Horoscop 17 februarie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

Horoscop 17 februarie 2015: Citește horoscopul din 17 februarie și vezi ce îți rezervă astrele!

17 feb. 2015, 06:24
Horoscop 17 februarie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

Horoscop 17 februarie 2015 – Berbec 
Cand erai gata sa renunti la un plan care ajunsese intr-un punct sensibil, iata ca apare si neasteptatul salt inainte care te readuce in cursa. E semn ca niciodata nu trebuie sa renunti, pentru ca nici nu stii cum abandonul tau survine cu o clipa inainte de a aparea vestea succesului. Continua sa speri, sa tragi tare, sa lupti cu piedicile de pe parcurs, convins ca te indrepti in directia cea mai buna. Da, poate acum totul pare sa evolueze mult mai lent si mai greu, dar toate aceste eforturi se vor lega la un moment dat intr-o reusita demna de toata lauda. Insista, deci, oricat de lung ar mai parea drumul!

Horoscop 17 februarie 2015 – Taur
Nu-ti place deloc atmosfera acestei zile, care pare sa se intunece din ce in ce mai mult. Ai tendinta de a vedea in jur numai inamici si obstacole si, in loc sa lupti cu starea aceasta negativa care te copleseste, parca torni si mai mult gaz pe foc. Nimeresti intr-un mediu ostil in care e si normal sa vezi peste tot numai partile neplacute, dar nu cumva exagerezi si tu cu pesimismul? Nimic nu e atat de grav pe cat vezi tu, ca atare numai de atitudinea ta depinde sa respingi ceea ce nu-ti convine in jur. Ignora vestile proaste, inamicii, criticii, rautaciosii si invidiosii care stau la panda si implica-te cu mai multa pasiune in ceea ce iti place. Ceea ce nu-ti face placere nici nu exista!

Horoscop 17 februarie 2015 – Gemeni
Tu esti implicat de obicei in ce se petrece in jurul tau, dar azi alegi o atitudine mult mai rezervata, convins ca numai asa vei depasi cu bine o situatie dezechilibrata. Ramai rece, distant, oarecum dezinteresat de sensul in care merg lucrurile, si asa vei vedea ca efectele eventualelor hopuri nu vor mai fi la fel de mari. Nu e genul tau sa tratezi de pe margine sau cu indiferenta lucrurile care se intampla in calea ta, dar de data aceasta e mult mai bine sa stai pe loc si sa nu te bagi. Furtuna va trece mult mai usor daca o lasi sa treaca pe langa tine, fara a interveni in vreo directie. Un pic pasiv, un pic comod, vei trece peste toate mult mai usor!

Horoscop 17 februarie 2015 – Rac
Joci un rol major in colectivul din care faci parte, pentru ca lumea iti recunoaste suprematia in anumite domenii si asteapta de la tine o decizie. Tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decat restul lumii, esti bine documentat, ai mintea limpede, dar mai ales detii informatiile necesare pentru a extrage concluzia potrivita. Ai experienta bogata in acest sens, deci esti cel mai in masura sa-si dea cu parerea. Multi asteapta de la tine decizia finala, pentru ca toti sunt convinsi ca tu vezi lucrurile clar, matur, rational, si vei oferi tuturor cel mai bun sfat! Multi au de invatat din siguranta de sine de care dai dovada, din seriozitatea cu care tratezi lucrurile si maturitatea pe care o inspiri.

Horoscop 17 februarie 2015 – Leu
Toata viata ta graviteaza acum in jurul iubirii, de parca inima ta dicteaza cele mai importante decizii. Cat timp persoana iubita e alaturi de tine, te completeaza, te sustine, parca te simti atotputernic, pentru ca iti extragi energia vitala din iubire! Ai incredere deplina in jumatatea ta, in persoana care iti sta alaturi si, daca nu ai facut deja pasul cel mare, te gandesti deja la o viata impreuna. Daca sunteti deja impreuna de o viata, puteti trece azi printr-un moment decisiv care va poate oferi amandurora un sentiment de implinire, de satisfactie, de armonie, ca o garantie ca viata voastra in doi e din ce in ce mai asezata!

Horoscop 17 februarie 2015 – Fecioara
Inima ta e inca atasata de un eveniment din trecut pe care nu-l poti uita. Fie ca e vorba de un moment de fericire deplina din care inca iti mai extragi energia, fie ca e o amintire trista care te macina, tot te intorci cu gandul in acele vremuri. Ar fi bine sa iei cumva taurul de coarne si sa rezolvi treburile cu trecutul, sa asezi lucrurile pe fagas normal si sa treci mai departe. Nu are rost nici sa traiesti mereu in trecut, nici sa te raportezi permanent la vremuri de demult, din care oricum ai extras deja toate invatamintele. Poate ca te macina regrete, poate doar doruri din alte timpuri, dar lucrurile cele mai importante se intampla in prezent: concentreaza-te asupra lor!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com