Horoscop 16 ianuarie 2020. Se ivesc cheltuieli neaşteptate, dar şi câştiguri mari. Ce zodie dă lovitura la Loto

Publicat: Miercuri, 15 Ianuarie 2020 13:41 // Actualizat: Miercuri, 15 Ianuarie 2020 13:41 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop 16 ianuarie 2020. O zi cu multă încărcătură emoţională. Anumiţi nativi îşi vor pune sufletul pe tavă în faţa cuiva special, sperând ca astfel, să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Ce se întâmplă pe plan financiar.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Berbec

În relațiile parteneriale se preconizează schimbări importante. Gândește-te pe îndelete cum ai dori să se desfășoare atât relația cu partenerul de viață, cât și parteneriatele profesionale. Insă, nu este momentul să-ți expui ideile și doleanțele. Deocamdată privește atent la ceilalți și caută să înveți câte ceva din vorbele sau faptele lor. Întotdeauna ceilalți sunt oglindă noastră.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Taur

Neplăcerile privitoare la sănătate sunt accentuate. Dialogurile cu diverși specialiști în sănătate îți vor aduce informații utile. Fii prudent, ține cont de cele aflate și adopta o atitudine pozitivă. Numai de ține depinde insănătosirea ta și imbunătătirea relatilor cu ceilalți. Traversăm o perioadă în care ai nevoie de odihnă, somn și dietă potrivită. Evită activitățile solicitante!

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Gemeni

Delicate momente astăzi în relațiile cu persoană iubită și copiii. Provocările sunt majore și ar fi bine să nu le dai curs. Observă atent ce se petrece în sectorul amoros, dar lasă deciziile și concluziile pentru zilele următoare. Senzația că în umbră se petrec diverse lucruri este pregnantă. Rezervă-ți momente pentru o activitate distractivă sau pentru un hobby.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Rac

În sânul familiei este forfotă mare. Ai dori să te implici în activități gospodărești, însă membrii familiei se pare că nu te lasă. Unii pot avea nevoie de ține pentru a le rezolvă chestiuni personale. Alții, însă doresc să desfăsori treburile numai cum vor ei. Tu ascultă-i pe toți, dar decide în consecință și conform dorințelor sau pricipiilor tale. Seară aduce impăcare și veselie.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Leu

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt provocatoare. Mai ales dialogurile se vor desfășura pe tonuri înalte, iar divergența opiniilor va fi evidentă. Fii prudent și vorbește strictul necesar! Există riscul să-ți prezinți slăbiciunile sufletești, lucru total neindicat. Călătoriile pe distante scurte sunt o altă temă importantă a zilei. Relaxează-te cu o plimbare usoară.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Fecioară

Se ivesc cheltuieli importante. Minunat este faptul că pe de altă parte este rost să primești la loc sumele cheltuite. Totuși fii prudent și evită extravaganțele sau investițiile pe termen lung. Fluctuațiile financiare sunt frecvențe, astfel că nu te poți bază pe ceva concret sau stabil. Răsfată-ți simțurile cu o ședința de masaj, saună sau cu un tratament de îngrijire corporală.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Balanță

Foarte ușor poți da frâu liber reacțiilor zgomotoase, lucru păgubos astăzi. Canalizează-ți eforturile spre a-ți îmbunătăți viață și relațiile cu ceilalți. Este necesar să renunți la țipare mentale și comportamentale vechi, care îți obstrucționează progresul. Detașează-te de cotidian și gândește-te, pe îndelete, cum ai dori să se desfășoare viață ta de acum înainte.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Scorpion

Energia vitală este la cote joase, astfel că ar fi bine să te ocupi de treburie ușoare. Confuzia mentală este accentuată. Evită discuțiile importante, deciziile majore și spațiile aglomerate. Ocupă-te de sufletul și trupul tău! Consultațiile și anlizele medicale pot intră în discuție. O baie aromată, o discuție cu cineva drag și de încredere te ajută să-ți imbunătătesti starea de spirit.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Săgetător

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional sunt contradictorii. Este dificil astăzi să dai crezare celor spuse de aceste persoane. Recomandabil este să asculți, eventual să-ți notezi ce simți tu că rezonează cu sufletul tău, dar să nu emiți păreri sau decizii. Se pot face confuzii greu de remediat. Alege pe cineva drag și de încredere pentru un dialog pe îndelete.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Capricorn

Multă lume este atentă la vorbele și gesturile tale, lucru care te poate necaji la un moment dat. Totuși emani un farmec irezistibil astăzi, astfel că admiratorii apăr imediat. Unii însă vor doar să te provoace pe teme diverse. Evită-le reprezentațiile și ocupă-te numai de treburile tale! Spre seară, compania membrilor familiei și ambianță domestică te liniștesc și te bucură pe deplin.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Vărsător

Te preocupa demersurile intelectuale, studiul, lărgirea orizontului cunoașterii și relațiile cu oameni erudiți. Ai spor și succes în tot ce ține de întocmirea documentelor oficiale și în dialogurile colegiale. Insă, nu îți expune vastă experiență acumulată sau intențiile pe care le ai provitor la planurile tale profesionale. Spre seară, relaxează-te cu un film bun.

Horoscop 16 ianuarie 2020 pentru Pești

Se pare că trebuie să onorezi niște plăți restanțe, fie pe facturi, taxe, impozite, fie pe servicii de care ai beneficiat. S-ar putea să compensezi cu un câştig la Loto. Pe de altă parte, rudele, partenerul de viață sau colaboratorii pot avea nevoie de sprijinul tău material. Ordonează-ți prioritățile și ajută și pe alții atât cât poți. La momentul potrivit, când te aștepți mai puțin, generozitatea îți va fi răsplătită din plin. Sursa: astrocafe.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7798
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H