HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru zodia ta

Horoscop 16 februarie 2015: Citește horoscopul din 16 februarie pentru toate zodiile. Vezi ce îți rezervă astrele.

15 feb. 2015, 17:21
HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru zodia ta

Horoscop 16 februarie 2015 – Berbec

Nu poti controla fiecare moment al vietii tale cu atata minutiozitate, ci mai trebuie sa te lasi si un pic in voia curentului, sa te duca unde vrea el. Oricat de dornic ai fi sa treci totul prin prisma ratiunii, sa organizezi totul in detaliu, tot sunt momente in care nu ai aceasta putere, ci destinul este mai puternic decat tine. Azi ai putea trece printr-un eveniment in care simti major amprenta destinului care te conduce in directia dictata de sus, si nu in cea pe care ai fi dorit-o tu. Ai sa descoperi, la urma urmei, ca undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decat le-ai fi programat tu.

Horoscop 16 februarie 2015 – Taur
Discuti cu cineva de la suflet la suflet si aceasta intalnire are un rol benefic asupra ta. E ca o vindecare, ca o eliberare de ceva ce te tinea blocat intr-o stare de nesiguranta. Poate ai nevoie de o marturisire a unor emotii negative care s-au cuibarit in sufletul tau, iar aceste confidente te ajuta sa scapi de stres si de teama. Vei primi suficiente sfaturi si indrumari benefice pentru a depasi momentul de slabiciune. Daca sanatatea e cea care te preocupa acum cel mai mult, impartaseste-ti experientele cu altii, pentru ca ai putea intalni oameni care au depasit cu brio situatii similare si le-ai putea urma exemplul spre vindecar

Horoscop 16 februarie 2015 – Gemeni
Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare nu te jena sa-ti recunosti inferioritatea in anumite planuri si sa ceri ghidare de la oameni cu mai multa experienta. Azi ai norocul de a intalni un astfel de om, mult mai inteligent, mai documentat, mai vechi in domeniul in care tu inca mai inveti, deci e o onoare pentru tine sa fii primit in preajma sa. Are multe sa-ti explice, iti ofera sfaturi si indrumari esentiale, incat vei pleca de langa el toba de carte, plin de idei si de solutii eficiente la ceea ce te preocupa. Nu refuza asadar lectii de la altii, chiar daca stii si tu destule, pentru ca, la urma urmei, omul cat traieste invata, iar ceea ce afli azi iti este de folos!

Horoscop 16 februarie 2015 – Rac
Intri azi intr-un mediu care are o viziune cu totul diferita de cea in care ai crezut tu cu tarie si discutiile pe care le poti cu cei din jur iti deschid o alta perspectiva asupra viitorului. Nu te-ai gandit la asta, recunosti cu sinceritate, ca atare stai si asculti cu interes ce au ceilalti de spus. Nu sari sa critici opiniile celor din jur doar pentru ca nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai si intelege ce iti transmit altii. Mai devreme sau mai tarziu le vei da dreptate si te vei alatura opiniei lor, dar pana atunci astepti argumente, dovezi si explicatii logice care sa te convinga pe deplin. Capeti tot mai multa incredere!

Horoscop 16 februarie 2015 – Leu
Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discutie armonioasa si calma cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic si chibzuieste la varietatea de idei care apar prin asemenea divergente. Ba chiar e bine sa le amplifici, sa torni gaz pe foc la o eventuala discutie in contradictoriu, deoarece animozitatile te stimuleaza sa-ti pui si mai mult mintea si imaginatia la contributie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu tine ca pe niste inamici, ci ca pe niste surse de inspiratie ce te indeamna sa cauti idei si mai bune.

Horoscop 16 februarie 2015 – Fecioara
Vorbesti cu cei din familie despre unele schimbari pe care ai dori sa le faci si de care vor beneficia cu totii, daca vor contribui cu aceeasi pasiune. Tie iti place cum suna perspectivele spre care iti indrepti acum energia si reusesti sa-i motivezi si pe cei dragi in egala masura ca sa participati cu totii, cot la cot, la succesul visat. E un proces de durata, rezultatele nu se vor arata peste noapte, ca atare conteaza fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapa in care tu si ceilalti membri ai familiei va implicati cu incredere deplina. Claditi pas cu pas, laolalta, un drum nou de-a dreptul promitator, dar deloc simplu.

Horoscop 16 februarie 2015 – Balanta
Te simteai blocat intr-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou. Interesul tau scazuse simtitor si nu mai depuneai nici un efort pentru a depasi acel hop. Dar iata ca surprizele bune apar de unde nici nu te astepti si-ti reaprind dorinta de a trece la pasul urmator. Chiar daca unele lucruri bat pasul pe loc si nu dau semne ca ar mai duce intr-o directie buna, nu renunta si continua sa lupti. Conditiile nu sunt intotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin si perioade de platou in care totul treneaza. Dar o scanteie tot apare de undeva si reaprinde focul ce pune iar in functiune masinaria.

Citeste mai mult in REVISTA TEO