Horoscop 17 martie 2023. Eveniment astral: Mercur în conjuncție cu Soarele, la jumătatea drumului înainte de retrograd

Pe 17 martie 2023, Mercur este în conjuncție cu Soarele la 27° în zodia Pești. Cerul lunii martie este mai activ ca niciodată. În timp ce stelliumul cu patru astre în visătorii Pești este în plină desfășurare, avem și o conjuncție Mercur-Soare.

17 mart. 2023, 05:45
Horoscop 17 martie 2023. Eveniment astral: Mercur în conjuncție cu Soarele, la jumătatea drumului înainte de retrograd

Horoscop 17 martie 2023. Ne aflăm acum în mijlocul ciclului actual al lui Mercur, care a debutat la începutul lunii ianuarie. Cu această întâlnire, am ajuns la un alt punct de jumătate înainte de următorul Mercur retrograd. Un proiect la care ai lucrat, acum va prinde viață. Unele informații noi la care ai acces te pot ajuta să iei o decizie importantă.

Mercur guvernează comunicarea, modelele de gândire, raționamentul. De asemenea, învățământul primar și gimnazial, mediul în care locuiești, frații, verii, transportul pe distanțe scurte, știrile și informațiile. Mercur este rapid, plin de viață, adaptabil, variabil, lipsit de emoții și curios.

Două zodii care vor fi protejate de Dumnezeu în luna aprilie! Au parte de un destin fabulos
Exprimarea de sine este un punct puternic pentru Mercur, care este un mare comunicator. Grație lui Mercur  te simți confortabil cu vorbitul în public , ești mai curios sau mai priceput la arte și meștesuguri.

Horoscop 17 martie 2023.  Ce ne aduce conjuncția Soare-Mercur?
Conjuncția Soare-Mercur este, în general, benefică. Tranzitul cu Mercur împreună cu Soarele pune accentul pe gândire și comunicare și pe călătoriile pe distanțe scurte. Aduce vigilență mentală, gândire rapidă, adaptabilitate și curiozitate. Așteaptă-te la o interacțiune personală sporită în cartier, cu frații, la școală sau pe rețelele de socializare.

Citește și: Horoscop aprilie 2023. Nativii care au noroc pe toate planurile

Așadar, acesta va fi o perioadă aglomerată, cu multe întâlniri, corespondență, întâlniri, activități sociale, informații noi de procesat și decizii de luat. Acesta este un moment bun pentru a împărtăși idei, a face planuri, a cumpăra și a vinde, a negocia și a întâlni oameni noi.

Ce experiențe sau emoții din trecut au acum un sens mai clar? Mercur este la viteză maximă acum, când se întâlnește cu Soarele, unindu-și forțele în ceea ce se numește „Cazimi”. Acest Cazimi, ca o fază de Lună Nouă între Soare și Mercur, este un nou început în dansul lor. Cum spuneam mai devreme, cu această întâlnire, am ajuns la un alt punct de jumătate înainte de următorul Mercur retrograd care ne reamintește să ne bucurăm de claritate și de gândirea rapidă. O mulțime de experiențe și amintiri vechi au ieșit la iveală recent într-un mod nou și acum putem decide cum vom integra aceste învățături în propria noastră schimbare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.