Horoscop 17 decembrie 2015: Vezi dacă joi câştigi la LOTO

Horoscop 17 decembrie 2015: Ce v-au rezervat astrelepentru joi, în funcţie de zodie.

16 dec. 2015, 12:09
Horoscop 17 decembrie 2015: Vezi dacă joi câştigi la LOTO

Horoscop 17 decembrie 2015 – Berbec

Chiar daca simti ca nu ai obtinut chiar ceea ce doreai, nu renunta sa speri! Nu cumva ti-ai pierdut curajul sa ceri mai mult de la tine, de la oameni, de la viata? Invata sa ceri ca sa primesti, pentru ca nu sta intotdeauna doar in puterile tale sa ajungi acolo unde doresti. O rugaciune trimisa spre cer, in felul cel mai confortabil tie, face enorm, de parca ai fi acum in conexiune directa cu cei care iti pot tie indeplini dorinta, deci nu te sfii sa chemi in ajutorul tau toate fortele universului. Poti primi mai mult decat ai putea crede, deci incepe sa-ti creezi cu gandul si cu inima lumea pe care ti-o doresti. Crede cu tarie ca dorinta ta se va materializa si asteapta sa devina realitate.

Horoscop 17 decembrie 2015 – Taur

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile si te lasi imbratisat de emotii, de senzatii, de trairi, de fluturii din stomac. Poate fi ziua cand chiar Cupidon bate la usa ta ca sa-ti aduca o surpriza minunata sau te transformi tu in mesagerul iubirii. Trimite iubire in jurul tau la cote maxime, pentru ca ai de unde oferi, inima ta e plina, da pe afara de sentimente puternice ce se cer impartasite, eliberate, transmise in eter, catre cei care au nevoie de aceasta energie minunata! Inima ta bate mai tare, poate pentru ca si tu primesti pe tava gesturi superbe de afectiune, ce te fac sa spui ca esti fericit si ca iti place aceasta senzatie fantastica de a iubi si a fi iubit cu adevarat!

Horoscop 17 decembrie 2015 – Gemeni

Schimbarea de directie pe care o decizi azi vine asa, din senin, fara sa-ti dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar o accepti cu incredere. E un eveniment cu conotatii karmice, de parca sensul in care pornesti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieti anterioare in care ai mai facut acelasi lucru. Vezi altceva interesant la orizont si iti dai seama ca nu vei ajunge acolo daca mergi pe acelasi drum ca inainte. Norocul tau e ca, avand legatura cu alte existente, ti se pare totul foarte familiar, de parca ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede si usor.

Horoscop 17 decembrie 2015 – Rac

Ai grija cum iti folosesti azi glumele si spiritul jucaus, pentru ca unii s-ar putea sa nu inteleaga corect atitudinea ta. Tu te simti bine, ai chef de distractie, glumesti, razi, dar altora numai de asta nu le arde si le-ai putea strica dispozitia. Pacat, ei nici nu stiu cat de bine le-ar face daca ti-ar urma exemplul si s-ar comporta la fel, deci mai insista totusi pe langa cei tristi si depresivi, pentru ca joaca ta i-ar putea remonta si pe ei, ca prin farmec. Daca refuza cu orice chip umorul tau, lasa-i in pace! Nu te simti tu vinovat pentru tristetea lor, pentru ca tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa le smulgi un zambet.

Horoscop 17 decembrie 2015 – Leu

Uneori, simti ca esti nevoit sa mai renunti la unele vise, dar nu sa le stergi complet din minte, totusi! Sunt mici sacrificii pe care le faci pe parcurs, cand nu sunt intrunite toate conditiile unei reusite depline, dar trebuie doar sa le treci pe o linie secundara, pana in clipa cand lucrurile vor fi din nou favorabile materializarii lor. Reprimi pe moment un vis, mai stergi de pe lista de planuri cate ceva, dar asta nu inseamna ca le abandonezi complet. Va veni si vremea lor, dar acum se pare ca trebuie sa te concentrezi asupra altor planuri, mult mai urgente. Oricum, nu spune imposibil! E posibil, dar nu acum…

Horoscop 17 decembrie 2015 – Fecioara

Ai ajuns intr-un punct in care iti dai seama ca nu stii nimic despre subiectul despre care se vorbeste, si recunosti sincer acest lucru. Nu e in avantajul tau sa incepi sa vorbesti despre ceva despre care nu ai nicio idee, ca atare, inainte de a-ti da cu parerea, pune mana pe carti si informeaza-te. Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou care, prin studiu aprofundat, poate deveni o noua pasiune pentru tine. Acum faci prima oara cunostinta cu subiectul si, ca tot ce-i nou, pare complicat. Ai rabdare, citeste, studiaza, intreaba-i pe cei mai invatati si ai sa vezi ca experienta se acumuleaza pas cu pas. Acum poate nu stii nimic, dar peste o luna vei sti destule!

Horoscop 17 decembrie 2015 – Balanta

Iubirea e sursa celor mai frumoase si mai intense emotii de care ai parte acum, de aceea daruiesti cu la fel de multa pasiune inapoi celui drag! Va simti perfect impreuna, nimic nu mai conteaza decat sa va stati unul altuia in preajma, de parca fiecare isi extrage energia si fericirea din compania celuilalt. Esti in stare sa spui ca iubirea e la cote maxime acum si o oferi pe tava partenerului, pentru ca stii ca si el are la fel de multa de oferit inapoi. Faci parte dintr-un schimb continuu si abundent de senzatii, emotii, trairi si cuvinte frumoase, incat spui ca iubirea te inalta si te trimite direct in al noualea cer. Bucura-te de aceasta rara stare de euforie!

Mai multe detalii pe fresh24.ro