HOROSCOP 16 IANUARIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 16 IANUARIE 2016: Citește horoscopul din 16 ianuarie 2015 pentru toate zodiile. Vezi ce îți rezervă astrele!

15 ian. 2015, 10:52
HOROSCOP 16 IANUARIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Berbec 
Tu esti un creator prin excelenta si tot ce iese azi din mintea sau din mainile tale e demn de lauda, din partea altora, si de mandrie, din partea ta. Canalizeaza-ti energia fantastica spre un domeniu care poate creste azi sub ochii tai, ca un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea pe lucruri marunte si nici nu te multumi sa te ocupi de sarcini de rutina. Azi se poate naste ceva deosebit din resursele pe care le pui in joc, pentru ca esti bine sustinut de inspiratie, de spirit de initiativa, de imaginatie bogata, de un spirit creativ iesit din comun, care, puse laolalta, pot duce la rezultate de exceptie. Apuca-te de treaba, deci!

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Taur
Greu te vor intelege ceilalti, astazi, pentru ca te comporti atipic: parca esti un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimanui, care isi pune in valoare doar propria originalitate, un deschizator de drumuri care nu accepta reguli sau ordine rigide de la altii. Mentine-ti acest spirit de independenta care te cuprinde, pentru ca poate fi exact ce aveai nevoie ca sa schimbi o stare de lucruri ce alunecase in monotonie si banal. Prin deciziile ciudate, indraznete, revolutionare de astazi, practic intorci totul pe dos, dar ii dai si o cu totul alt directie de evolutie, care ti se pare mult mai interesanta si entuziasmanta. Elibereaza-te de regulile altora, fii cu un pas inainte!

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Gemeni
Te lasi condus complet de o persoana care iti inspira maxima incredere. E un om respectabil, deosebit, care iese in evidenta prin personalitatea sa luminoasa si puternica, deci poate fi un exemplu demn de urmat de catre tine. Ceea ce stie, ceea ce face, ceea ce spune, toate sunt speciale, bine documentate, si peste toate aceste calitati mai are si o carisma careia nimeni nu-i rezista. Si tu cazi in mrejele sale, dar cu un scop benefic tie, pentru a primi de la el sfaturile cele mai de incredere, o interventie salvatoare la momentul cel mai potrivit. Practic, depinzi de ce face el pentru tine si te lasi complet in mainile sale.

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Rac
Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa sarcinile care se afla acum pe rol, care ti se par banale si simple, ci niste proiecte de viitor de la care ai mari asteptari. Tu nu privesti decat mult inainte, in perspectiva indepartata, pentru ca rezultatele eforturilor de acum se vor arata atunci, peste luni de zile! Ai mari sperante de la aceste planuri de care te ocupi cu seriozitate si sarg, si esti constient ca succesul depinde numai de resursele pe care le pui in joc pentru a ajunge acolo. Nimeni nu va munci pentru tine, deci hai, pune mana pe unelte si construieste cerea ce vrei sa obtii. Ceea ce proiectezi tu acum in viitor, va deveni realitate prin fortele tale.

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Leu
Nu te baza pe ce iti spun altii ca e mai bine sa faci, pentru ca tu vei obtine cele mai bune rezultate prin experimente proprii. Esti mult prea creativ si liber ca sa urmezi ordine date de altii, deci permite-ti libertatea de a o lua si pe alte cai decat ti se spune, de a mai incerca si alte variante, pentru ca vei descoperi cai mult mai interesante. Fii tu temerarul, deschizatorul de drumuri, exploratorul trasnit care vine si cu alte idei decat toata lumea si, chiar daca multi nu sunt de acord cu ideile tale, nu le abandona. Intr-o zi iti vor da dreptate si te vor urma si ei, dar, la inceput, orice pionier e privit cu un dram de ironie. Nu pune la suflet glumele lor, ci mergi pe calea ta cu elan!

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Fecioara
Conflictele care se incing peste tot sunt cele mai grele obstacole in planurile tale, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca lumea iti raspunde cu aceeasi moneda. Si tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, si tu te-ai opus, si tu ai pus bete in roate, deci acum a venit vremea altora sa judece parerile tale. Aceste dispute nu fac decat sa incetineasca proiectele incepute, semn ca exista o comunicare deficitara aici si trebuie reparata cumva. Fiti deschisi cu totii spre dialog pentru ca se poate ajunge la un consens daca toata lumea isi tine sub control orgoliile si dorinta de a avea doar el dreptate. Calmeaza-ti nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, si ai sa vezi ca lucrurile vor merge iar ca pe roate.

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Balanta
Tine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai mature sau cu mai multa experienta, pentru ca stie ce spune si merita ascultat. Iti ofera un pont, o solutie practica, o idee salvatoare care poate echilibra ca prin farmec una din problemele care te framanta. Nu sta sa o analizezi pe toate fetele, pentru ca sfatul e verificat si si-a aratat de multe ori eficienta. Daca pui la indoiala, nu faci altceva decat sa consumi timp si energie pentru a ajunge la aceleasi rezultate si la aceeasi concluzie: ca e solutia optima, Foloseste-te de acest pont pretios, pentru ca lucrurile revin la normal daca il valorifici cu incredere.

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Scorpion
Nu continua acel plan care vezi si tu ca nu mai inainteaza deloc, ci cauta sa schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj intr-o reusita sta numai in mainile tale, pentru ca tu oricum esti una din zodiile cele mai deschise spre schimbare, spre provocare, spre rasturnari masive de situatie. Daca esti pregatit pentru asa ceva, dand chiar complet peste cap ceea ce faceai inainte, vei vedea ca lucrurile reintra in normal, deci nu te incapatana sa ramai la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtuna de evenimente, dar ce ramane in urma e o cale complet noua ce te va multumi pe deplin. Demoleaza tot si ia-o de la capat!

Horoscop 16 ianuarie 2015 – Sagetator
Chiar daca acum, pe moment, esti nevoit sa tii sub control bugetul si sa renunti sau sa limitezi anumite cheltuieli care nu sunt urgente, va veni o zi cand vei aprecia prudenta de care ai dat dovada. Vei iesi din aceasta zona mai fragila in plan financiar si te vei simti din nou liber sa investesti. Scapi, incetul cu incetul, de jugul datoriilor si al facturilor restante, dar pana atunci cheltuieste cu cap, fara sa te arunci in lucruri prea scumpe. Atractia spre lux sau spre obiecte costisitoare poate fi riscanta, dar daca nu faci cheltuieli inutile, vei depasi cu bine acest blocaj financiar. Curand, se deschide poarta spre prosperitate, dar nu cheltui peste masura acum!

Horoscop 16 ianuarie 2015- Capricorn
Esti la finalul unei actiuni, dar nu esti complet multumit de rezultate, incat iti pierzi interesul pentru ceea ce ai reusit sa construiesti pana acum. Esti in pragul unui abandon, ceea ce nu e chiar recomandabil. E posibil ca acum, pe moment, sa nu fii prea incantat de nivelul la care ai ajuns, dar nu renunta chiar acum! Daca abandonul tau survine cu o zi inainte de succesul scontat? Ca atare cel mai bine e sa lupti cu tendinta aceasta de a sista orice eforturi cu gandul ca oricum nu ajungi acolo unde vrei. Ba da, ajungi, si esti pe ultima suta de metri, dar nu-i pacat sa te impiedici chiar pe ultima turnanta?

Horoscop 16 ianuarie 2015- Varsator
Esti gata sa te indragostesti de un vis, de o imagine, de o poveste care te face sa zbori printre norisori. Visezi frumos, iubirea te face mai idealist, dar si un pic mai credul, incat esti gata sa crezi orice daca e legat de iubire. Da, e frumos sa traiesti intr-un basm frumos, cu printi calare pe cal alb, dar inainte de a te lasa purtat pe aripi de poveste, incearca sa lupti cu valul de iluzie care se lasa peste mintea si inima ta, ca nu cumva sa creezi o lume imaginara care, intr-o zi, se va destrama ca un balon de sapun. Mai bine privesti iubirea realist, il vezi pe cel din fata ta asa cum este, nu asa cum ti-l doresti tu, nu-l mai invalui intr-o aura idealizata, ca sa nu cazi in mrejele unei idile imposibile. Tine sub control tendinta de a visa in iubire, pentru ca s-ar putea sa ajungi prin locuri unde relatia voastra nu poate ajunge…

Horoscop 16 ianuarie 2015- Pesti
Simti ca locul in care te afli e marcat numai de negatii, limite, interdictii, si creativitatea ta nu se poate manifesta la justa valoare. Daca e un job in care te simti deja plafonat, daca e un cerc de prieteni in care simti ca tu nu ai nici un cuvant de spus, cauta o cale de iesire din acest mediu, pentru ca va naste frustrari si insatisfactii imense. Cum sa arati cine esti daca mereu ti se opreste orice initiativa, orice idee interesanta, orice dorinta de a face si tu ceva? Nu poti fi tu insuti intr-un loc in care ti se pun mereu piedici, cei puternici dau cu pumnul in masa si nu ai voie sa spui nimic, deci cauta o cale de iesire de aici!

Horoscop 16 ianuarie 2015 oferit de Acvaria.com