Horoscop 16 iunie 2015: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 16 iunie 2015: Citiţi previziunile pentru fiecare zodie. 

16 iun. 2015, 03:18
Horoscop 16 iunie 2015: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 16 iunie 2015 –Berbec
Nu pune la suflet dramele altora, ci vezi-ti de propria existenta. A te compara permanent cu altii te-ar putea face sa versi si asupra ta necazurile lor, desi nu ai nicio legatura cu ei. Lasa-i pe altii sa-si rezolve problemele cum stiu, fara sa incerci sa le duci tu si pe ale lor pe umeri. Ocupa-te de ceea ce te preocupa pe tine in acest moment, pentru ca ai si tu destule pe cap, ca sa iti pierzi energia si timpul cu ce spun altii. Daca te apleci numai asupra problemelor tale, vei gasi mult mai usor solutii, dar fara a te compara mereu cu altii. Fiecare cu norocul lui!

Horoscop 16 iunie 2015 – Taur

Priveste cu onestitate si detasare situatia in care esti implicat si ai sa vezi ca nu e deloc atat de complicata pe cat ti se pare. Cu cat esti mai linistit si mai obiectiv, cu atat vezi lucrurile in lumina lor cea mai buna. Nu pune suflet ceea ce se petrece sub ochii tai ci treci totul doar prin prisma ratiunii. Discuta permanent, cu luciditate, despre problema care te preocupa, intreaba, informeaza-te, cere sfaturi de la altii, pentru ca nu ti se intampla numai tie. Multi altii au trecut prin astfel de momente si le-au depasit cu bine, ca atare merita sa asculti povete provenite din experienta altora. Ai de invatat!

Horoscop 16 iunie 2015 – Gemeni
Nici nu-ti vine a crede ce frumos se rezolva unele probleme doar pentru ca ai curajul sa gandesti pozitiv si sa-ti impui sa primesti doar lucruri bune! Nu te lasa influentat de nicio veste cu tenta negativa, de nicio incercare a unora de a-ti taia aripile si curajul, ci mergi mai departe, triumfator, convins ca totul se rezolva ca la carte in favoarea ta. Esti sub o stea norocoasa, fii sigur de asta, si vei vedea ce frumos duc toate caile de acum catre un succes deplin, la capat. Esti din ce in ce mai increzator si sentimentul acesta motivant parca te face sa zbori!

Horoscop 16 iunie 2015 – Rac
Ai curajul deciziei fara sa te gandesti, neaparat, incotro duce directia. Chiar daca nu ai o imagine foarte precisa asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evolutie, ca atare asta trebuie sa faci acum. Sa iei taurul de coarne si sa spui start. Ai rabdare sa se arate si rezultatele pentru ca esti abia la inceput, e cale lunga pana departe. Important e sa crezi tu cu tarie ca ceea ce incepi acum va fi de succes si ca la capat nu te asteapta altceva decat o binecuvantata stare de implinire, oricat ar dura drumul tau pana acolo.

Horoscop 16 iunie 2015 – Leu
Pornesti cu mult elan o activitate noua care evolueaza foarte bine si foarte repede. Esti foarte prins in aceasta actiune si ai mari asteptari de la ea, pentru ca investesti mari cantitati de energie, de gandire pozitiva, de entuziasm si pasiune, si la asemenea investitie de resurse, e clar ca si roadele se vor arata mult mai repede. Nu te opri din elan, lasa-te impins de acest vant prielnic ce te propulseaza rapid catre etapele urmatoare, si bate fierul cat e cald. Ai pornit cu dreptul si ca atare finalul acestei aventuri va aparea si mai repede decat ti-ai propus, deci insista, vasleste, trage tare!

Horoscop 16 iunie 2015 – Fecioara
Ai investit enorm pana aici, deci nu-ti mai face procese de constiinta ca ai fi putut da mai mult, ca s-ar fi putut face altceva, ca se putea si mai bine. Da, intotdeauna e loc de mai bine, iar perfectionistul din tine nu se poate linisti, dar fii sigur ca tot ce ai construit pana in acest punct e maximum din ce puteai da! Multumeste-te cu asta si foloseste nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul urmator. Nu fi obsedat de ideea ca se putea si mai bine, ci propune-ti ca ceea ce nu ai atins inca sa devina obiectivul urmatoarei etape din proiectele tale. Data viitoare va fi si mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Cite;te mai mult pe revista Teo