HOROSCOP 18-24 APRILIE 2016: Ce v-au rezervat astrele în această săptămână

HOROSCOP 18-24 APRILIE 2016: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

17 apr. 2016, 06:39
HOROSCOP 18-24 APRILIE 2016: Ce v-au rezervat astrele în această săptămână

BERBEC 21.03-20.04: Planetele va creeaza o conjunctura favorabila acumularii energiei necesara punerii in miscare a unor proiecte indraznete. Aveti multa incredere in dumneavoastra si asta va pune in stare sa finalizati multe lucrari lasate in urma sau chiar uitate. Acum este o perioada mareata pentru dumneavoastra!

TAUR 21.04-21.05: Se aduc din nou in discutie multe probleme financiare care tin de mosteniri, impozite, datorii sau bunuri comune. Sunteti gata sa va confruntati cu oricine va ameninta ceea ce detineti. Va aparati propriile interese, ceea ce inseamna ca puteti deveni un pic cam prea irascibili. Calmati-va, situatia revine curand la normal.

GEMENI 22.05-21.06: Va bucurati de compania celor din jur mai mult decat de obicei. Va petreceti o parte din timpul liber prin cluburi sau organizatii, unde socializarea cu cei din jur este vitala. Nu luati totul in ras, deoarece veti putea sa va confruntati cu tensiuni. Nu uitati ca a face un compromis poate insemna un pas inainte!

RAC 22.06-21.07: Impresionati multa lume cu felul dumneavoastra de a fi. Simpatia vine mai ales din partea parintilor, a sefilor sau a profesorilor. Este un moment prielnic ca sa puneti bazele formarii profesionale sau, daca deja ati facut-o, sa mergeti la un curs profesional.

LEU 22.07-22.08: Va intereseaza doar distractia in aceste zile si nicio preocupare de rutina. Va atrag petrecerile, filmele, spectacolele, arta, sportul. Singurul dezavantaj este ca va vine greu sa va disciplinati pentru a reusi sa lucrati ceva. Straduiti-va totusi sa o faceti.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceasta perioada relatiile cu partenerii si cu prietenii apropiati sunt calde si prietenoase. Cu toate acestea, s-ar putea ca problemele sa se amestece putin si sa se iveasca un conflict cu membrii familie. Aveti opinii destul de puternice si ar fi bine sa acceptati si pe ale celor din jur.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti relatii cordiale la locul de munca. Sunteti apreciati de colegi si mai ales de sefi. Si acasa sunteti pusi pe schimbari. Va stabiliti o planificare stricta a imbunatatirilor pe care vreti sa le faceti prin casa, motiv pentru care va rearanjati mobilierul sau poate chiar si mici investitii. Tineti seama de bugetul incarcat!

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti indemnati de o vointa nestramutata ca sa castigati mai multi bani si munciti din greu pentru asta. Da, va trebuie mai multi bani pentru ca schimbarile pe care doriti sa le faceti necesita si mai multe resurse financiare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se pare ca in aceasta perioada sunteti cei mai energici dintre toate zodiile. Va exprimati cum stiti mai bine talentul artistic si creativitatea. Nu va faceti griji ca si rezultatele sunt pe masura. Ati putea sa va orientati spre proiectele legate de casa, mai ales daca doriti sa redecorati.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti chef de socializare si va concentrati toata atentia pe familie. Se impun si cateva schimbari prin casa si va ocupati strict de reparatii sau redecorari. Cateva discutii legate de aceasta tema se ivesc in weekend dar veti face fata fara prea multe altercatii.

VARSATOR 20.01-18.02: Stabilind clar niste obiective, veti fi tentati sa le si indepliniti. Va ajuta si familia sa le indepliniti, asa ca munca nu va fi mai grea. Ca sa ii recompensati, le cumparati mici cadouri frumoase. Un prieten bun va propune o mica excursie. Duceti-va, aveti nevoie de relaxare!

PESTI 19.02-20.03: Dorinta de a va reinnoi garderoba va da o stare de bine. Aveti chef de cumparaturi, asa ca porniti o goana nebuna prin magazine. Stapaniti-va orientarile spre excentricitati. Uneori, din dorinta de a fi foarte la moda si sa aratati bine, cadeti in ridicol.