HOROSCOP 16 IULIE 2020. Viaţa ta abundă cu şanse, aşa că e o perioadă bună să acţionezi cu tupeu. Ce zodie e norocoasa zilei

HOROSCOP 16 IULIE 2020. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile zilei de joi.

15 iul. 2020, 15:17
HOROSCOP 16 IULIE 2020. Viaţa ta abundă cu şanse, aşa că e o perioadă bună să acţionezi cu tupeu. Ce zodie e norocoasa zilei

Horoscop 16 iulie 2020 Berbec 

Nativii Berbec trec astăzi printr-o schimbare completă de look. Aveți curaj, ieșiți din zona voastră de confort și optați pentru o nouă apariție în fața cunoscuților. Îi veți lăsa categoric pe toți cu gura căscată și veți primi sute de aprecieri. Ziua se va termina în compania persoanei iubite.

Horoscop 16 iulie 2020 Taur

Cei aflați sub semnul zodiacal al Taurului își fac planuri de vacanță. O excursie în doi, alături de sufletul vostru pereche vă va garanta o apropiere mai mare și poate chiar veți reuși să discutați mai mult și să încheiați anumite tensiuni din trecut, ori discuții rămase fără un final benefic fiecărei părți. Urmează o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental. 

HOROSCOP AUGUST 2020: se întoarce roata pentru 5 zodii! Apare norocul în viaţa lor

Horoscop 16 iulie 2020 Gemeni

Dragi Gemeni, bucurați-vă de tot ceea ce vă înconjoară. Astrologii anunță vești bune pentru voi, atât din punct de vedere profesional cât și emoțional. Spre seară ați putea petrece câteva ore în compania celor apropiați. Discutați despre planurile voastre de viitor, oferiți sfaturi și ascultați-le pe cele venite din partea celor dragi.

Horoscop 16 iulie 2020 Rac 

Există niște treburi nerezolvate de care trebuie să te ocupi și trebuie să îți dai seama despre ce e vorba. Ai uitat de ziua de naștere a cuiva sau să trimiți un cadou de nuntă? Sună o rudă sau un prieten care te poate ajuta să rezolvi acest mister. Te vor ajuta de asemenea să îți dai seama cum îndrepți lucrurile. Oricine așteaptă să audă vești de la tine are o memorie bună, mai bună ca a ta. Din fericire are și o inimă mare. Nu te îngrijora de furie sau sentimente rănite.

Horoscop 16 iulie 2020 Leu

Viața ta abundă cu șanse, așa că e o perioadă bună să acționezi cu tupeu. Acționează mai agresiv pentru ceea ce vrei în viața ta, fie că e vorba despre o slujbă nouă sau o relație. S-ar putea să întâlnești pe cineva care îți schimbă părerea despre care e următorul pas în rutina ta de sănătate. Cu siguranță ei știu despre ce vorbesc, așa că nu îi ignora și începe să înveți despre tehnicile sugerate de ei. Vezi dacă ți se potrivesc.

Horoscop 16 iulie 2020 Fecioară

Îți va fi foarte ușor să te bucuri de viață indiferent de ceea ce trebuie să faci sau cu cine trebuie să faci. Chiar și dacă ai probleme cu câțiva colegi de muncă, nu îți va fi greu să ajungi la o înțelegere cu privire la strategia potrivită. Ai abilitatea să vezi lucrurile în ansamblu, așa că inspiră-i și pe ceilalți să facă la fel, lăsând toate preconcepțiile deoparte. Condu prin exemplu și arată-le tuturor cum să fie mai buni.

Horoscop 16 iulie 2020 Balanță

Timpul vostru este la fel de valoros ca și banii voștri, așa că acordați atenție celor cu care îl petreceți. Stați mai mult de vorbă cu un om care în trecut v-a acordat mult din timpul lui. Planifică o conversație lungă cu el, chiar dacă ea va fi purtată numai online. Te vei bucura să ai atât de mult timp dedicat unui dialog unu la unu cu cineva care îți face viața un loc mai fericit și mai interesant. O mare doză de energie îți va schimba atitudinea față de una dintre celelalte relații din viața ta.

Horoscop 16 iulie 2020 Scorpion

Obiceiurile proaste sunt cele care dispar cel mai greu, așa că dacă încerci să fii mai bun chiar acum (și într-adevăr, când nu încerci tu să fii mai bun?), va trebui să te srrăduiești din greu cu fiecare dintre aceste obiceiuri proaste lși cu întregul lor în același timp. Din fericire, concentrarea ta este mai accentuată, iar energia este mai luminoasă ca niciodată, astfel încât vei avea o șansă mai bună de a merge mai departe în viața ta. Ai putea fi un model pentru ceilalți, ești atât de motivat acum!

Horoscop 16 iulie 2020 Săgetător

Încercați să oferi un exemplu bun pentru alții astăzi, mai ales dacă vei fi în preajma copiilor. Poate că nu îți dai seama, dar oamenii te admiră pentru opiniile clare despre cum să te comporți mult mai des decât crezi. De obicei ai maniere bune, dar astăzi ar trebui să faci un efort sau două în plus pentru a te gândi la ce ai de gând să spui, înainte să spui, să nu vrbești la întâmplare, în primul rând.

Horoscop 16 iulie 2020 Capricorn

Joi, nativii zodiei Capricorn se simt neglijați de persoanele pe care le iubesc. Fii revoltat, este în regulă, însă nu sta cu mâinile în sân. Ai putea să pui mâna pe telefon, să suni sau să dai un SMS. Vei primi toate explicațiile de care aveai nevoi și vei realiza că supărarea ta a fost total nejustificată. În plan sentimental, este posibil ca în această seară să te ăntâlnești cu o persoană specială, care îți va da toată lumea peste cap, în sensul bun al cuvântului.

Horoscop 16 iulie 2020 Vărsător

Pentru unii Vărsători, ziua de joi va aduce tensiuni și conflicte. Sfatul astelor pentru tine este să nu dai vina pe alte persoane pentru ce ți se întâmplă urât în viață. Ca să stai departe de certuri pe care s-ar putea să le regreți mai târziu, horoscopul îți recomandă să ieși câteva ore din oraș. O excursie scurtă la munte te-ar putea scuti de multe neplăceri. Seara, vei primi vești de la o persoană cu care nu te-ai întâlnit de multă vreme.

Horoscop 16 iulie 2020 Pești

Peștii singuri au șanse mari să-și găsească sufletul pereche. În anturajul tău este o persoană care te place, dar pentru care nu ai avut niciodată ochi. Este timpul să fii atent la toate semnalele care vin spre tine. Orice flirt se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste, însă depinde doar de tine cum îți clădești viitorul. Pentru Peștii care sunt deja într-o relaţie, astrele recomandă mai multă atenție acordată partenerului de viață.