Horoscop 16 februarie 2022. O zi pasională! Previziuni astrologice despre dragoste, bani şi sănătate

O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!
Filip Stan
15 feb. 2022, 15:17
Horoscop 16 februarie 2022. O zi pasională! Previziuni astrologice despre dragoste, bani şi sănătate

Horoscop 16 februarie 2022. Ziua de astăzi va aduce negativism în viaţa nativilor multor zodii. Racii vor trebui să dea la o parte lucrurile negative din viaţa lor, Leii vor trăi cu impresia că nu mai sunt importanți pentru cei din jur, iar Fecioarele vor avea parte de mult mai multă compasiune din partea celor apropiaţi.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vrei să faci o călătorie sau o deplasare în afara orașului. Dacă ai ales un concendiu în străinătate, cel mai indicat ar fi să-ţi anulezi plecarea.Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la imbunatatirea atmosferei. Dupa-amiaza sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare, va recomanda sa fiti cumpatat, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Nu neglijati odihna!

Horoscop 16 februarie 2022 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O dezamăgire în dragoste nu te lasă momentan să cunoşti oameni noi pentru a umple golul din sufletul tău. Îţi trebuie un moment de „doliu” pentru a închide rănile pe care le ai.Incepeti o lucrare importanta, de pe urma careia puteti castiga bine. Ca sa aveti mai multe sanse, eastrolog.ro va sfatuieste sa va temperati spiritul critic. Este posibil sa aveti un conflict cu un prieten sau cu partenerul de viata. Fiti mai diplomat! Dupa-amiaza, primiti vizita unei rude, care va da o veste buna despre o calatorie.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii zodiei Gemeni trebuie să evite traficul și tot ceea ce ar presupune aglomerație în această zi. Horoscopul zilei de marți, 16.02.2022, le recomandă nativilor Gemeni să aibă mai multă grijă de corpul lor, care are nevoie de odihnă, și să țină cont de semnele pe care le dă organismul în ultima vreme.O problema de familie va obliga sa faceti mai multe drumuri. Desi intampinati o serie de dificultati, va descurcati foarte bine.

Horoscop 16 februarie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Fii mai chibzuit în zona cheltuielilor pentru că sunt excesiv de mari, mai ales spre final de lună. Ai mare grijă unde faci investițiile și pe ce vrei să cheltuiești banii.Problemele financiare nu va dau pace, dar reusiti sa va pastrati optimismul si sunteti departe de a va da batut. Dimineata va merge excelent, dar va sfatuim sa nu lasati garda jos si sa fiti atent la hotararile importante. Pe plan social, aveti satisfactii neasteptate. Evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie!

HoroscopLeu (23 iulie – 22 august)

Ești total pregătit și vindecat de frustrările trecutului, aşa că poţi să începi o poveste de dragoste. Fii atent la oamenii din jurul tău, ca să ai succesul garantat pe această latură .Comunicati excelent cu cei din jur. Daca vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine sa acceptati. Puteti castiga bine. Dupa-amiaza ar fi bine sa ramaneti acasa. Astrologi va recomanda sa nu neglijati problemele de familie, mai ales ale celor mici.

Horoscop Minerva. Ce zodii sunt lovite de noroc în această săptămână. Conjuncţia Mercur-Pluto schimbă tot!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O schimbare pe care ai făcut-o în viața ta o să îți aducă foarte multe aprecieri și laude. Este posibil să intervină o schimbare legată de mașina pe care o deții.Sunteti bine dispus si atrageti cu usurinta simpatia celor din jur. S-ar putea chiar sa fiti initiatorul unei excursii sau a unei petreceri. Va sfatuieste sa fiti atent la bani si sa nu cheltuiti mai mult decat va puteti permite. Ar fi bine sa terminati ce ati inceput, mai ales in casa, pentru a evita o discutie cu partenerul de viata.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Dimineata s-ar putea sa plecati intr-o scurta calatorie in interes personal. Faceti cunostinta cu o persoana cu care va veti asocia intr-o afacere. Partenerul de viata se bucura sa ii dati vesti bune.Urmează o perioadă foarte aglomerata și agitată la locului de muncă. Te vei simţi epuizat aşa că ai putea să îți iei o mini vacanță pentru a te mai destinde puțin. Astrologi va recomanda sa nu neglijati odihna!.

Horoscopul de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu mai ești fericit în relația de cuplu pentru că etapa în care esti nu se potrivește cu principiile tale și cu esența ta umană. Dacă simți că lucrurile nu merg în direcția bună, ar trebui să iei în calcul şi despărţirea. Aveti succes in afaceri si reusiti sa castigati o suma frumoasa. Mai mult, dupa-amiaza vi se propune o colaborare. Daca trebuie sa calatoriti. Nu se intrevad niciun fel de probleme.

Horoscopul de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Poate ar trebui să te apuci serios de sport sau de o altă activitate care să presupună mai multă mișcare. Ai început să acumulezi kilograme și nu mai ții cont de ceea ce mănânci.Sunteti optimist si aveti sanse de reusita pe toate planurile. Relatiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Recomandarea este sa nu va pierdeti rabdarea si sa va abtineti de la speculatii. Reusiti sa faceti rost de bani pentru a rezolva o problema a partenerului de viata.

Horoscop Cristina Demetrescu. O perioadă plină de pasiune pentru multe zodii

Horoscopul zilnic Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dimineata sunteti stresat de o problema de afaceri. Va trebui sa alergati in stanga si-n dreapta ca sa o rezolvati, dar eforturile va vor fi rasplatite. Astrologul va sfatuieste sa va odihniti mai mult. Sunteti in pragul epuizarii, chiar daca nu vreti sa recunoasteti.Nu neglijati relatiile sentimentale! Ai grijă la felul în care răspunzi problemelor sau sarcinilor de la locul de muncă. Ești o persoană sigură pe ea și vei avea succes și o conduită bună pe toate planurile.

Horoscop 16 februarie 2022 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru cei care sunt neimplicați într-o relație de dragoste, vin zile senine. Un prieten, vecin sau coleg îți face cunoștință cu o persoană care merită toată atenţia ta.Desi nu prea va mai ramane timp liber, ambitia de a termina ca ati inceput nu poate sa va aduca decat castiguri. Totusi, ar fi bine sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati nici familia si nici relatiile cu cei apropiati. Daca aveti ocazia sa faceti o iesire cu prietenii, astrologul va recomanda sa nu stati pe ganduri. Trebuie sa va mai ganditi si la relaxare.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Dupa o perioada nefavorabila pe plan social si sentimental, situatia se schimba mult in bine. Astrologii va recomanda sa profitati din plin de aceasta conjunctura favorabile. Spre seara, aflati ca s-ar putea sa plecati intr-o calatorie in interes de familie. Traversezi o perioadă cu probleme de sănătate. Familia este lângă tine şi te ajută să treci, cu bine, de această etapă nefastă a vieţii tale.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Capital.ro
Elena Udrea iese din închisoare?! E nevinovată: A avut dreptate
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Ai planuri pentru această vară? ANM anunță cum va fi vremea în iunie
Adevarul
Indignare mondială după atacul israelian de la Rafah. Premierul cataloghează atacul drept o „greșeală tragică”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Veste mare pentru românii care merg la mare. Se deschide noua autostradă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Vara anului 2024 va fi una dintre cele mai călduroase veri din istorie, anunță Organizația Meteorologică Mondială
Capital.ro
Interdicția care se aplică în toată România. E interzis să le faci asta vecinilor
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Sotul uita telefonul acasă și descoperă un joc periculos între soție și amantă: Mesajele care au declanșat scandalul
MediaFlux
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'