HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2018: Monotonia din relaţie duce la tensiuni. Se pune la cale o escapadă. PREVIZIUNI pentru vineri

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2018: Citeşte previziunile pentru vineri, pentru fiecare zodie.

15 feb. 2018, 16:10
HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2018: Monotonia din relaţie duce la tensiuni. Se pune la cale o escapadă. PREVIZIUNI pentru vineri

BERBEC:

Dacă se vor strădui puțin, berbecii vor reuși să-și rezolve o problemă financiară cu care se confruntau de mult timp. Este bine să o rezolve acum.

TAUR:

Este posibil ca acești nativi să să semneze un nou contract de muncă prin intermediul căruia vor avea ocazia să câștige mai mulți bani. Dacă se țin de treabă vor avea rezultate excepționale.

GEMENI:

Relația de cuplu se află în continuă agitație și există anumite aspecte care necesită rezolvare. Acești nativi trebuie să dea dovadă de calm pentru că numai așa pot trece peste discuțiile aprinse.

RAC:

Racii vor primi o veste bună zi. Fie că este vorba de planul profesional, fie de cel sentimental, acești nativi vor avea o zi specială și o stare de bine.

LEU:

Leii nu s-au înțeles bine cu partenerul de viață în ultima perioadă pentru că monotonia le afectează relația. Ei încearcă să iasă din rutină, însă partenerul lor nu face nici un fel de efort.

FECIOARĂ:

Fecioarele vor fi mai optimiste ca niciodată azi și acest lucru se va vedea în tot ceea ce fac pentru că vor avea succes. Dacă vor continua să aibă această atitudine, vor ajunge departe.

BALANȚĂ:

Balanțele se vor afla într-o situație dificilă azi și vor avea nevoie de prieteni, însă, aceștia vor inventa tot felul de scuze pentru a nu-i ajuta. Nu au cum să nu-i deranjeze acest lucru.

SCORPION:

Acești nativi tind să fie naivi azi, însă nu ar trebui să creadă tot ce li se spune pentru că nu toată lumea are intenții bune. Ar putea afla informații eronate și de aceea, este mai bine să le verifice înainte.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii au spor azi la locul de muncă și au o poftă nebună de viață. Dacă reușesc să se mențină pe această poziție în continuare, vor avea numai de câștigat.

CAPRICORN:

Acești nativi sunt aproape de a obține ceva foarte important în viață. Vor mai avea de făcut doar un pas mic, dar care este cel mai important.

VĂRSĂTOR:

Acești nativi vor avea o zi plină. Se vor trezi de dimineață și vor ajunge târziu acasă. Se vor simți epuizați și este cel mai bine să se odihnească pentru că își fac rău dacă continuă așa.

PEȘTI:

Peștii vor avea un conflict cu persoana iubită, însă nu este nimic serios sau grav. După această dispută, acești nativi vor avea parte numai de iubire și afecțiune în cuplu.