Horoscop 17 iulie 2017. Racii primesc o veste foarte bună. Vezi ce rezervă astrele celorlalte zodii

E o zi importantă pentru multe zodii. Începutul săptămânii se anunță plin de surprize plăcute, dar și de probleme.

16 iul. 2017, 15:09
Horoscop 17 iulie 2017. Racii primesc o veste foarte bună. Vezi ce rezervă astrele celorlalte zodii

Berbec

Lasa-te un pic la voia intamplarii, fara sa incerci sa le controlezi pe toate cu atata inversunare, pentru ca, uneori, din nevoia prea mare de organizare a tuturor aspectelor vietii tale, ai putea bloca accesul altor elemente care ar putea contribui la fericirea ta. A accepta hazardul sa intervina in planurile tale ar fi un mare avantaj, pentru ca exista si aspecte pe care nu ai cum sa le prevezi, dar pot aparea de nu se stie unde, pe cai subtile, exact atunci cand ai nevoie de ele. Controlul exagerat al tuturor detaliilor nu e in beneficiul succesului visat, deci mai lasa-te dus de val, din cand in cand, si vezi ce-ti aduce!

Taur

Nu te mai privi cu atata simt critic si autoritar, ca si cum propriul tau corp ar fi cel mai mare dusman al tau. Aceste energii transmise in mod repetat te vor face sa-ti gasesti numai defecte si la urma ar putea subrezi aspecte care ar putea fi bune, dar nu le vezi tu asa. Auto-sugestia, gandirea pozitiva, parerea buna despre propriul eu conteaza enorm in atingerea starii de confort, or daca te privesti mereu cu ostilitate, cum ai vrea ca lucrurile sa evolueze spre bine? Iubeste-te mai mult pe tine insuti, gaseste-ti calitatile si pune-le mai mult in valoare, pentru ca nu esti deloc asa de rau precum te vezi tu acum… Nu exagera!

Gemeni

Protejeaza-te singur, pentru ca te afli intr-un mediu tensionat, in care planeaza numai energii pozitive. Numai tu poti tine la distanta influentele nefaste, ca atare inchide poarta inimii si nu lasa pe nimeni sa se apropie de tine. Sunt prea multi oameni care abia asteapta sa otraveasca mediul cu vorbele lor urate, cu injuriile si criticile lor, si tu ai putea cadea usor prada atacurilor lor energetice, dar detii toate resursele pentru a te inconjura cu o platosa protectoare de care nimic nu mai trece. Nu raspunde provocarilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidente, deci blocheaza orice dialog cu astfel de oameni cu influente nocive

Rac

Esti cel mai bun, deci n-o mai face pe modestul ci arata tuturor ca te simti bine in pielea ta, ca esti mandru de tine. Unii ar putea sa trateze aceasta atitudine de invingator ca un semn de aroganta, dar nu te gandi la asta acum. Chiar meriti sa te lauzi, sa arati la ce esti tu cel mai bun, mandreste-te cu ceea ce esti sau poti, pentru ca numai alura de castigator sigur pe el te va ajuta sa ajungi la varful propus. Daca te lasi influentat de ceilalti care nu suporta sa vada ca altii au succes, risti sa te dai la o parte si sa permiti ascensiunea unui mediocru fara nici un merit. Lupta pentru sansa ta la victorie!

Leu

Inainte de a construi viitorul, fii sigur ca ai lasat trecutul in cea mai stabila forma, ca sa nu te intorci acolo cand ti-e lumea mai draga. Ai foarte multe idei excelente pentru ziua de maine si abia astepti sa incepi sa le pui in practica, pas cu pas, dar e nevoie sa arunci si o privire in urma. Poate unele din planurile actuale depind de ceea ce ai realizat pana in acest moment sau lectiile deja asumate pot ajuta la ridicarea unui nou etaj la constructia de pana acum. Ai o viziune foarte clara asupra viitorului tocmai pentru ca ti-ai invatat foarte bine lectiile trecutului! Acum stii clar incotro mergi.

Citeşte mai mult în Revista Teo