Horoscop 17 octombrie 2020. Sunt posibile promisiuni false şi înşelăciune. Zodiile trebuie să fie prudente în weekend

Horoscop 17 octombrie 2020. Sfatul zilei pentru toate semnele zodiacale – sunati-va prietenii, ar putea avea nevoie de ajutorul vostru, desi nu vor sa il ceara.

16 oct. 2020, 11:15
Horoscop 17 octombrie 2020. Sunt posibile promisiuni false şi înşelăciune. Zodiile trebuie să fie prudente în weekend

Berbec

Ziua va fi suficient de stresanta, deoarece sunteti prea emotional. Astazi, din aceasta cauza, sunt posibile conflicte cu colegii si probleme de sanatate. Nu certati copiii si nu aratati nici cea mai mica agresiune. In relatia cu sufletul pereche, nu incercati sa va demonstrati superioritatea.

Taur

Astazi Taurul se afla sub auspiciile planetelor, asa ca ziua va trece cat mai calm. Dar actioneaza cu intelepciune si cantareste cu atentie deciziile. Gandeste-te la actiunile tale, mai ales cand vine vorba de relatii de familie. Rabdarea si retinerea dvs. va vor ajuta sa rezolvati orice problema.

Gemeni

Astazi sunt posibile evenimente neplacute, starea dumneavoastra se agraveaza. Tensiunea de dimineata este inevitabila. Aveti grija cand conduceti. Cei dragi te vor supara cu problemele lor, ganditi-va doar ca au nevoie sa fie ascultati. Renunta la obiceiurile negative si la abuzul de putere.

Rac

Fii rabdator in relatiile tale cu ceilalti, altfel te asteapta consecinte negative. Starea ta emotionala poate fi grav afectata. Sunt posibile depresii si crize nervoase, totul din cauza unor probleme de la locul de munca. Seara este bine sa iesiti la o plimbare in aer liber.

Leu

Astrele ii promit Leului surprize placute pe frontul iubirii. Va asteapta intalniri interesante si cunostinte placute. La locul de munca, puteti face fata cu usurinta oricarei probleme. Sociabilitatea ta va aduna oameni cu aceeasi atitudine in jurul tau.

Fecioara

Pozitia planetelor este prudenta fata de Fecioara. In aceasta zi, sunt posibile promisiuni false si inselaciune. Aveti grija cand faceti tranzactii si achizitii, puteti fi inselati. Atitudinea si tendinta ta de sacrificiu de sine nu vor aduce decat resentimente si dezamagiri.

Horoscop complet pe fabricatinromania.info/