Horoscop 16 decembrie 2020. Lecţiile pe care le-ai învăţat în ultimii trei ani te pregătesc pentru ceea ce urmează

Horoscop 16 decembrie 2020. Saturn a fost in Capricorn in ultimii 3 ani, iar azi este ultima lui zi aici. Merita o petrecere de ramas bun. Ce ai invatat in ultimii 3 ani? 2020 a fost un an extrem. Nici nu incape indoiala avand in vedere faptul ca Saturn, Jupiter si Pluto au fost atat de aproape pe cer, aproape impingandu-se reciproc.

16 dec. 2020, 00:23
Horoscop 16 decembrie 2020. Lecţiile pe care le-ai învăţat în ultimii trei ani te pregătesc pentru ceea ce urmează
Horoscop 31decembrie 2020

Horoscop 16 decembrie 2020. Dar si 2018 si 2019 te-au pregatit pentru ceea ce urmeaza. Marea intalnire a gigantilor e aproape!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 16 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ti-ai setat standarde prea ridicate si te impingi mai mult si mai mult ca sa le atingi. Va fi dificil sa iti obtii propriile setari si de aici poti simti o dezamagire. De ce sa ai parte de acest tip de traire daca o poti evita ? Ai nevoie sa fii constient si realist de propriile tale capacitati inainte de a pune biciul pe tine insuti. Nu e o zi buna pentru decizii majore ci pentru atentie la relatiile alaturi de care doresti sa ajungi departe.

Horoscop 16 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Exista o stare electrica accentuata in aer astazi, deci ai grija. Oamenii par mai nauci, mai indepartati, in special cand vine vorba de emotiile lor. Insa asta e ce se vede la suprafata. Treci dincolo de asta. Tu ai opinii puternice despre orice subiect ai la indemana, deci tot inainte si verbalizeaza. Fii curajos si succint in tot ce ai de-a face cu altii. Gandeste-te la colectiv si cum poti imbunatati rolul tau, creand un mai mare beneficiu pentru tot intregul. Intr-o zi astrala intensa karmica pe relatii ca aceasta, orice se intampla nu e chiar intamplator si orice faci bun pe relatii va avea un impact pozitiv pe termen lung asupra drumului tau. Bine faci, bine gasesti – spune o lege karmica.

Horoscop 16 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fii pe faza astazi, unii competitori ar putea sa iti minimizeze eforturile si rezultatele si sa te traga in jos prin diverse complotari. Partea buna este ca vei detecta aceste miscari rapid datorita simtului pe care il ai. In fata acestor miscari, ei nu vor avea ce sa faca decat sa isi vada de treburile lor. Tu ai realizari foarte bune gratie muncii tale pentru care vei primi aprecieri binemeritate. Intalneste-te cu cel mai bun prieten al tau ca sa faci haz de situatie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 16 decembrie 2020. Un capitol se inchide, altul se deschide

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 16 DECEMBRIE 2020. Luna este in Capricorn si se pregateste sa ii spuna ramas bun lui Saturn, care petrece aici ultima sa zi, dupa 3 ani. Saturn se muta acasa, in Varsator si e vremea sa inchizi un capitol din viata ta. Deschide usa altor provocari si experiente!

Horoscop dragoste 16 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Planetele iti sunt favorabile, ceea ce creeaza o atmosfera propice dezvoltarii relatiei de cuplu. Profita de aceasta zi minunata pentru a te apropia mai mult de partenerul de cuplu. Singur? Abordeaza persoana de care te simti atras pentru ca sunt sanse mari sa obtii ceea ce vrei.

Horoscop dragoste 16 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lucrurile merg foarte bine in viata ta amoroasa. Insa, intotdeauna exista loc de mai bine. Nu fi incapatanat, nu trebuie sa crezi ca doar tu ai dreptate si toti ceilalti gresesc. Ramai flexibil, foloseste diplomatia si vei putea tine situatia sub control. Nu ti-ai gasit inca sufletul pereche? Pentru ca ai mare incredere in fortele proprii acum este momentul sa treci la actiune.

Horoscop dragoste 16 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este o zi potrivita pentru a avea o discutie franca cu persoana iubita. In acest fel nu doar ca va veti relaxa amandoi ci veti incepe sa apreciati si mai mult ceea ce aveti. Singur? Fii pregatit sa renunti in curand la singuratate! Ti-a furat cineva inima? Sunt sanse mari ca persoana respectiva sa vina si sa-si dezvaluie sentimentele pe care le are pentru tine. Da, si tu i-ai furat ei inima.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.