Horoscop 17 iulie 2015: Peştii pot fi nervoşi, aşa că nu-i supăraţi

Horoscop Vineri 17 Iulie 2015. Peștii pot fi dezorientați sau nervoși în această zi, iar Capricornii pot câștiga bani, potrivit Bewoman.ro.

16 iul. 2015, 09:09
Horoscop 17 iulie 2015: Peştii pot fi nervoşi, aşa că nu-i supăraţi

Horoscop zilnic berbec Vineri 17 iulie 2015

Astăzi vă apărați cu succes poziția, dar trebuie să utilizați cuvintele potrivite pentru a-i convinge pe alții de integritatea dvs. Ascultați ceea ce va spun cei dragi, nu neglijați familia sau locul de muncă.

Horoscop zilnic taur Vineri 17 iulie 2015

Taurii nu trebuie să se enerveze astăzi. Unii dintre dvs vă aflați într-un impas și avet nevoie de a face o schimbare. Dacă doriți să vă îndepliniți dorințele, atunci trebuie să acceptați și alte puncte de vedere.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 17 iulie 2015

Astăzi vă bazați pe negocieri și veți fi destul de convingător, dacă aveți nevoie să vindeti ceva cuiva. Este o zi deosebit de favorabilă pentru examene, prezentări și organizare de evenimente sociale. Chiar dacă nu sunteți în cea mai bună dispoziție, contactul cu oamenii va avea un efect de stimulare.

Horoscop zilnic rac Vineri 17 iulie 2015

Puteți avea un sentiment că totul este împotriva dvs. Dacă aveți o problemă cu șeful dvs sau cu un coleg, încercați să ajungeți la un acord. Dacă doriți să schimbați ceva în stilul dvs de viață, trebuie mai întâi să cereți niște păreri, pentru a nu face vreo greșeală.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO