Horoscop 17 noiembrie: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 17 noiembrie: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. 

16 nov. 2015, 15:02
Horoscop 17 noiembrie: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 17 noiembrie 2015 – Berbec

Esti suparat ca lucrurile nu pot evolua in directia visata deocamdata, dar nu sari la concluzii finale. Lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poti spune ca intelegi exact situatia, deci mai ai putintica rabdare. Mai ai de trecut printr-un hop inainte de a primi ceea ce doresti, ca atare nu-ti pierde increderea, speranta ca va fi bine. Acum, pe moment, esti nervos si nemultumit ca visul tau nu s-a implinit, dar mai sunt inca unele aspecte care de-abia de acum urmeaza sa apara si sa completeze tabloul general. Nu azi, dar maine… poate?

Horoscop 17 noiembrie 2015 – Taur

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru ca doar asa iti poti da seama de cat de multe lucruri esti capabil. Daca ti-ar veni toate usor pe tava, ai profita de ocazie si atat, fara sa mai inveti ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apeleaza la resursele tale cele mai profunde si il rezolvi mai bine decat credeai ca poti. Vei fi incantat la final sa vezi ce bine s-au asezat toate, cate atuuri ai in buzunar de care nici nu erai constient, ca atare nu privi eventualele hopuri ca pe niste probe imposibile, ci ca pe sanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri si solutiile cele mai bune.

Horoscop 17 noiembrie 2015 – Gemeni

Desi ai fi tentat sa spui ca nimic nu se mai misca si esti prins intr-un punct mort, probabil nu vezi toate semnele pozitive care ti se lasa in cale ta. Tu esti una din zodiile care stie sa inteleaga semnele, coincidentele, asa zisele intamplari, dar care, de fapt, nu sunt deloc intamplatoare, deci de ce nu le vezi si pe cele care iti arata iesirea din acest impas? Fa putina liniste in mintea ta, pentru ca acolo e o voce secreta care iti atrage atentia asupra unei directii, iti insufla o anumita atitudine, iti inspira o idee salvatoare, dar nu le poti descoperi cat timp esti nervos, agitat, stresat, prins in iuresul unor evenimente negative. Detaseaza-te si observa semnele: sunt suficiente!

Horoscop 17 noiembrie 2015 – Rac

Ai ocazia sa descoperi sursa problemelor din viata ta si, dupa ce o descoperi, sa te eliberezi de ea cu usurinta. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci cauta iluziile dupa care te-ai ghidat, fatarnicii care ti s-au bagat pe sub piele, pistele false pe care ai mers inainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, si fa curatenie in viata ta. Esti atat de exigent si de pregatit de acest proces de purificare, incat nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepti nimic din ceea ce inainte te-a pacalit si ai acceptat sa faca parte din viata ta, gata sa dai afara minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

Horoscop 17 noiembrie 2015 – Leu

Chiar daca nu toata lumea aplauda ideile tale, nu te lua dupa ei, ci pune-ti in aplicare planurile fara intarziere. Nu ai alaturi de tine cei mai buni companioni, ci atragi doar oameni pesimisti, negativisti, fricosi care spun ca nu se poate inainte de a incerca ceva, deci nu te lasa influentat de asemenea anturaj. Tu poti, tu stii, la tine totul merge ca pe roate, deci esecul ar aparea numai daca pleci urechea la zvonurile sau comentariile negative ale celor care iti tin companie. Unora le e frica de orice si incearca sa-ti inoculeze si tie virusul fricii, or tu nu esti ca ei, cel putin nu azi! Ai curajul sa-ti urmezi ideile asa cum vrei, fara sa asculti de ceilalti!

Horoscop 17 noiembrie 2015 – Fecioara

Actioneaza acum, pentru ca este o zi norocoasa in care poti beneficia de toate resursele de care ai nevoie pentru a avea succes deplin. Nu mai amana, pentru ca norocul nu trece de doua ori prin calea ta, ca atare o poti numi o sansa unica de a porni directia cea noua pe care o tot asteptai in viata ta ca pe o minune! Poate asteptai de undeva startul iar acum, ca din senin, apare exact motivatia care te trimite direct spre tinta ta cea mai inalta. Nici nu-ti vine a crede ce bine se leaga toate si cat de mare devine dintr-o data dorinta de schimbare! Daca profiti de vantul prielnic care te impinge de la spate, ai putea ajunge mult mai repede la ce doresti sa se intample.

Citiţi mai multe pe revista Teo