Horoscop 16 martie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele pentru miercuri

Horoscop 16 martie 2016: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

15 mart. 2016, 12:28
Horoscop 16 martie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele pentru miercuri

Horoscop 16 martie 2016 – Berbec

Pregatesti o calatorie ce va avea loc candva in perioada urmatoare, dar plecarea respectiva implica o intreaga serie de sarcini premergatoare pe care nu le poti amana. Ori o zi libera inseamna de fapt o alta zi intreaga de munca in avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate sa mearga de minune, dar cu cat esti mai prudent si mai organizat dinainte, cu atat calatoria in sine se va desfasura mai bine, deci nu lasa nimic fara sa-l treci in revista. Foloseste cu cap ragazul ramas pana in ziua plecarii.

Horoscop 16 martie 2016 – Taur

Exact lucrul catre care arati cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ti inspira incredere. Poate e o situatie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreti amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ti se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ti place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

Horoscop 16 martie 2016 – Gemeni

Cuvinte precum speranta, credinta, visare sunt la ordinea zilei azi, pentru ca tot ce iti doresti tu cel mai mult se va materializa candva, dar nu chiar acum pe loc. Poate fi vremea miracolelor, deci indrazneste sa transmiti spre cer toate dorintele tale imense, cu incredere maxima ca se vor implini. Stai putin de vorba cu inima ta si descopera ce anume iti doresti tu cel mai mult, apoi scrie acea dorinta pe un bilet sau transmite-o cu gandul in univers sau impartaseste-o celui mai drag prieten, pentru ca este ziua cand multe vise prind contur. Odata impartasita dorinta, practic ai pornit deja pe drumul care duce direct spre implinirea ei: vizualizeaz-o ca si cum ar fi deja realizata!

Citeste continuarea pe teotrandafir.com