Horoscop 16 octombrie 2017. Ce zodie întâlneşte o nouă iubire, cine are probleme la serviciu. Previziunile zilei de luni

Horoscop 16 octombrie 2017. Cum e ziua de luni, aşa va fi toată săptămâna, citiţi previziunile astrale pentru toate zodiile.

15 oct. 2017, 11:00
Horoscop 16 octombrie 2017. Ce zodie întâlneşte o nouă iubire, cine are probleme la serviciu. Previziunile zilei de luni

BERBEC:

Vei avea parte de discuții în contradictoriu pe parcursul zilei. Mai bine eviți să prezinți anumite argumente, căci judecata îți e întunecata din cauză că ești concentrat mai degrabă pe niște probleme sentimentale. Spre seară abia reușești să rezolvi situația!

TAUR:

O sa ai noroc la bani în această săptămână, iar acest succes se datorează faptului că ai reușit, în sfârșit să finalizezi un proiect la care lucrezi de mult. Vei sărbători succesul alături de persoana iubită, probabil la o cină romantică.

GEMENI:

Intri într-o stare de melancolie și anumite probleme din trecut nu îți dau pace. Ca să scapi de aceste „fantome”, vei purta niște discuții cu cei din jurul tău, fie oameni de la muncă, fie din familie.

RAC:

Atenție la cheltuielile nefondate! Urmează să ai o perioadă bună din punct de vedere financiar, dar momentan nu e cazul să dai banii pe ceva ce nu e necesar. Vei avea o zi de luni destul de complicată, așa că e bine să fii calm.

LEU:

Ai o zi dificilă la locul de muncă, mai ales dacă ești într-o funcție din care trebuie să trasezi sarcini. Nu te vei face bine înțeles și oamenii din jur te vor evita. Cel mai bine ar fi să îți vezi de treburile tale și să lași restul lumii în pace.

FECIOARĂ:

Pentru că riști să suferi de probleme minore de sănătate, ar fi bine să adopți o dietă ușoară și să faci mai multă mișcare. Vei petrece seara în compania unor prieteni dragi, pe care probabil nu i-ai mai întâlnit de multă vreme!

BALANȚĂ:

Începi săptămâna greoi și obosit. Mentalul tău e vulnerabil și riști să clachezi. Mai bine ți-ai modela discursul și acțiunile, ca să te simți confortabil. Astăzi, ar fi bine să păstrezi anumite idei doar pentru tine.

SCORPION:

Începi săptămâna cu o veste bună. E foarte posibil să aibă legătură cu situația financiară sau cu statutul social. Spre seară e posibil să întâlnești o nouă iubire!

SĂGETĂTOR:

Ai în jur oameni dornici să învețe de la tine și să afle care e experiența ta de viață. Știi să povestești cu farmec, însă nu ești un ascultător foarte bun. Ai răbdare să asculți și opiniile altora.

CAPRICORN:

Ferește-te de speculații financiare sau preluarea unor cheltuieli care te depășesc. Achită niște facturi restante și încearcă să găsești un echilibru financiar. Se anunță o perioadă prosperă!

Zodiacul complet pe estisuperba.ro