Horoscop 16 octombrie 2015: Uite ce îti rezerva astrele

Horoscop 16 octombrie 2015: Vezi ce ţi-au rezervat astrele în funcţie de zodie. 

15 oct. 2015, 13:58
Horoscop 16 octombrie 2015: Uite ce îti rezerva astrele

Horoscop 16 octombrie 2015 – Berbec

Tratezi iubirea cu un soi de inocenta, ca un copil care abia acum descopera primii fiori ai iubirii. E o atitudine noua la tine, pentru ca tu nu esti nici timid, nici inocent cand vine vorba de amor, dar te comporti ciudat de data aceasta! Cel care ti-a furat inima are o asemenea influenta asupra ta incat scoate la lumina o cu totul alta latura a personalitatii tale, una pe care nici tu nu stiai ca o ascunzi. Esti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire si afectiune la maximum, dand dovada de un dram de slabiciune cand vine vorba de iubire. Nu esti prea sigur pe sentimentele tale sau ale celuilalt si de aceea mergi ca pe gheata subtire, ca nu cumva sa gresesti. Bucura-te de iubire, fara sa-ti mai faci atatea griji!

Horoscop 16 octombrie 2015 – Taur

Chiar daca in acest moment nu prea vezi atat de multe lucruri bune pe care sa te poti baza in plan financiar, chiar daca un calcul sumar al resurselor tale financiare nu da o cifra promitatoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentari, nici spre panica. Ai incredere ca toate se vor aranja perfect ca tu sa scapi si de greutati financiare si de datoriile care te macina. Vinovata e atmosfera cam sumbra in care ai nimerit, de parca ai atrage langa tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la banca si care nu vorbesc decat despre asta. Nu-ti compara situatia materiala cu a altora, nici daca e in plus, nici daca e in minus. Fiecare cu norocul lui!

Horoscop 16 octombrie 2015 – Gemeni

Ai grija la tertipurile pe care le folosesti azi pentru a depasi un moment tensionat, pentru ca, desi pe moment poate te ajuta sa-ti atingi scopurile, mai apoi isi va arata si latura negativa. Esti tentat sa promovezi o informatie gresita, sa transmiti mai departe o minciuna sau abordezi o atitudine falsa fata de restul lumii, dandu-le impresia ca totul merge perfect desi nu e deloc asa. Oricat de greu ar fi sa fii sincer si sa spui adevarul in fata, e de preferat decat sa spui celor cu care intri in contact o gogomanie care iti poate stirbi si tie imaginea si le poate da si lor peste cap toate planurile.

Horoscop 16 octombrie 2015 – Rac

Nu cumva nu te uiti in directia potrivita pentru scopurile tale actuale? Ti-ai fixat atentia spre o anumita directie care te atrage, dar s-ar putea ca cea care ti se potriveste tie sa nu fie aceasta, ci o alta, paralela, pe care nici macar nu ai remarcat-o. Posibil sa primesti o multime de semne de avertizare ca nu esti pe drumul cel mai bun, si te intalnesti iar si iar cu ocaziile de a porni pe calea cealalta, deci fii atent la aceste semnale, pentru ca s-ar putea sa fie atat de evidente si de insistente, incat sa nu le mai poti ocoli la nesfarsit. E ca si cum te intalnesti iar si iar cu acelasi lucru incat incepi sa te gandesti mult mai serios de ce oare se tot repeta. Pentru ca are ceva sa-ti spuna: cauta-i semnificatia!

Horoscopul complet, pe revista Teo