Horoscop 16 mai 2023. De ce este cea mai NOROCOASA zi pentru ZODII

Elaborarea de planuri și comunicarea eficientă nu au fost ușoare pentru nimeni în ultimele săptămâni – îi poți mulțumi lui Mercur retrograd pentru asta – dar se va îmbunătăți în curând, datorită a două momente astrologice consecutive.

15 mai 2023, 11:50
Horoscop 16 mai 2023. De ce este cea mai NOROCOASA zi pentru ZODII

Horoscop 16 mai 2023. Nu numai că Mercur retrograd se apropie de sfârșit, dar există un eveniment cosmic care are loc o dată la 12 ani, care va începe la scurt timp după, făcând din 16 mai 2023 o zi norocoasă pentru fiecare zodie.

Pentru prima dată din 2011, Jupiter – planeta creșterii, dezvoltării și optimismului – se va schimba în zodia de pământ a Taurului, aducând o stabilitate, confort și satisfacție în lumea ta. Cu Jupiter călătorind prin Berbec de-a lungul anului trecut, au existat câteva evoluții active, pline de acțiune în viața ta. Acest tranzit a fost responsabil pentru scoaterea de pe pământ a unora dintre noile tale eforturi, permițându-ți să faci rost de interventia rapida în zona vieții tale care te încurajează să lovești în timp ce fierul este fierbinte. Acum, pe măsură ce pașii lui Jupiter își schimbă cursul, ti se va cere să iti încetinesti eforturile pentru a te asigura că ceea ce ai construit poate rezista testului timpului.

Horoscop rune săptămânal, 15-21 mai 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cum îi ajută destinul pe nativii. Iată cele două zodii care vor avea conturile pline de bani

Deoarece Jupiter trece în aceasta zodie la puțin mai mult de 24 de ore după ce Mercur iese din retrograd în Taur, aduce câteva oportunități de evoluție înainte în această zonă a hărții tale, unde au existat unele întârzieri și încetiniri din 21 aprilie. Acest tranzit va fii incredibil de norocos pentru a-ți asigura resurse tangibile precum bani, hrană și mijloace de trai – toate lucrurile care îți asigură plăcerea și stabilitatea supremă. Jupiter va rămâne, de asemenea, în aceasta zodie guvernat de Venus pentru următoarele 12 luni, permițând mult timp pentru a dezvolta în mod deliberat securitatea pe care ți-ai dorit-o.

Iată la ce se poate aștepta fiecare zodie în cea mai norocoasă zi din mai 2023:

Horoscop 16 mai 2023. Berbec (21 martie-19 aprilie)
Banii și resursele tale vor începe să experimenteze evoluții treptate, pe măsură ce Jupiter se va muta în Taur pe 16 mai. În ultimele 12 luni, planeta creșterii și expansiunii a călătorit prin zodia ta, permițându-ti să obții câteva proiecte și idei personale, dar în această zi, îți vei concentra atenția asupra bunurilor și nevoilor tale. Deși lucrurile se pot mișca într-un ritm mai lent decât ți-ai dori, vei fi recunoscător pentru stabilitatea pe termen lung pe care acest tranzit o aduce anul viitor.

Horoscop 16 mai 2023. Taur (20 aprilie-20 mai)
Astrologia din această lună este cu siguranță de partea ta, Taur, pe măsură ce Jupiter se va muta în prima ta casă pe 16 mai. De acum până în mai 2024, vei observa o expansiune lentă și deliberată a dorinței tale de confort și stabilitate pe termen lung. În calitate de zodie lenta la acțiune, poți uneori să devii puțin prea confortabil, dar acest tranzit îți lărgește orizonturile într-un mod de care poți beneficia în cele din urmă. Dacă te-ai simțit stagnant, acest tranzit este un moment pentru a-ți lărgi puțin orizonturile, mai ales când vine vorba de modul în care te identifici și te exprimi. Uneori, schimbarea este bună și, într-un an și ceva, vei fi fericit că ți-ai permis să încerci lucruri noi.

Citește și: Zodiile care vor scăpa de ghinion în această vară. Vine și perioada lor de aur

Horoscop 16 mai 2023. Gemeni (21 mai-21 iunie)
Pe 16 mai, Jupiter se va muta în a 12-a ta casă de introspecție și izolare, extinzându-ți mintea subconștientă și practicile din spate. Acest tranzit evidențiază părți din tine pe care ai tendința să le neglijezi – dorința de longevitate, durabilitate și pace. În timp ce ai tendința de a prefera puțin haos, Jupiter în Taur aduce o consistență atât de necesară în lumea ta, în special legată de modul în care îți folosești timpul singur. Acesta ar putea fi un moment norocos pentru a începe o nouă practică spirituală, Gemeni – orice lucru care îți întemeiază și stabilizează energia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.