HOROSCOP 17 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Să ne lăsăm pradă dorinţelor noastre cele mai intense sau să le suprimăm? La acest "joc" dual vor lua parte nativii mai multor zodii, în încercarea de a-şi împăca pornirile intrinseci şi pragmatismul pe care trebuie să-l afişeze în exterior.

17 dec. 2014, 06:52
HOROSCOP 17 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Berbecilor nu le este usor sa se mentina cu picioarele pe pamant. Simt o chemare interioara care-i indeamna sa lase deoparte toate activitatile de rutina ale zilei pentru a-si satisface o pura placere sau un moft. Poate fi vorba de o intalnire neprogramata cu persoana iubita, o raita de cumparaturi sau, pur si simplu, un pranz sau o cafea la restaurantul lor preferat. Oricum ar fi, tentatia e mare. Majoritatea nativilor din Berbec care-si vor permite va alege sa dea curc pornirilor personale pe care le au. Atentie insa la reactia superiorilor din mediul profesional!

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Taurii sunt efectiv trasi emotional si psihic in mai multe directii, mai ales de persoane dragi. Li se prezinta probleme sau certuri la care n-au participat ei insisi, dar asupra carora trebuie sa-si dea cu parerea. Taurii se afla in imposibilitatea de a crede 100% ceea ce spun prietenii sau colegii care li se adreseaza si se simt prinsi intre ciocan si nicovala. Chiar daca vor incerca sa actioneze „cu manusi”, se prea poate ca imaginea lor sa aiba de suferit pe nedrept.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Ziua de azi este mai putin intensa decat de obicei in cazul Gemenilor. Au intr-un final ocazia sa se mai relaxeze, fiind exonerati de unele sarcini de serviciu sau casnice. Asta nu inseamna ca trebuie sa trandaveasca toata ziua. Persoanele apropiate lor, familia, partenerul si prietenii, asteapta de la nativii din Gemeni sa se adune psihic, emotional si fizic, caci ultima perioada i-a adus intr-o stare cel putin neplacuta, din toate punctele de vedere.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Intuitia Racilor functioneaza la capacitate maxima, iar acest lucru le este de mare folos! Intr-un final reusesc, cu ajutorul intuitiei, sa desluseasca motivele care au stat in spatele unor dispute grave din trecut. Chiar daca cele constatate nu o sa-i multumeasca, cel putin vor avea satisfactia faptului ca stiu macar adevarul. Este momentul sa confrunte acele persoane care au fost cauza conflictelor!

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Leii vor sa afle ce este dincolo de suprafata, ce este ascuns intr-o anume relatie personala pe care o au. Poate fi vorba de un prieten, o ruda sau chiar persoana iubita. Leii cauta in profunzime adevaruri pentru care, in realitate, nu sunt pregatiti sa le digere. Ar putea avea parte de discutii cel putin tensionate spre seara!

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Fecioarelor li se deschid noi oportunitati pentru a dezvolta si/sau aprofunda relatii de prietenie in mediul profesional. Mai mult, li s-ar putea ivi si ocazia de a dezvolta o relatie amoroasa la locul de munca. Trebuie sa cantareasca cu mare atentie ce vor face caci exista riscul sa se compromita profesional.

Continuarea pe Lyla.ro

Citeşte şi HOROSCOP 2015: Află ce îţi rezervă astrele în carieră, în funcţie de zodie