HOROSCOP 17 MARTIE 2020. Munca este pe primul loc, dar se anunţă o seară romantică

HOROSCOP 17 MARTIE 2020, predicții și previziuni astrologice 2020. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru toate zodiile.

16 mart. 2020, 15:05
HOROSCOP 17 MARTIE 2020. Munca este pe primul loc, dar se anunţă o seară romantică

Berbec 

Azi te ocupi de niște proiecte pe care le-ai tot amânat. În sfârșit găsești timpul necesar pentru a te ocupa de lucrurile care îți trezesc pasiune.

Taur

Reiei legătura cu un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Discutați ore în șir despre momentele importante prin care ați trecut împreună.

HOROSCOP MINERVA 16-22 MARTIE 2020. Se anunţă o săptămână intensă, cu dizarmonii, tensiuni în relaţie şi probleme de sănătate

Gemeni

Inspirația este prezentă cu tine pe tot parcursul zilei, în special pentru că acorzi mai mult timp nevoilor pe care le ai. Ai parte de o zi productivă.

Rac

Munca este în centrul atenției azi. Astfel, îți petreci mare parte din timp în fața calculatorului încercând să rezolvi o serie de probleme cu care te confrunți de mult timp.

Leu

Azi îți descoperi o nouă pasiune căreia îi acorzi toată atenția ta. În plus, începi să te gândești mai mult la viitor și să acționezi cu mai multă determinare în direcția pe care ți-o dorești.

Fecioară

Nu reușești să îți găsești acel echilibru interior la care aspiri de mult timp. Vrei să trăiești o viață mai spirituală. Mediația ar putea fi o idee bună azi.

Balanță

Te gândești mult la problemele financiare pe care le ai, însă încearcă să nu privești lucrurile cu prea mult pesimis. Discută cu cineva în care ai încredere pentru a privi totul cu mai multă deschidere.

Scorpion

Azi primești o veste bună pe plan financiar, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană. În plus, petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu.

Săgetător

Te gândești mult la carieră și începi să muncești pentru a-ți atinge aspirațiile. Astfel, azi îți concentrezi atenția pe tot ce înseamnă acumularea de informații.

Capricorn

Ziua de azi este despre romantism. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate pe care îl aveți.

Vărsător

Azi înveți cât de important este să îți organizezi bine timpul, chiar și atunci când stai în casă. Astfel, încerci să te împarți între treburile casnice și responsabilitățile de la locul de muncă.

Pești

Nu reușești să comunici așa cum îți dorești, iar acest lucru îți poate aduce probleme atât la locul de muncă, dar și în relația cu partenerul de cuplu. Ascultă mai mult.