HOROSCOP 16 IANUARIE 2019: Veştile bune vin din mai multe direcţii

HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Racii muncesc cu placere si eforturile lor incep sa dea roade si sa fie recunoscute de cei din jur. Afla ce rezerva astrele pentru celelalte zodii.

15 ian. 2019, 13:27
HOROSCOP 16 IANUARIE 2019: Veştile bune vin din mai multe direcţii

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 BERBEC

Degaji o energie pozitiva debordanta pe care multa lume o apreciaza, deci sa nu te miri ca, dintr-o data, esti mult mai cautat si mai solicitat de prieteni. Unii chiar iti pot face declaratii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te astepti, dar responsabil pentru aceasta popularitate neasteptata este entuziasmul tau molipsitor pe care il pui in valoare pe oriunde ai trece. Tu spui ca se poate orice si-i convingi si pe altii sa ti se alature, iar motorul principal al fiecarei actiuni esti tu.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 TAUR

Motivele de nemultumire cu care te confrunti azi nu merita atata atentie cat le acorzi tu. Esti doar influentat de anturaj, unde se vorbeste numai de lipsuri, necazuri, probleme, aspecte de zi cu zi de care oricum nu poti scapa, dar pe care le faci sa para mai mari decat sunt. In jurul tau sunt zeci de alte motive, poate banale, care ar merita scoase in evidenta, care arata ca, in ciuda atator nemultumiri, exista si atatea alte motive de satisfactie. Poti gasi bucurie chiar si in cel mai banal gest de la cineva pe strada, de la cea mai neinsemnata veste, deci nu-i lasa pe ceilalti sa te impovareze cu marile griji ale omenirii! Mai bine iesi cat mai repede din acele medii in care planeaza tristetea.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 GEMENI

Se pare ca nu te afli in mediul cel mai potrivit pentru nevoile tale emotionale de acum. Doresti prezenta prietenilor, dar azi poti numara cati sunt cu adevarat de partea ta. Ai putea avea surpriza sa descoperi ca cei care se bateau cu pumnul in piept ca tin cu tine neconditionat nu-ti sar in ajutor la nevoie, in timp ce alte persoane, pe care nu le numeai prietene, te sustin fara sa le ceri nimic. E vremea sa-ti schimbi parerea despre oamenii care iti stau alaturi pentru ca unii chiar nu merita afectiunea ta.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 RAC

Muncesti cu placere, pentru ca ai ocazia de a-ti pune mai bine in valoare calitatile si talentele in domeniul in care lucrezi. Cu atat mai placut devine efortul cu cat rezultatele muncii tale sunt apreciate si aduc o stare de bucurie pe chipul sau in inima celor carora te dedici. Ca e vorba si de ceva veleitati artistice puse in joc sau reusesti sa combini perfect utilul cu placutul in ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totala implinire, de parca ai reusit sa duci la capat tot ce ti-ai propus si ai facut si pe altii fericiti cu produsul muncii tale.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 LEU

Nu pune la suflet ironiile si replicile acide indreptate azi spre tine. Le faci tu sa para mai grave decat sunt, pentru ca cei care ti se adreseaza azi incearca, de fapt, sa fie amuzanti, sa te atinga prieteneste, pentru a te motiva mai mult. Nu privi aceste replici jucause ca pe un atac la persoana, pentru ca nu are nimeni asemenea intentii, ci pur si simplu unii nu prea stiu sa-si adapteze tonul ca ceea ce spun sa sune intr-adevar a gluma. Intoarce-le si tu vorbele cu aceeasi moneda, pentru ca nu e indicat sa ripostezi agresiv la o banala poanta ce se dorea a fi simpatica, doar.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 FECIOARA

Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 BALANTA

Ai acumulat multa experienta intr-un domeniu, dar pana acum ai tot tinut aceste informatii doar pentru tine. Nu din egoism, ci pentru ca aveai impresia ca sunt chestiuni personale care nu intereseaza pe nimeni. Te inseli: vine un moment in care vei descoperi ca ceea ce tu consideri a fi ceva banal, pentru altii e o mare noutate. Impartaseste ceea ce stii si altora, pentru ca multi ar avea multe de invatat din experientele tale. Nu sunt fleacuri, asa cum crezi, nu sunt chestiuni de rutina pe care orice om le cunoaste, ca atare fa un pas in fata si povesteste ceea ce stii cel mai bine.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 SCORPION

Investeste tot ce ai mai bun in proiectul care incepe acum si erijeaza-te fara teama in pozitia de lider, pentru ca tu esti persoana cea mai potrivita sa preia conducerea acestui plan. Ceilalti sunt totusi o sursa buna de energie, ei te stimuleaza, te imping de la spate, dar totusi cel mai bine pregatit esti tu. Tu le arati calea cea mai eficienta de a-ti canaliza acest bagaj imens de energie, altfel nu ar fi decat un consum inutil, dezorganizat, haotic, ce nu poate genera rezultate pozitive. Cineva trebuie sa traseze calea si da, tu esti acela, care, prin exemplu personal, arata ce trebuie facut, cum trebuie lucrat, incotro merita investita energia.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 SAGETATOR

Daca stai singur si analizezi la rece ce se intampla cu tine, nu ajungi la cele mai bune concluzii. Izolarea nu-ti prieste deloc daca lasi loc de ingrijorare, de panica, de temeri negative care nu au ce cauta la o fire puternica asa ca tine. Fa tot posibilul sa folosesti productiv linistea care s-a lasat in jurul tau si sa nu incepi sa faci scenarii pesimiste. Da, poti studia, poti citi, te poti odihni, dar fara a lasa gandurile negre sa te invadeze. In liniste, meditand la viata ta, poti gasi o solutie la problemele tale cele mai mari.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 CAPRICORN

Esti implicat intr-o actiune dificila, ce necesita un consum imens de energie si concentrare, dar desi sursa de efort esti tu, capul acestei actiuni trebuie sa fie altcineva. Tu nu esti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusa la punct, de aceea ai fi foarte incantat daca ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, asteptand indrumari de la altul mai bine pregatit. Te supui cuminte, fara sa spui nimic, unui sef a caruia valoare o recunosti, dar nu la fel de simplu ti-ar fi sa asculti de un lider de fatada.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 VARSATOR

Desi vestile bune vin din mai multe directii, ceva iti spune sa nu te bucuri deocamdata. Nu spune hop pana nu sari, spune o zicala, si aceasta va fi si atitudinea ta de acum, chiar daca, la prima vedere, ti-ar veni sa sari in sus de bucurie pentru cele auzite. Posibil sa ai nevoie de o confirmare inainte de a te baza pe informatiile excelente care sosesc, si ai noroc: cineva iti va spune ca totul e in regula, e demn de incredere si te poti folosi cu succes de ceea ce ajunge la urechile tale, lasand la o parte suspiciunea si nesiguranta.

HOROSCOP 16 ianuarie 2019 PESTI

Ai tendinta de a respinge sfaturile celor mai maturi dintr-un spirit de fronda care nu te caracterizeaza. Exista cineva alaturi de tine care are numai lucruri bune de impartasit, dar vrei sa demonstrezi ca poti si singur si spui nu la orice ajutor din afara. Te comporti ca un copil care se ridica impotriva povetelor bune venite de la parinti, doar asa, ca sa arate ca s-a maturizat si stie el mai bine ce are de facut, dar s-ar putea sa regreti nesupunerea de acum si sa-ti dai seama mai tarziu ca cei mari chiar iti vor binele.