Horoscop 18-24 august: Cum stai cu banii, serviciul sau familia

Horoscop 18-24 august: Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

16 aug. 2014, 08:36
Horoscop 18-24 august: Cum stai cu banii, serviciul sau familia

Leu (22 iulie – 22 august)

Funcţionezi mai bine în echipă în acest început de săptămână, de aceea ar fi indicat să îţi păstrezi relaţiile pe care le ai. Vei fi mult mai eficientă în aceste condiţii, şi vei avea parte şi de distracţie. Spre sfârşitul săptămânii ai ocazia să impresionezi pe cineva, şi nu e nevoie să vorbeşti prea mult. Fii îndrăzneaţă!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să îţi faci un nou plan de bătaie pentru această săptămână, cel vechi nu se mai potriveşte cu ceea ce ţi se cere. Vei primi multe sarcini cărora nu le poţi face faţă decât cu o foarte bună organizare. Programează-ţi orice şi ocupă-te conştiincios de priorităţi. Şi ajută un coleg dacă ţi se cere!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Să faci voluntariat într-un proiect nou nu este ceea ce îţi doreai pentru acest moment. Multele sarcini care nu te pun în valoare îţi aduc frustrări şi e posibil să devii destul de irascibilă. În weekend vei scăpa de aceste stări dacă vei socializa la maxim.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fii atentă la serviciu în acest început de săptămână şi verifică de două ori înainte de a face ceva. Detaliile ignorate se pot transforma în probleme adevărate, de aceea se recomandă precauţie. De cele mai multe ori o agendă te poate salva. În weekend vei scăpa de tot acest stres.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Fă-ţi cunoscute aşteptările, pentru că cei din jurul tău te pot trata altfel decât ţi-ai dori. E momentul perfect pentru a-ţi face planuri de viitor şi pentru a-ţi stabili noi aspiraţii. Consultă o persoană cu experienţă pentru a-i cere sfaturi, cu siguranţă o astfel de îndrumare te va duce pe culmile succesului.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Încearcă să fii cât mai obiectivă în acest început de săptămână, dar şi productivă. Vei avea parte de competiţie, aşa că foloseşte-te de toate armele şi de toate resursele pe care le ai pentru a ieşi pe primul loc. Dacă acest lucru se întâmplă vei primi un premiu substanţial. 

Citeşte mai mult pe eva.ro