HOROSCOP 17 iunie 2014: Zi favorabilă planurilor de viitor

HOROSCOPUL ZILEI de 17 iunie 2014. RomaniaTV.net îţi prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie: HOROSCOP 2014. Mai jos afli cum va fi ziua de 17 iunie 2014 pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014 – HOROSCOPUL ZILEI de 17 iunie 2014 de pe site-ul eastrolog.ro:
Alina Costache
17 iun. 2014, 05:03
HOROSCOP 17 iunie 2014: Zi favorabilă planurilor de viitor

HOROSCOP 2014 17 iunie Berbec: Aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala, cu ajutorul unei rude mai in varsta. Pentru aceasta, trebuie sa aveti incredere si sa va temperati orgoliul. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca o cunostinta s-a imbolnavit si sa fiti nevoit sa va schimbati programul.

HOROSCOP 2014 17 iunie Taur: Va indispune un esec in afaceri sau o colaborare care se incheie prost. In ultima vreme, aveti impresia ca nu va reuseste nimic si ca toate va sunt potrivnice. Nu mai fiti atat de pesimist! Ar fi bine sa va relaxati mai mult.

HOROSCOP 2014 17 iunie Gemeni:  Nici nu ati terminat bine o lucrare importanta si deja va ganditi sa incepeti alta, spre nemultumirea intregii familii. Va sfatuim sa nu exagerati cu munca. Acordati-le mai multa atentie celor apropiati! Ar fi bine sa recuperati orele de somn pe care le-ati pierdut in ultima vreme.

HOROSCOP 2014 17 iunie Rac:  S-ar putea sa ratati un obiectiv important si sa deveniti irascibil. Va sfatuim sa nu va descarcati nervii pe familie. Mai bine cautati cauzele esecului! Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

HOROSCOP 2014 17 iunie Leu: Este posibil sa aveti mici divergente cu partenerul de viata, care va reproseaza lipsa de afectivitate si ca acordati afacerilor prea multa importanta. Nu incercati sa obtineti bani prin orice mijloace! Va sfatuim sa nu neglijati odihna si relaxarea.

HOROSCOP 2014 17 iunie Fecioară:  Aveti sentimentul ca un partener de afaceri incearca sa va traga pe sfoara si sunteti pus pe cearta. Va sfatuim sa discutati calm, pana lamuriti situatia. Spre seara va viziteaza un prieten apropiat, care reuseste sa va redea buna dispozitie.

HOROSCOP 2014 17 iunie Balanţa: Va confruntati cu dificultati pe plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o decizie importanta. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Munca din ultima vreme isi arata rezultatele. Incep sa apara satisfactiile materiale. Evitati speculatiile!

HOROSCOP 2014 17 iunie Scorpion:  S-ar putea sa plecati intr-o calatorie. Puteti fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viata sa se supere daca refuzati ajutorul unei rude. Fiti mai diplomat!

HOROSCOP 2014 17 iunie Săgetător:  Aveti ocazia sa intrati intr-o afacere, dar va sfatuim sa nu va grabiti. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu luati decizii inspirate. Aveti sanse de reusita daca va stapaniti impulsivitatea si dati dovada de rabdare.

HOROSCOP 2014 17 iunie Capricorn:  Din cauza dificultatilor financiare, nu va simtiti in largul dumneavoastra. Evitati sa discutiile in contradictoriu, pentru ca se poate ajunge la certuri! Va puteti baza pe intuitie.

HOROSCOP 2014 17 iunie Vărsător: S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata, pentru ca refuzati sa mergeti in vizita la rude. Se pare ca nu aveti succes nici in afaceri. In aceasta conjunctura nefavorabila, va sfatuim sa va pastrati calmul si sa incercati sa va relaxati. Evitati speculatiile financiare!

HOROSCOP 2014 17 iunie Peşti:  Schimbarile de la locul de munca va nemultumesc. Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa complicati situatia si mai mult. O ruda mai in varsta incearca sa-si impuna punctul de vedere. Va sta in putere sa evitati un conflict. Incercati sa va odihniti mai mult!

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
I se spune ”țara cavalerilor”. Statul cu două limbi oficiale care se află în inima mării
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Vin direct la tine acasă și te verifică
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Cadoul pe care Ceaușescu l-a făcut românilor. A devenit o mină de aur după zeci de ani
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Lege pentru permisul de conducere. Românii care au primit strict interzis. Nu-l vor obține niciodată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Via dell’Amore din Cinque Terre se redeschide după 12 ani
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!