Horoscop 16 mai 2014: Zi grea înaintea weekend-ului

Horoscop 16 mai 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri, 16 mai. 

15 mai 2014, 16:11
Horoscop 16 mai 2014: Zi grea înaintea weekend-ului

Horoscop 16 mai 2014 – Berbec

Relatia sentimentala in care esti implicat evolueaza foarte bine, intr-o directie optimista, care te face sa speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ti dau pace, se vede ca esti indragostit si ca iubesti cu adevarat, dar nu uita, totusi, ca iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc in care fiecare detine un anumit rol. Joaca-ti rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, daca vrei rezultatele cele mai bune. Nu lasa iubirea sa zburde in voie incotro vrea ea, pentru ca ai ajuns la un nivel in care deja vezi roadele eforturilor depuse si probabil suna promitator, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta mai departe!

Horoscop 16 mai 2014 – Taur

Imagineaza-ti lucrurile care te tin pe loc ca pe niste frunze purtate de apa. Valurile vin si pleaca, la fel si grijile tale, deci nu te lasa dominat de o furtuna de moment ce te apasa. E o perioada ideala pentru o detoxifiere profunda: de ganduri, oameni, amintiri, idei care nu-ti mai sunt de folos, deci nu te impotrivi acestui proces de eliberare, lasa-te condus de intuitie. Te vei simti dintr-o data ca nou, dupa ce acest balast emotional se va fi indepartat de tine. Viata e asemenea oceanului, cu valuri mari sau valuri mici, dar tu ai puterea de a te adapta cursului ei, in perpetua miscare.

Horoscop 16 mai 2014 – Gemeni

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o multime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai ca iti clarifica anumite nelamuriri, dar iti ofera dintr-o data mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Daca inainte nu stiai ce e de facut, acum ai mai multe variante, mai multe cai de evolutie, mai multe solutii la fel de bune si ajunge doar sa te folosesti de una din ele ca sa ajungi la succes. Ai avut incredere, dar ai avut si noroc, ceea ce te face sa spui ca cele mai complicate probleme au cele mai simple solutii. Totul e sa la cauti!

Horoscop 16 mai 2014 – Rac

Te-ai gandit vreodata sa abordezi alt mod de a trai? Ar fi bine sa te informezi asupra altor regimuri de viata, pornind de la medicatie, miscare sau alimentatie, si sa incepi sa schimbi cate ceva. Posibil ca o simpla modificare in dieta sa aiba, ulterior, efecte miraculoase asupra ta, ca atare gandeste-te la ce ai putea renunta. La tigari, la dulciuri, la carne? Numai tu decizi asta, pentru ca, de felul tau, esti destul de deschis la alternative moderne si… ciudate. Schimband energia pe care o extragi din ceea ce consumi in viata de zi cu, ai putea schimba totul in interior!

Horoscop 16 mai 2014 – Leu

Ca vrei sau nu sa recunosti, azi te vei afla in fata unei persoane superioare tie din anumite puncte de vedere. Mai bine accepti faptul ca ai multe de invatat de la acel om, deci taci si asculta! Esti mult mai castigat abordand o asemenea atitudine, decat sa-i refuzi sau sa-i ignori sfaturile. Vei incheia ziua cu un sentiment de bogatie, pentru ca ceea ce tocmai ai aflat, informatia care a ajuns pe aceasta cale la urechile tale, se va dovedi a fi esentiala in rezolvarea unei probleme importante pentru tine. Priveste-l pe cel din fata ta, care e cu un pas inainte, ca pe un profesor care iti preda o lectie majora de viata.

Horoscop 16 mai 2014 – Fecioara

Te-ai blocat intr-o rutina in care nimic nou nu se mai intampla. In loc sa stai si sa astepti o minune, mai bine ai folosi acest repaus in favoarea ta. Profita de faptul ca e liniste si nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregati mental o strategie a unei viitoare actiuni, deci nu sta degeaba! Oricum nici nu e genul tau sa stai pasiv si sa astepti sa se miste iar lucrurile, ca atare ar fi bine sa incepi sa construiesti singur ceea ce vrei sa obtii. Cum nu esti presat de alte termene, te poti concentra eficient la noile tale vise!

Horoscop 16 mai 2014 – Balanta

Ai avut incredere in alegerea facuta cu ceva timp in urma si iata ca incep sa se vada primele rezultate bune. Ai fost sustinut si de altii care au crezut in tine, te-au ajutat sa mergi mai departe, te-au incurajat sa continui si acum sarbatoresti alaturi de ei reusita. Esti recunoscator celor care au contribuit chiar si cu o vorba la succesul tau de acum si le-o arati cu sinceritate si bucurie, recunoscand astfel ca nu ai fi ajuns aici daca ei nu te-ar fi impins de la spate si nu si-ar fi aratat permanent increderea in tine. Datorita lor, ai reusit!

Horoscop 16 mai 2014 – Scorpion

Nu trata acest impas ca si cum ar fi un capat de drum, pentru ca si hopurile sunt absolut firesti in drumul tau catre scopul cel mare. E bine sa iei o pauza sa te odihnesti sau sa privesti detasat de pe margine cum evolueaza lucrurile, dar fara a renunta la ceea ce ai inceput. Esti in miezul actiunii, mai e pana se vor vedea si rezultatele, dar tocmai pentru ca momentan nu se vad efectele, ai tendinta sa spui ca nu inainteaza nimic. Ba da, daca nu ai fi atat de negativist sau de temator, ai descoperi cat de bine au mers toate. In ciuda piedicii de acum, ai facut pasi mari spre tinta finala, deci continua!

Horoscop 16 mai 2014 – Sagetator

Nu mai compara oamenii din jurul tau, pentru ca toti, la fel ca si tine, sunt unici in felul lor. Incearca sa nu-i mai judeci pe toti la un loc, nu-i pune in aceeasi oala, pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa fii comparat cu o mie de alti oameni care iti seamana in anumite privinte. Treci cu vederea ceea ce nu-ti place si cauta in omul din fata ta acel punct singular care il diferentiaza de restul. Si tu ai un atu doar al tau care ai vrea sa fie remarcat, pus in valoare si apreciat, deci ce nu ai face si tu la fel atunci cand cataloghezi oamenii? Nu esti ca ceilalti, dar nici ceilalti nu sunt ca tine, accepta varietatea!

Horoscop 16 mai 2014 – Capricorn

Primesti tot felul de semnale de la vocea ta interioara care te asigura ca ceea ce doresti sa realizezi e bun, e intelept, e oportun in momentul de fata. Nu te mai indoi atat cu privire la actiunile incepute, ci mergi mai departe, fara o programare prea detaliata sau indepartata. Uneori ajunge doar sa faci primul pas si imediat va aparea si urmatorul, deci asta trebuie sa faci acum: sa ai curajul sa mai urci o treapta, curios cu privire la ce urmeaza. Ai incredere in propria ta intuitie, pentru ca te va ghida mereu pe drumul pe care ai pornit.

Horoscop 16 mai 2014 – Varsator

Esti in fata unui nou inceput si il invalui cu optimism, cu incredere in mai bine, cu speranta ca dorintele tale se vor materializa la capatul acestui drum pe care il pornesti. Succesul acestuia depinde mult de felul cum iei startul, ca atare inarmeaza-te cu tot ce poate fi mai bun in tine, promoveaza aceasta viziune pozitiva si entuziasta pentru ca totul va evolua excelent inainte. Practic, iti modelezi singur viitorul si calea catre tinta cea mai inalta, cu iubire, cu optimism, cu bucurie, fara a privi inapoi nicio clipa cu resentimente. Iti spui ca totul va fi bine… si asa va fi!

Horoscop 16 mai 2014 – Pesti

Nu se rezolva nimic de la sine, ca atare doar de eforturile tale depinde modul in care repari o situatie dezechilibrata. Daca cel vinovat esti tu, intai ar trebui sa faci pace cu tine insuti si abia dupa aceea sa ceri iertare celui care a avut de suferit de pe urma greselii tale. Daca vina e la altul, nu fi atat de aspru in judecata, ci aseaza in prim plan capacitatea ta fantastica de iertare, toleranta ta caracteristica, pentru ca acestea vor fi cheia solutionarii acestui impas. Dai o noua sansa unei relatii de colaborare sau de prietenie, uitand tot ce n-a mers anterior.

Horoscop 16 mai 2014 de Acvaria