Horoscop 17 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Află ce îţi rezervă astrele pentru vineri, 17 iulie 2015.

16 iul. 2015, 12:22
Horoscop 17 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 17 iulie 2015 – Berbec

Altadata te simteai foarte bine in mediul in care te afli azi, dar acum parca s-a intors totul pe dos. In loc de prietenie, amabilitate si buna intelegere, totul pare blocat intr-un punct mort de unde nimic nu se mai misca. Inainte de a judeca situatia, mai lasa o zi, doua, sa treaca, fara a lua masuri drastice, pentru ca poate fi doar un impas trecator. Daca vei dori sa parasesti acest mediu doar pentru ca acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea sa regreti ca ai fost atat de transant si nu ai incercat macar sa intelegi ce a stat la originea tensiunilor.

Horoscop 17 iulie 2015 – Taur

Cum sa iti duci cu bine sarcinile la final daca nu te poti concentra eficient si vrei rezultate rapide? Aceasta lipsa de rabdare poate genera erori majore in ceea ce ti-ai propus pentru azi, ca atare trateaza obstacolele care se ivesc ca o lectie a rabdarii pentru tine. Stii si tu ca nu stai tocmai bine la capitolul rabdare, tu care intotdeauna ajungi repede la ce ti-ai propus, incat de data aceasta, cand lucrurile evolueaza atat de lent, devine de-a dreptul suparator pentru unul ca tine. Parca toate stau pe loc sau, mai rau, merg invers decat ai dori tu.

Horoscop 17 iulie 2015 – Gemeni

Ai in fata un proiect nou, dar nu cumva tratezi lucrurile un pic eronat? Ori ti se pare mult mai usor decat este si. la primul hop. ai putea claca, ori, exact invers: in loc sa te apuci de acel nou plan cu optimism si entuziasm, te cramponezi de nimicurile care ti se par mai grave decat sunt. Fii mai corect in aprecierea dimensiunii acestor provocari, pentru ca ai tendinta de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi diametral opus decat s-ar cuveni. Ce e simplu, agravezi, ce e complicat, bagatelizezi, si de aici se pot ivi cele mai mari probleme. Calculeaza-ti bine fortele inainte de a te implica intr-o directie noua!

Horoscop 17 iulie 2015 – Rac

Nu ai mai avut parte demult de o zi atat de buna si de energica, de parca s-au adunat in acelasi timp mai multe forte care vor conlucra in favoarea ta. Asta e sansa ta de afirmare, norocul tau de a-ti vedea visul cu ochii, o ocazie rara de succes. Parca totul se rezolva mai bine decat ai fi putut spera, ocrotit de o aripa protectoare, Profita de auspiciile grozave ale acestei zile care te pot duce chiar si mai departe decat ce ti-ai propus, un val te impinge repede si usor spre tinta cea mai inalta.

Horoscop 17 iulie 2015 – Leu

Nici nu-ti vine a crede ce bine se rezolva azi o problema cu care te-ai confruntat multa vreme, dar care isi gaseste solutia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parca ti se face dreptate intr-o clipa, in ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a le reaseza pe toate pe fagasul normal. Ai motive de bucurie, pentru ca resimti aceasta situatie ca pe un drept recastigat pe merit si pentru care ai de ce sa fii fericit.

Horoscop 17 iulie 2015 – Fecioara

Incepi ziua cu sobrietate, de parca ai devenit mai intelept peste noapte. Esti mult mai preocupat de cele sfinte, incat ti s-ar potrivi de minune o vizita la biserica sau un minut de meditatie, stand de vorba cu latura ta spirituala. Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru ca iti dai seama ca ai cam pierdut relatia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea iti propui sa-ti faci mai mult timp si pentru acest domeniu. Parca ai ceva pe constiinta si vrei sa repari.

Citeste mai mult pe Revista Teo