou job si ai cerut ragaz de gandire. De cateva zile incerci sa iti dai seama daca este ceea ce cauti sau nu. Nu te grabi sa dai un raspuns final daca nu ai ajuns la o concluzie. Analizeaza bine situatia pentru a nu regreta mai tarziu.

Leu

Te preocupa situatia unei rude care trece printr-o perioada dificila. Vorbesti la telefon aproape incontinuu si din aceasta cauza neglijezi anumite aspecte legate de munca. Eventual, roaga un coleg sa te inlocuiasca.

Fecioara

O zi aglomerata. Ai multa treaba si nu iti vei permite nicio pauza pana nu termini. Ca sa-ti fie mai usor, munceste organizat: fa-ti o lista cu ce ai de facut si pune-te pe lucru. Nu uita ca si partenerul te asteapta sa-l ajuti cu ceva.

Balanta

Un prieten bun are nevoie de sprijinul tau acum. Nu neglija semnalele pe care le transmite pentru ca nu este o gluma. Lasa totul deoparte si implica-te, altfel o sa ai remuscari ca nu i-ai fost alaturi cand trebuia.

Scorpion

Treci prin clipe pline de emotii. Este vorba despre ceva esential pentru viitorul tau. Nu lua nicio decizie inainte de a te asigura ca totul este in ordine. Mai ales daca implica si semnarea unor acte.

Sagetator

Stii ca te asteapta o zi mai stresanta la locul de munca, nu din cauza sefilor, ci pentru ca ai de rezolvat ceva extrem de important. Incearca sa te calmezi pentru ca in starea asta nu vei face fata asa cum ar trebui.

Capricorn

Urmeaza sa cheltui o suma mare de bani. Daca inca nu esti hotarat in privinta achizitionarii, mai amana tranzactia cateva zile. Nu se stie de unde apare ceva mai ieftin si mai bun. Macar sa fii impacat cu gandul ca nu ai gresit cand ti-ai dat toti banii agonisiti.

Varsator

Va fi o zi relaxanta la locul de munca. Asta nu pentru ca nu ai treaba multa de facut, ci pentru ca primesti o veste buna care te va face sa te simti in al noualea cer in urmatoarele ore. Seara vei petrece cu prietenii.

Pesti

Chiar daca ceea ce faci ti se pare plictisitor in ultima vreme, incearca totusi, astazi, sa duci treaba la bun sfarsit. Poate ca a venit momentul sa iei in considerare alte variante. Nu neglija acest impuls catre schimbare. Daca nu incerci acum, s-ar putea sa regreti mai tarziu.